bezedakos

bezedakos

7 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΕΡΑΤΑ


 

ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ (ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ) Ο ΠΑΤΗΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟ:

«Στη συνείδηση του ελληνικού λαού έχει ωριμάσει η άποψη της επιείκειας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η δημοκρατία είναι μεγαλόψυχη και συγχωρεί. Γιατί, δηλαδή, ο πλέον στυγερός δολοφόνος ο οποίος προκάλεσε το κοινό αίσθημα πρέπει να βγαίνει, και πρέπει διαρκώς να εξαιρείται ο άνθρωπος (Παττακός) -ο οποίος διέπραξε αυτό το έγκλημα αδιαμφισβητήτως- αλλά ο οποίος πλήρωσε ακριβά επί πολλά χρόνια το έγκλημα το οποίο διέπραξε».

* (
Εδώ, αυτό το ανεκδιήγητο ολιγαρχικό υποκείμενο, προσπαθεί να μας βγάλει τον Παττακό αδικημένο και επιδιώκει να συγκινήσει αλά Μάρθα Βούρτση)

*Τι να μας πει τώρα η Ντόρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα άλλα ολιγαρχικά υποκείμενα; Είναι χοντρόπετσοι. Δεν τους αγγίζει κανένας εξευτελισμός τους.

* Τι να μας πουν για τη θέλησή τους να δολοφονήσουν τον Κουφοντίνα, μαζί με τους χιλιάδες υπηκόους που έχουν δολοφονήσει και θα συνεχίζουν να δολοφονούν; Εκτός και αν...;

* Και οι σημερινοί δολοφόνοι, που έχουν διαπράξει τουλάχιστον 6.500.δολοφονίες με τον κορονοϊό, έχουν κάνει να νοσήσουν σοβαρά χιλιάδες άνθρωποι, έχουν οδηγήσει σε αυτοκτονία πάρα πολλούς και έχουν καταστρέψει οικονομικά εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους δεν εφαρμόζουν ούτε καν το "νόμο" για τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ που οι ίδιοι έχουν φτιάξει.

*ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

* Και ενώ λοιπόν θα μπορούσαν να εκμηδενίσουν τον ιό, μέσα σε 1,5 μήνες το πολύ, όπως έκαναν στο χωριό Βο της Ιταλίας και στην Κίνα, με το ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟ τον πληθυσμό, επέλεξαν τις χιλιάδες δολοφονίες για να τρομοκρατούν και να περάσουν τα μέτρα της μεγάλης ανακεφαλαιοποίησης του μεγάλου κεφαλαίου (πέραν των τραπεζιτών που έκαναν μέχρι σήμερα).

* Και ενώ για αυτά τα τεράστια μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα έπρεπε να έχουν ήδη καταδικαστεί σε θάνατο από την κοινωνική συνείδηση, έχουν το θράσος να περνάνε σε μια ακόμα δολοφονία.

* Αν τα ΜΜΕ δεν είχαν κυριολεκτικά τυφλώσει την πλειοψηφία των υπηκόων με την απόλυτη παραπληροφόρηση, θα είχαν ήδη καταδικαστεί.

* Για να δολοφονήσουν λοιπόν ακόμα έναν ΑΝΘΡΩΠΟ προπαγανδίζουν ( τεράστιο ψεύδος) δια μέσου των άλλων δολοφόνων των ΜΜΕ, ότι πρέπει ΔΗΘΕΝ να εφαρμοστεί ο «νόμος» τους.

*ΜΑ ο «νόμος» τους λέει ότι «αν ένας κρατούμενος φύγει από αγροτικές φυλακές θα πρέπει να επιστρέψει στην αρχική φυλακή που είχε αρχίσει να εκτίει την ποινή του » ( δηλαδή ο Κουφοντίνας θα έπρεπε να επιστρέψει στον Κορυδαλλό). Όμως επειδή δεν το είχαν προβλέψει και επειδή δεν μπορούν τελευταία στιγμή να αλλάξουν το «νόμο» τους λένε τις εγκληματικές παπαριές τους για ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ.

ΥΓ1 Ο Παττακός είχε δικαστεί σε θάνατο και ο Μητσοτάκης βρήκε ένα ψέμα για τον αποφυλακίσει. Βρήκε το ψέμα « για λόγους υγείας». Έτσι ο φασίστας κάθισε ΜΟΝΟ 16 χρόνια και έζησε, μετά την αποφυλάκισή του, άλλα 26 χρόνια!!! ΓΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ, . *Δηλαδή ήταν ΑΠΑΤΗ οι λόγοι υγείας.
(Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ έχει ήδη εκτίσει 19 χρόνια φυλάκισης)

2. Οι λαοί θα πρέπει να πάψουν να χειραγωγούνται από τα ολιγαρχικά ΜΜΕ, να επαναστατήσουν για να συντρίψουν ΚΑΘΕ μορφή ολιγαρχισμού και να φτιάξουν ένα σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας όπου «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

(Και για να γίνει αυτό χρειάζεται να περάσει ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ και Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ στον κάθε λαό)