bezedakos

bezedakos

28 Μαρτίου 2021

ΕΔΩ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

 

*Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος όπου στην Κίνα, χωρίς γενικό λοκντάουν (ΟΛΟΙ ΕΞΩ), με προαιρετικές μάσκες, ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ, είχε μέχρι σήμερα ΜΟΝΟ 2 νεκρούς.

*Το μέτρο: ανά μεγάλη ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ περιοχή, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ τεστ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (με σκοπό να βρεθούν ΟΛΟΙ οι φορείς και να μπαίνουν σε 14ήμερη καραντίνα ΜΟΝΟ αυτοί), είχε απόλυτη επιτυχία.

*Στη δύση έχουν διαλέξει το θάνατο και την καταστροφή

1ον. Για να ενημερωνόμαστε.

Το λοκντάουν σε όλη την Κίνα τέλειωσε στις 23 Μάρτη του 2020. Άφησαν σε λοκντάουν ΜΟΝΟ την επαρχία Γουχάν μέχρι τις 8 Απρίλη (σύνολο 72 μέρες). Μετά είπαν ότι τα λοντάουν είναι καταστροφικά και τα σταμάτησαν.

2ον. Ας υποθέσουμε ότι δεν είναι τεράστιο ψεύδος ότι εξ αιτίας της καταπίεσης κατάφεραν από πέρσι τον Απρίλη μέχρι σήμερα να έχουν ΜΟΝΟ 2 νεκρούς. Ας υποθέσουμε ότι η αιτία δεν ήταν το ταυτόχρονο τεστ σε ΟΛΟΥΣ (ανά μεγάλες γεωγραφικές περιοχές) συν επαναληπτικά αυτών ώστε ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ και να περιοριστούν ΜΟΝΟ αυτοί και τελικά να εκμηδενίζεται ο ιός.

* Αλλά Ας υποθέσουμε ότι εξ αιτίας των καταπιεστικών μέτρων το κατόρθωσαν. Σε αυτά λοιπόν τα καταπιεστικά μέτρα ας βάλει κάποιος μια αρνητική αξία από το μηδέν έως το 10. Λοιπόν η τέλεια καταπίεση ας την εκφράσουμε με το 10. Προσωπικά όμως επαυξάνω και λέω ότι η καταπίεση ήταν 1000 (παρότι οι Έλληνες που εργάζονται που εκεί ή θα εξοργίζονταν ή θα γελάνε με αυτό).

*Όμως στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς θα πρέπει να βάλουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν ή υπέφεραν πολύ.

* Λοιπόν Από τη μια πλευρά της ζυγαριάς είναι οι τόσες ανθρώπινες ζωές και από την άλλη κάποια μέτρα τα οποία παραβιάζουν κάποιες άλλες αξίες (ΔΗΘΕΝ)

ΑΡΑ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ;

Επομένως, εκείνοι που επέλεξαν και επιλέγουν το θάνατο τόσων ανθρώπων (γιατί δήθεν δεν θέλουν να καταπατήσουν κάποιες αξίες) είναι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας και μια μέρα θα πρέπει να δικαστούν γι αυτό. Τίποτα δεν μπορεί να υπερισχύσει εδώ της αξίας των ανθρωπίνων ζωών.

ΥΓ Και αν δεν ήθελαν να πάρουν "καταπιεστικά" μέτρα ας έκαναν ό,τι έκαναν στο Χωριό ΒΟ της Ιταλίας το οποίο έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ με την Κίνα και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ. Δεν το έκαναν όμως γιατί είναι συνειδητοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ώστε να περάσουν τα μέτρα που θέλουν, δια της τρομοκρατίας

* ΑΠΛΑ, οι δικαιολογίες περί ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ είναι προφάσεις ώστε να καλυφθούν τα ολιγαρχικά – εγκληματικά συστήματα της δύσης και τα ολιγαρχικά κόμματα που στήριξαν τα μέτρα μαζικών δολοφονιών και να αποφύγουν στο μέλλον την καταδίκη τους για μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

https://menshouse.gr/.../koronoios-i-mikri-poli-ston...

Το «πείραμα της Βο»: Το διαφορετικό σχέδιο της πιο πλούσιας πόλης της Ιταλίας που νίκησε τον κορωνοϊό

ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ;

https://www.youtube.com/watch?v=Uy08eylhoKk

2. ΠΩΣ ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

https://www.youtube.com/watch?v=4zRXoW19w1g

*ΤΩΡΑ που η κυβέρνηση της Κίνας θέλει να εμβολιάσει τον πληθυσμό ΜΙΑΣ πόλης με το εμβόλιό της και οι υπήκοοί της δεν θέλουν, τους δίνει κίνητρο εκπτωτικά κουπόνια για αγορές!!!

Καλά γιατί δεν τους "καταπιέζουν" πάλι και να τους το κάνουν με το ζόρι;

https://best-tv.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%ba%ce%af%ce%bd.../