bezedakos

bezedakos

20 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ


 


*Να «εμβολιαστούν» οι υπήκοοι με τούτη τη σκέψη, με τούτη τη νομοτέλεια. (Δίχως αυτόν τον εμβολιασμό δεν θα υπάρξει ποτέ απελευθέρωση.)
*
Και κατόπιν να ψάχνουν άλλα στοιχεία όπως: Ποιο είναι το συγκεκριμένο ΚΑΚΟ που στοχεύουν να τους προκαλέσουν, ποιο είναι το συγκεκριμένο συμφέρον των ολιγαρχικών, τι προπαγανδιστικά μέσα (ψεύτικα και αληθή στοιχεία) ή τα "νομοθετικά ή τα κατασταλτικά μέτρα που θα χρησιμοποιήσουν εναντίον του κλπ.

* Βασικά θα πρέπει να ξεκινάμε με τούτη την ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιότητα και συνεχίζουμε να ψάχνουμε τα υπόλοιπα στοιχεία για να έχουμε πιο πλήρη και λεπτομερή εικόνα.

* Σε αυτά που μας λένε μπορεί να υπάρχουν κάποια στοιχεία αληθή, ψεύτικα, να έχουν αφαιρέσει ό,τι δεν θέλουν κλπ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ όμως θα είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να παγιδέψουν τη σκέψη και να προκαλέσουν κακό στους υπηκόους.

*(( Δεν λέμε ότι σε ΟΛΑ λένε ψέματα γιατί σε κάθε αναφορά τους υπάρχουν και αληθινά και πρόσθετα ψεύτικα στοιχεία και παραλήψεις)

* Δίχως έναν τέτοιο εμβολιασμό, χωρίς την πίστη σε αυτή τη ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, οι ολιγαρχικοί θα συνεχίζουν να τραγουδάνε το «ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ, ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ..»

* Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μία περίπτωση στο εκατομμύριο, όπου στο ΒΑΘΟΣ να μην στοχεύουν στο ΚΑΚΟ των υπηκόων.

* Και ενώ, σε όσους δεν ακολουθούν τη νομοτέλεια αυτή, θα έχουν παγιδέψει τη σκέψη, οι ίδιοι θα νομίζουν ότι σκέπτονται ορθά ενώ θα είναι πλήρως παγιδευμένοι.

ΥΓ

* Πχ μας έλεγαν, προσπαθούσαν να μας ΠΕΙΣΟΥΝ, ότι εμείς τα φάγαμε ή ότι είχαμε χάσει τις αξίες μας («κρίση αξιών») και για αυτό θα πρέπει να μειώσουν μισθούς και συντάξεις κοκ. Στην πραγματικότητα όμως ήθελαν να ανακεφαλαιοποιήσουν τους τραπεζίτες΄.

*Παλαιότερα μας έλεγαν ότι τα φυτοφάρμακα (όλα τα καρκινογόνα) είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και ότι ελέγχονται από αρμόδιες επιστημονικές επιτροπές. (ειδικοί, υποχείρια των ολιγαρχικών) Το ίδιο για τα λιπάσματα (που περιέχουν καρκινογόνες νιτροζίνες), για τα μεταλλαγμένα κοκ. ΟΛΑ αυτά έχουν σκοτώσει από καρκίνο ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους. Όμως για δεκαετίες δεν συσχέτιζαν τους καρκίνους αυτούς με τα φυτοφάρμακα, τα μεταλλαγμένα κοκ.

*Το ίδιο και για τον αμίαντο (ελενίτ) που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.

* Κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι πεθαίνουν από καρκίνο, καρδιοπάθειες, διαβήτη κλπ και σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις υπάρχουν ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ που εγκρίνουν την παραγωγή και τη χρήση τους και δεν σχετίζουν ΠΟΤΕ τα περιστατικά τόσων αυτοάνοσων ασθενειών με τα πιο πάνω!!!

* Τελευταία οι ολιγαρχικοί προσπαθούσαν να μας πείσουν για το καλό λοκντάουν ή για τα καλά εμβόλια που θα μας απελευθερώσουν από τη σκλαβιά.

*Όμως, Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσπαθούν να μας πείσουν οι ολιγαρχικοί, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ότι στο ΒΑΘΟΣ και σε ένα ευρύτερο "πακέτο", άμεσα ή έμμεσα, στοχεύουν στο ΚΑΚΟ των υπηκόων δια μέσου του οποίου θα υλοποιήσουν δικά τους ολιγαρχικά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

* Και σε αυτό ΔΕΝ υπάρχει εξαίρεση.

* Στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ισχύει το «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.