bezedakos

bezedakos

15 Μαρτίου 2021

ΕΜΠΟΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ;


 

*Πάνω από το μέσο όρο οι θρομβώσεις στη Γερμανία ανακοίνωσε το υπουργείο υγείας της Γερμανίας.

* Και μας είπε μία της εδώ επιτροπής των "ειδικών" (σαν ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ντίλερ των φαρμακοβιομηχανιών) ότι συνεχίζουν τη χορήγηση του εμβολίου γιατί δεν τους έχουν δοθεί στοιχεία ότι τα εμβόλια προκαλούν της θρομβώσεις'

* Μα το ανάποδο πρέπει να γίνει.

*Αυτοί εδώ θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι για τις θρομβώσεις δεν ευθύνονται τα εμβόλια. (και έχουμε και εδώ περιστατικά;)

* Αλλά για να αποδειχθεί κάτι τέτοιο απαιτούνται να γίνονται ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ και άλλες εργαστηριακές έρευνες.

* Όμως το σύστημα έχει προβλέψει καλά. ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ για να μη μαθαίνουμε την αλήθεια. ΕΝΑΣ μόνο λόγος υπάρχει για απαγορεύσουν τις νεκροψίες. ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ. Δεν υπάρχει καμιά άλλη λογική εξήγηση. Και ΜΟΝΟ οι ΕΝΟΧΟΙ, οι κατά συρροή δολοφόνοι θέλουν να αποκρύπτουν τα σχέδιά τους που αφορούν την υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

(ΟΛΟΙ αυτοί στο κοντινό μέλλον κινδυνεύουν να καταδικαστούν εις θάνατο από την πλειοψηφία της κοινωνικής συνείδησης, για μαζικά εγκλήματα)

ΥΓ1

*Στη Δανία η 60χρονη που πέθανε από θρόμβωση όταν της έγινε το εμβόλιο της AstraZeneca εμφάνισε «ιδιαίτερα ασυνήθιστα» συμπτώματα, ανακοίνωσε χθες Κυριακή το βράδυ η Υπηρεσία Φαρμάκων της χώρας αυτής.

*Σύμφωνα με την υπηρεσία, η γυναίκα εμφάνισε χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων και θρόμβους σε ΜΙΚΡΑ και ΜΕΓΑΛΑ αγγεία καθώς και αιμορραγία.

* Στην Ιταλία 5 νέοι, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, αμέσως μετά το εμβόλιο εμφάνισαν καθολικές θρομβώσεις και πέθαναν.(Σχεδόν ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι φοβόντουσαν ή προέβλεπαν κάποιοι μεγάλοι επιστήμονες στο πιο κάτω λίνγκ)

2. * Ακόμα και αν ω μη γένοιτο, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ επαληθευτεί μόνο το 1% από εκείνο που φοβούνται κάποιοι επιστήμονες, τους επόμενους ΜΗΝΕΣ ή ΧΡΟΝΙΑ (γιατί τότε είναι πιο πιθανόν να εμφανιστούν πολύ αρνητικές επιπτώσεις , τότε θα έχουμε επί πλέον ασύλληπτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Να τι φοβούνται οι επιστήμονες;
Γράψτε αυτή τη διεύθυνση:
Σφυρίζοντας αδιάφορα (αυστηρά ακατάλληλο για pfizerους!) – Sarajevo – ασταμάτητη μηχανή (sarajevomag.net)