bezedakos

bezedakos

24 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ


 


*Ο Αγώνας των Ελλήνων ενάντια στην τουρκική ολιγαρχία δεν έφθασε μέχρι την Ελευθερία του. Αμέσως μετά έγινε Δούλος άλλων διεστραμμένων ολιγαρχικών και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι υποχείριο τέτοιων υποκειμένων.

* Σήμερα, αυτές οι ολιγαρχίες προσπαθούν να πείσουν το λαό ότι είναι ελεύθερος γιατί μπορεί να επιλέγει εκείνον που θα κάνει ό,τι γουστάρει στη ζωή στη ζωή του λαού . * * *Προσπαθούν να τον πείσουν πχ ότι και οι 600 μνημονιακοί νόμοι που του επέβαλλαν οι μειοψηφίες και που τον ξέσκισαν, σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να καθορίζει τη ζωή του!!! Παρότι λοιπόν η πλειοψηφία του λαού δεν ήθελε ΟΥΤΕ έναν "νόμο" - διαταγή τους, αυτοί τον βίασαν για να ανεκεφαλαιοποιήσουν τους τραπεζίτες. Άρα ο λαός είναι ελεύθερος όταν κάποιοι λίγοι τον οδηγούν στην εξαθλίωση για να πλουτίζουν οι τραπεζίτες.

*Μετά, με πρόφαση τον κορονοϊό τον διατάζουν να περιορίζει τις κινήσεις του μέσα σε μια λίγο ευρύτερη φυλακή, βάζοντας τα δικά τους ΜΜΕ να τον κατατρομοκρατούν. Ο λαός δεν θα έπρεπε να αποφασίζει για το πως θα γινόταν η αντιμετώπιση του θέματος, σύμφωνα με τη βούληση των ολιγαρχικών.

*Αν όμως υπήρχε ισηγορία και αν ο λαός είχε τη νομοθετική και την εκτελεστική εξουσία πιθανότατα να αποφάσιζε κάτι άλλο, πιθανότατα να αποφάσιζε το ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ κλπ ώστε να εκμηδενίσει τον ιό μέσα σε 1,5 μήνα το πολύ.

* ΑΛΛΑ μια ισχνή μειοψηφία διεστραμμένων, μαζί με κάποιους λακέδες της "ειδικούς", τον έχουν οδηγήσει σε πολύ σκληρή σκλαβιά.

* Προσπαθούν να πείσουν το λαό ότι αν επιλέγει ένα "ταξιτζή" και αυτός έχει την εξουσία να πάει τους πελάτες όπου γουστάρει αυτός (και όχι όπου θέλουν οι πελάτες) τότε οι πελάτες είναι ελεύθεροι επειδή επιλέγουν τον ταξιτζή - νταβατζή!!!!!!!!!!!!

*ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Μια ακόμα χιλιοβιασμένη λέξη. Μια λέξη που η ολιγαρχικοί την χρησιμοποιούν σε αόριστη μορφή ώστε οι υπήκοοι να μην μαθαίνουν με τίποτα το πραγματικό περιεχόμενό της.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.

http://bezedakos.blogspot.com/2019/03/h-1821.html

* Αν ο αγώνας των Ελλήνων είχε εξ αρχής για σκοπό του την τελική εξουσία του λαού (νομοθετική και εκτελεστική) όπως πρότεινε ο ΜΕΓΑΣ αγωνιστής ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, ίσως οι καταστάσεις να ήταν διαφορετικές.