bezedakos

bezedakos

10 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ;



*Αν ήθελαν όντως το καλό των ανθρώπων, τότε γιατί τον τελευταίο χρόνο δεν έκαναν το ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (και να μπαίνουν σε 14ήμερο περιορισμό μόνο οι φορείς) όπως έκαναν στο χωριό Βο της Ιταλίας και στην Κίνα;

* Αν ΟΝΤΩΣ ήθελαν τον σχεδόν ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ του ιού, θα μπορούσαν να το έχουν κάνει το πολύ μέσα σε 1,5 μήνα. Όμως εδώ και ένα χρόνο έχουν επιλέξει τις μαζικές δολοφονίες και τώρα ΞΑΦΙΚΑ θέλουν να σώσουν τον κόσμο με ΑΥΤΑ τα εμβόλια; (Από σατανάδες αγγελούδια;)

* Κίνα χθες: 8 νέα κρούσματα, μηδέν σε ΜΕΘ, μηδέν θάνατοι και ενεργοί φορείς σε ΟΛΗ την Κίνα 180!!!! (στη Χώρα του 1,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων)

* Υπάρχει μια περίπτωση στο τρισεκατομμύριο, με τους εμβολιασμούς εδώ να επιφέρουν ΠΟΤΕ τέτοια αποτελέσματα;

ΥΓ. Τις τελευταίες μέρες, διάφοροι λακέδες "επιστήμονες"(σαν αυτούς που παράγγελναν 16.000.000 εμβόλια για τη γρίπη) για να γλύψουν την εξουσία, δεν διστάζουν να ψεύδονται ασύστολα για τις δυνατότητες αυτών των εμβολίων. Βλέποντας ότι γίνονται ΠΟΛΛΕΣ ακυρώσεις ραντεβού για εμβολιασμό, τους έχει πιάσει πανικός και διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα.

* ΛΕΝΕ: "Μην κοιτάζεται ποσοστά 80, 85 ή και 95% που λένε για τα εμβόλια. Εσείς να ξέρετε ότι σας προφυλάσσουν 100% και από σοβαρή νόσηση και από θάνατο!!!"

* Δηλαδή είναι απύθμενα καθικοειδής υπάρξεις.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ;

Στο πιο κάτω λινγκ

"Κορονοϊός: Το εμβόλιο της Pfizer αποτελεσματικό κατά 95,8%, σύμφωνα με το Ισραήλ - Newsbomb - Ειδησεις - News,"

υπάρχει η ανακοίνωση του υπουργείου υγείας του Ισραήλ για την έρευνά του και σε μια παράγραφο αναφέρει:

«Σύμφωνα με το υπουργείο, το εμβόλιο έδειξε ότι είναι αποτελεσματικό κατά 95,8% στην πρόληψη της μόλυνσης από τον κορονοϊό, δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό με τη δεύτερη δόση, κατά 99,2% στην πρόληψη σοβαρών μορφών της νόσου και 98,9% στην πρόληψη θανάτου.»

1ον. Ακόμα και αυτά τα ποσοστά που δίνει το Ισραήλ είναι κατώτερα από αυτά της φυσικής προστασίας,

(Δηλαδή αν 100 άτομα δεν κάνουν το εμβόλιο και μολυνθούν προστατεύονται από τη φύση κατά (τουλάχιστον) 99,97 ή 99,98% ( Όπως φαίνεται στο πιο κάτω λίνγκ) και

2ον Στην έρευνα του Ισραήλ δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ ποσοστά προστασίας 100% από τα εμβόλια.

* Στο λινγκ Coronavirus Update (Live): 117,834,053 Cases and 2,613,870 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer (worldometers.info)


ΣΗΜΕΡΑ

ΕΝΕΡΓΈΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ

21,705,227


Επί του παρόντος μολυσμένοι ασθενείς

21.615.331 (99,6%)

σε ήπια κατάσταση


89.896 (0,4%)

Σοβαρή ή Κρίσιμη

Βλέπουμε λοιπό ότι σε παγκόσμιο επίπεδο και παρότι δεν δηλώνονται όλοι οι φορεί του κορονοϊού, δηλαδή οι πραγματικοί φορείς είναι πολλοί περισσότεροι από εκείνους που βρίσκουν με τα τεστ, το ποσοστό που νοσεί ΣΟΒΑΡΑ είναι 0,4% και άρα η φύση (χωρίς εμβόλιο) προφυλάσσει τους 99,96% από σοβαρή νόσηση.

*ΔΗΛΑΔΗ τα εμβόλια ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ (και πιθανόν επικίνδυνα μετά από λίγα χρόνια) αφού η προστασία τους δεν ξεπερνά τα ποσοστά της φυσικής προστασίας.

(Και ο παρονομαστής μεγαλώσει όπως είναι βέβαιο ότι είναι πολύ μεγαλύτερος, δηλαδή αν βρίσκαμε όλους τους φορείς και όχι μόνο αυτούς που δείχνουν τα λίγα τεστ τότε το ποσοστό της φυσικής προστασίας θα είναι ακόμα μεγαλύτερο )

*ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΙΓΑΡΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ: Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσπαθούν να σε πείσουν οι ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ, μέσα σε αυτό υπάρχει κάποια ΜΕΓΑΛΗ παγίδα για σένα.

* ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ (από όλα τα ολιγαρχικά κόμματα)