bezedakos

bezedakos

9 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΙΔΕΑΡΕΣ" ΤΟΥΣ.


 

.2ον το εθνικό πανεπιστήμιο της Αυστραλίας που προέβλεπε μέχρι 65 εκατομμύρια. 3ον τον Π,Ο,Υ του οποίου γινόταν παπαγαλάκι ο Τσιόδρας και μας μιλούσε για μέχρι 43 εκατομμύρια θανάτους. (Είμαστε στον 9ο μήνα και οι θάνατοι είναι 900 χιλιάδες ΜΕ κορονοϊό και ΟΧΙ όλοι ΑΠΟ κορονοϊό). Άρα "ούτε γράμμα δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανείς σε αυτούς"

Δηλαδή να ακούμε τα φέϊκ νιούς και τους συνωμότες και συνωμοσιολόγους του ολιγαρχισμού οι οποίοι καταφέρονται ενάντια στον αυτοκαθορισμού μας, κατά της αυτονομίας μας και της αυτοδιάθεσής μας.

Ήτοι εγώ να πάψω να εμπιστεύομαι το φίλο μου ειδικό που μου έλεγε το Μάρτη ότι όλα αυτά στοχεύουν στο να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και ότι οι θάνατοι τελικά θα είναι ΠΕΡΙΠΟΥ από 750 χιλιάδες έως 1,5 εκατομμύρια παγκοσμίως, όταν το 2019, από γρίπη και άλλους κορονοίούς ήταν περίπου 3 εκατομμύρια!! (Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει την ανάρτησή μου τον Απρίλη ή τέλος Μάρτη.) Πως να αρνηθώ αυτόν τον επιστήμονα και όλους αυτούς τους επιστήμονες που είχαν εντελώς διαφορετική άποψη από εκείνους τους κάποιους, που στο παρελθόν εισηγήθηκαν στον Αβραμό να αγοράσει 16 εκατομμύρια εμβόλια;

* Το να καταλάβει κανείς ότι οι Κυβερνώντες είναι απατεώνες δεν χρειάζεται να εμβαθύνει πολύ στο θέμα. Κάποιος που ΨΕΥΔΕΤΑΙ, κάποιος όπου ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να ξέρει την αλήθεια, όταν ψεύδεται συνειδητά, σημαίνει ότι κάτι το εγκληματικό έχει για στόχο του στο πίσω μέρος του κρανίου του.

ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΙ: "ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ". Αυτό αφήνει να εννοηθεί ότι στο χώρο των ειδικών ενός τομέα υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΟΣ. Σχεδόν πάντα υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απόψεις. Και στο θέμα του κορονοϊού, υπάρχουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες επιφανείς επιστήμονες ανά τον κόσμο, οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετική άποψη από εκείνη που ακολουθούν οι περισσότεροι ολιγαρχικοί κυβερνώντες ανά τον κόσμο. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Όμως αυτή η αλήθεια του πονά, γιατί αν πει αυτό η ολιγαρχία ΤΟΤΕ θα πρέπει να απαντήσει στο "Ποιος είσαι εσύ βρε καριόλη που θα επιλέξεις και να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ποιοι από τους ειδικούς λένε πράγματα λαθεμένα και ποιοι λένε το σωστό; Είσαι ειδικός; ΟΧΙ. Ακόμα και ειδικός αν ήσουν πάλι κάποιοι άλλοι ειδικοί θα αμφισβητούσαν την ορθότητα των απόψεών σου" Εδώ δεν θα μπορούσαν να απαντήσουν με τη λογική. Αυτή η ερώτηση χτυπά στην καρδιά του ολιγαρχικοφασιστικού συστήματος. Την αποφεύγουν με την καριόλικη φράση «ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ» (γενικά)

SOS

*Συνυπήκοοι εγκλεισμένοι στο κλουβί των ολιγαρχικών. Το πιο πάνω (ακούμε τους ειδικούς) είναι η πρώτη τεράστια προπαγανδιστική παγίδα των εγκληματιών. *Είναι και άλλες)

* Για να τους εξουδετερώσουμε θα πρέπει να απαντάμε. «Ψεύδεστε. Ακούτε ΜΕΡΙΚΟΥΣ από τους ειδικούς και όχι όλους τους ειδικούς και ενώ είστε εντελώς αδαείς, έχετε το εγκληματικό θράσος να "κρίνεται" αρνητικά κάποιους άλλους ειδικούς, για να επιβάλλεται ό,τι σας συμφέρει»

Σημείωση: Εδώ μπορούν να επικαλεστούν μια φανταστική πλειοψηφία ειδικών (που δεν μπορεί κανείς να την αποδείξει) για να μας πουν «ακούμε τους περισσότερους επιστήμονες». Αν ισχύει αυτό, τότε είτε θα πρέπει να το βάλουμε στα πόδια από φόβο « ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ». Ιστορικά, στα περισσότερα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ θέματα το σωστό βρισκόταν με τον έναν ή τους λίγους και όχι στους πολλούς. Πχ η πλειοψηφία των γιατρών ήταν ενάντια στον Παπανικολάου –τέστ Παπ-, ενάντια στο Γαλιλαίο, ενάντια στον Τέσλα, ενάντια στους αδελφούς Ράϊτ κοκ. Κ;αι αυτό γιατί στην επιστημονική κοινότητα, μέσα στα πλαίσια των ολιγαρχικών συστημάτων, δημιουργούνται κατεστημένες κλίκες με ιδιαίτερα οικονομικοεξουσιαστικά συμφέροντα. «Καλή ώρα» ‘όπως εκείνων που «εισηγούνταν» στον Ασβραμό 16 εκατομμύρια εμβόλια.. Έτσι οι μειοψηφίες, που δεν είχαν συμφέροντα μέσα από την κατεστημένη κλίκα, έβλεπαν τα πράγματα πιο καθαρά.

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΩΦΆΓΩΜΑ ΤΟ ΥΠΗΚΟΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ.

Το ζητούμενο είναι να συμφωνήσουμε για εναντιωθούμε σε μια μειοψηφία εγκληματιών - "προστατών" - νταβατζήδων, η οποία έχει την εξουσία να κρίνει (δήθεν) τους ειδικούς και να επιβάλλει στην πλειοψηφία ό,τι γουστάρει, ό,τι υπαγορεύουν τα εγκληματικά σχέδιά τους.. Να εναντιωθούμε μέχρι να την συντρίψουμε.

*ΥΓ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΕΤΟ..

*Οι ολιγαρχικοί κυβερνώντες είναι απόλυτα αδαείς, ως προς το σύνολο των αντικειμένων της γνώσης. (Αλλά μας το παίζουν "κάποιοι") Πχ η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμιά απολύτως γνώση πάνω στο θέμα των ιών. .(Όπως δεν έχουν γνώση και οι μηχανικοί, οι χασάπηδες, οι τραγουδιστές, οι κτηνίατροι κλπ) Και όμως. Αυτή έχει την εξουσία να κρίνει ποιοι από τους ειδικούς κάνουν λάθος και ποιοι δεν κάνουν λάθος. Και κατόπιν θα μας επιβάλλουν αυτοί οι αδαείς όποια μέτρα γουστάρουν.

* Ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν και θα επιβάλλουν στο λαό δια της βίας ό,τι θέλουν; ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ.

*Παραστατικά μπορούμε να πούμε με απόλυτη ακρίβεια ότι η ουσία του ΚΑΘΕ ολιγαρχικού συστήματος είναι η εξής:

*Ασθενής (με σώας τας φρένας), για μια ασθένειά του, πηγαίνει σε 5 διαφορετικούς γιατρούς και παίρνει 3 διαφορετικές διαγνώσεις με τις αντίστοιχες προτάσεις για θεραπεία.. Μετά θα ΠΡΕΠΕΙ κάποιος ΜΗ ειδικός (πχ μαθηματικός, χασάπης, αρχιτέκτονας, γεωπόνος κοκ) να ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (εκλεγμένος ή όχι) πάρει τις διαγνώσεις με τις προτάσεις των γιατρών, να κρίνει ποιες είναι λαθεμένες και ποια η σωστή (δήθεν) και μετά να επιβάλλει στον ασθενή, δια του καταναγκασμού, τη θεραπεία που κρίνει αυτός ως μεσολαβητής. ΚΟΥΦΟΟΟΟΟ; ΤΡΕΛΟ; Σίγουρα όμως βάρβαρο.

* Κάποιο «συνυπήκοοι» πέφτουν στην παγίδα να νομίζουν ότι τα προβλήματά του έχουν την αιτία τους σε ένα συγκεκριμένο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ (ολιγαρχικό υποκείμενο) και ότι αν αλλάξει μεσολαβητή τότε θα είναι καλύτερα.

ΟΜΩΣ, για να θέλει ένα οποιοδήποτε υποκείμενο να κάνει αυτή τη «δουλειά» - έγκλημα του μεσολαβητή, σημαίνει ότι σκοπεύει εξ αρχής να προκαλέσει ζημιά στους άλλους, σημαίνει ότι εξ ΑΡΧΗΣ είναι εγκληματικό. Ποιος από μας, που δεν είμαστε γιατροί, θα μπορούσε να κάνει το μεσολαβητή στο παράδειγμα; Κανείς από όλους εκείνους που δεν θα ήθελαν να κάνουν κακό στον ασθενή. Μόνο εκείνοι που θα ήθελαν το κακό του, θα το έκαναν. Και για να μην αντιδρούν αποτελεσματικά εναντίον τους οι ασθενείς, οι μεσολαβητές θέλουν να κατέχουν την ΕΞΟΥΣΙΑ (ένοπλη εκτελεστική) ώστε να τους καθυποτάσουν με τη βία.

ΣΚΟΠΟΣ τους είναι η μόνιμη κατάργηση του ύψιστου φυσικού δικαιώματος του κάθε ανθρώπου για αυτοδιάθεση, αυτοκαθορισμό, αυτονομία, ώστε να μπορούν να ικανοποιούν τα δικά τους ολιγαρχικά συμφέροντα.. (όπως κάνει ο κάθε φασίστας που βάζει τα πουλιά σε κλουβί)

*Όμως , στην πραγματικότητα, ΟΥΤΕ καν κρίνουν ποια άποψη είναι η σωστή. Απλά ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ - ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ, ζητούν από τους ειδικούς να τους προτείνουν τρόπους ώστε να πραγματοποιήσουν κάποιοι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟ. Πχ θα ζητήσουν από ειδικούς να τους προτείνουν για το πως να μαζέψουν χρήματα από τους υπηκόους για να ανακεφαλοποιήσουν τους τραπεζίτες. Ποιες μπορεί να είναι οι καλύτερης πηγές, πως να τους εκβιάσουν καλύτερα, τι δικαιολογίες θα μπορέσουν να βρουν κοκ. Όλες αυτές οι προδιαγραφές θα δοθούν στους ειδικούς και αυτοί θα φτιάξουν νόμο ώστε να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους. ΑΠΛΑ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ- αναθέτουν όπως ο καθένας μας μπορεί να αναθέσει σε μαραγκό την κατασκευή μιας κουζίνας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέλουμε.

*Τώρα πχ με τον κορονοϊό, όταν ήθελαν να επανεκκινήσουν λίγο την οικονομία και ταυτόχρονα ο κόσμος να υπερβεί εν μέρη το φόβο που του είχαν δημιουργήσει, έβαλαν κάποιους ειδικούς να ισχυρίζονται ότι αν φορά μάσκα ο κόσμος δεν κινδυνεύει κλπ

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

*ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, τότε αυτή υπάρχει για να υποκειμενοποιείται σύμφωνα με τις υποκειμενικές ανάγκες του ΚΑΘΕΝΑ και όχι να αντικειμενοποιείται ο άνθρωπος, στα χέρια" και σύμφωνα με τη βούληση κάποιων τεράτων.