bezedakos

bezedakos

15 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.

 



.. είναι ότι στα κομματικά έντυπά τους δημοσιεύονται ΚΑΘΑΡΑ ναζιστικές απόψεις περί αδιαμφισβήτητης αντικειμενικότητας της αλήθειας της επιστημονικής γνώσης ή της πλειοψηφικής, την οποία θα πρέπει να επιβάλλει μια μειοψηφία πάνω στην κοινωνία!!!!

*Με το πιο πάνω αναφερόμενο στη φωτογραφία, προσπαθούν με απατεωνιές, με παράλογους αλλά αληθοφανείς συλλογισμούς, να προκαλέσουν ψεύτικες αντιλήψεις στους υπηκόους, προς χάρη της δικής τους απόλυτης αλήθειας.

* Δηλαδή είναι σαν να μας λένε;

1.Σχεδόν όλοι οι ακροδεξιοί είναι ενάντια στην ΕΕ. Οι περισσότεροι αριστεροί ή "αριστεροί" ή «κομμουνιστές» είναι ενάντια στην ΕΕ. Επομένως πίσω από το κίνημα ενάντια στην ΕΕ είναι ακροδεξιοί ή οι αριστεροί και οι «κομμουνιστές» παρακινούνται από τους ακροδεξιούς ή ακόμα ότι είναι ακροδεξιοί....

2, Πολλοί ΝΔίτες είναι υπέρ της μάσκας. Πολλοί αριστεροί ή "αριστεροί" ή «κομμουνιστές» είναι υπέρ της μάσκας (κίνημα υπέρ της μάσκας). Άρα πίσω από πίσω από το κίνημα υπέρ της μάσκας τους «αριστερούς» και τους ¨κομμουνιστές», είναι η ΝΔ που τους καθοδηγεί...

*Ο διαρκής εξευτελισμός τους δεν έχει όρια...

* Άντε μπρε «επαναστάτες», σπρώξτε έναν κόσμο να νιώθει ότι τον εκφράζει εδώ μόνο η ακροδεξιά κλπ,

Β. ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ Ή ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΚΗ (ή και μειοψηφική - δες μνημόνια-) ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΧΩΡΟ.

(Και οι ναζιστές, προσπάθησαν να στηρίξουν τη θεωρία περί ανωτερότητας της Αρίας φυλής πάνω στην ανάγκη για επιβολή καθολικών ή πλειοψηφικά αποδεκτών επιστημονικών δεδομένων. Προς αυτό το σκοπό έκαναν αδιανόητα βασανιστήρια και επιστημονικά πειράματα.)

* * Τελικά ΟΜΩΣ η γνώση δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός ούτε πρόκειται να γίνει, γιατί δεν θα είχε ΚΑΝΕΝΑ νόημα και επί πλέον δεν μπορεί να αντικειμενοποιείται ο άνθρωπος ως προς μια δήθεν σταθερή αντικειμενικότητα της γνώσης και δι αυτού να γίνεται ο άνθρωπος αντικείμενο μιας μειοψηφίας αδαών εξουσιαστών. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ και όχι η αντικειμενοποίηση του ανθρώπου στα χέρια κάποιων που θα στοχεύουν δήθεν στο καλό του δια της αντικειμενικότητας των επιστημονικών γνώσεων. Σκοπός της γνώσης είναι ΜΟΝΟ η υποκειμενοποίησή της. Δηλαδή η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ της στις ιδιαίτερες υποκειμενικές ανάγκες. Πχ η γνώση του ξυλουργού θα πρέπει να προσαρμόζεται στις παραγγελίες – ανάγκες του κάθε ιδιαίτερου ανθρώπου, η αντικειμενικότητα της τεχνογνωσίας σχετικά με τα ψυγεία, επιτάσσει λογικά ο κάθε άνθρωπος να την χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις ανάγκες του επιλέγοντας μικρότερο ή μεγαλύτερο ψυγείο ανάλογα με τη θέλησή του κλπ. Αν η αντικειμενικότητα της γνώσης δεν μπορεί να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ στις ιδιαίτερες ανάγκες και θελήσεις των ανθρώπων είναι ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ είναι ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ κατάσταση.

* Έτσι η υποκειμενοποίηση των επιστημονικών γνώσεων μπορεί να γίνει από την πλειοψηφία της κοινωνίας, με στόχο το όφελός της είτε από μια μειοψηφία με στόχο το δικό της όφελος και τη ζημία της πλειοψηφίας.

* Αντικειμενική είναι και η επιστημονική γνώση (και καθολικά αναγνωρισμένη) για τις δυνατότητες του ανθρώπου για παραγωγή όπλων μαζικής καταστροφής. Αυτό τι σημαίνει; ότι επειδή είναι αντικειμενική γνώση θα πρέπει να παράγονται; Ποιος και για ποιο σκοπό θα κάνει υποκειμενοποίηση ετούτης της γνώσης ή θα την απορρίψη;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Είτε μια μειοψηφία θα υποκειμενοποιεί την αντικειμενική γνώση και θα την επιβάλλει στην πλειοψηφία (ολιγαρχικό) είτε η πλειοψηφία θα επιλέγει και θα επιβάλλει τους κανόνες υποκειμενοποίησης της αντικειμενικής γνώσης (πλειοψηφιαρχικό).

* ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ.

* Όμως μέσα σε κάθε επιστημονικό τομέα, σε κάθε ιδιαίτερη ιστορική στιγμή< στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων αφενός δεν υπάρχει μια μόνο επιστημονική άποψη (αλλά αρκετές) και αφετέρου κάποιες αποδοχές ως αληθινές στο σήμερα ανατρέπονται εντελώς αύριο από νέες ανακαλύψεις. Πχ παλαιότερα μας έλεγαν μη τρώτε αυγά γιατί κάνουν χοληστερίνη ενώ τώρα αυτό έχει ανατραπεί. Παλαιότερα η κοίλη δίσκων αντιμετωπιζόταν μόνο με εγχείρηση, ενώ τώρα (τα τελευταία 15 χρόνια η εγχείρηση έχει απαγορευτεί στις ΗΠΑ από τον ιατρικό σύλλογο – εκτός εξαιρέσεων΄-

* ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΕΡΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ.

* Μας λένε οι εδώ ολιγαρχικοί ότι ακούν την πλειοψηφία των ειδικών. Βασικά δεν μπορούν να αποδείξουν ότι αυτά που λένε τα λέει η πλειοψηφία των ειδικών. Ακόμα και Αν ισχύει ετούτο, τότε μάλλον θα πρέπει να το βάλουμε στα πόδια από φόβο « ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ». Ιστορικά, στα περισσότερα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ θέματα το σωστό βρισκόταν με τον έναν ή τους λίγους και όχι στους πολλούς. Πχ η πλειοψηφία των γιατρών ήταν ενάντια στον Παπανικολάου –τέστ Παπ-, ενάντια στο Γαλιλαίο, ενάντια στον Τέσλα, ενάντια στους αδελφούς Ράϊτ κοκ. Και αυτό γιατί στην επιστημονική κοινότητα, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, δημιουργούνται κατεστημένες κλίκες με ιδιαίτερα οικονομικοεξουσιαστικά συμφέροντα. «Καλή ώρα» ‘όπως εκείνων που «εισηγούνταν» στον Αβραμό 16 εκατομμύρια εμβόλια!!!! Έτσι οι μειοψηφίες, ιστορικά, που δεν είχαν συμφέροντα μέσα από την κατεστημένη κλίκα, έβλεπαν τα πράγματα πιο καθαρά. ΣΤΑ ΤΑΞΙΚΑ - ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ σε τελική ανάλυση. Αυτή η επιστήμη θα υποκειμενοποιείται προς το συμφέρον λίγων, σύμφωνα με τους απώτερους στόχους και σκοπούς των λίγων..

* Αν λοιπόν θα έπρεπε η πλειοψηφούσα άποψη των επιστημόνων να επιβαλλόταν τώρα μάλλον θα είμασταν πιθανόν στην εποχή των σπηλαίων και σίγουρα δεν θα υπήρχε τεστ ΠΑΠ, δεν θα υπήρχε αυτός ο ηλεκτρισμός (Τέσλα), δεν θα υπήρχαν αεροπλάνα (αδελφοί ράϊτ), δεν θα έπλεναν οι γιατροί τα χέρια τους για να τα απολυμάνουν από τα μικρόβια (Semmelweis) κοκ

* ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΨΣΗΣ ΕΙΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;

*Μα ΕΙΠΑΜΕ. Σκοπός της γνώσης είναι η υποκειμενοποίησή της. Άρα το κάθε υποκείμενο θα πρέπει να εκφράζει την άποψή του (και από αυτή την έκφραση θα βγαίνει η πλειοψηφία). Ο λαός να ακούει (ισηγορικά) τις διάφορες επιστημονικές προτάσεις και να κρίνει με βάση τις ανάγκες τους (ταυτόχρονα να έχει θεσμοθετήσει την ευθύνη εκείνου που εκφράζει την κάθε άποψη δίνοντας κίνητρα και αντικίνητρα (όπως πχ η εγγύηση για αγορά μια συσκευής). Από την ατομική υποκειμενοποίηση στη συλλογική-πλειοψηφική υποκειμενοποίηση δια της ψηφοφορίας.

* ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (συνολικά λαός) αφού η γνώση πρέπει να υποκειμενοποιείται και ο μόνος καλύτερος γνώσης των υποκειμενικών του αναγκών είναι το ίδιο το άτομο.

*ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ;

*Παραστατικά μπορούμε να πούμε με απόλυτη ακρίβεια ότι η ουσία του ΚΑΘΕ ολιγαρχικού συστήματος είναι η εξής:

*Ασθενής (με πλήρη συνείδηση), για μια ασθένειά του, πηγαίνει σε 5 διαφορετικούς γιατρούς και παίρνει 3 διαφορετικές διαγνώσεις με τις αντίστοιχες προτάσεις για θεραπεία.. Μετά θα ΠΡΕΠΕΙ κάποιος ΜΗ ειδικός (πχ μαθηματικός, χασάπης, αρχιτέκτονας, γεωπόνος κοκ) να ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (εκλεγμένος ή όχι) πάρει τις διαγνώσεις με τις προτάσεις των γιατρών, να κρίνει ποιες είναι λαθεμένες και ποια η σωστή (δήθεν) και μετά να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ασθενή, δια του καταναγκασμού, τη θεραπεία που κρίνει αυτός ως μεσολαβητής. ΚΟΥΦΟΟΟΟΟ; ΤΡΕΛΟ; Σίγουρα όμως βάρβαρο-φασιστικό.

Πχ Οι ολιγαρχικοί κυβερνώντες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αδαείς, ως προς το σύνολο των αντικειμένων της γνώσης. (Αλλά μας το παίζουν "κάποιοι") Πχ η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμιά απολύτως γνώση πάνω στο θέμα των ιών. Είναι όλοι τους ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΑΕΙΣ. (Όπως δεν έχουν γνώση και οι μηχανικοί, οι χασάπηδες, οι τραγουδιστές, οι κτηνίατροι κλπ) Και όμως. Αυτή έχει την εξουσία να κρίνει ποιοι από τους ειδικούς κάνουν λάθος και ποιοι δεν κάνουν λάθος. Και κατόπιν θα μας επιβάλλουν αυτοί οι αδαείς όποια μέτρα γουστάρουν.

* Ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν και θα επιβάλλουν στο λαό δια της βίας ό,τι θέλουν; Είναι και αδαείς επιστημονικά και αδαείς ως προς τις ανάγκες τους κάθε ξεχωριστού ανθρώπου,

** Κάποιο «συνυπήκοοι» πέφτουν στην παγίδα να νομίζουν ότι τα προβλήματά του έχουν την αιτία τους σε ένα συγκεκριμένο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ (ολιγαρχικό υποκείμενο) και ότι αν αλλάξει μεσολαβητή τότε θα είναι καλύτερα.

ΟΜΩΣ, για να θέλει ένα οποιοδήποτε υποκείμενο να κάνει αυτή τη «δουλειά» - έγκλημα του μεσολαβητή, σημαίνει ότι σκοπεύει εξ αρχής να προκαλέσει ζημιά στους άλλους, σημαίνει ότι εξ ΑΡΧΗΣ, εξ ορισμού είναι εγκληματικό. Ποιος από μας, που δεν είμαστε γιατροί, θα μπορούσε να κάνει το μεσολαβητή στο παράδειγμα; Κανείς από όλους εκείνους που δεν θα ήθελαν να κάνουν κακό στον ασθενή. Μόνο εκείνοι που θα ήθελαν το κακό του, θα το έκαναν. Και για να μην αντιδρούν αποτελεσματικά εναντίον τους οι ασθενείς, οι μεσολαβητές θέλουν να κατέχουν την ΕΞΟΥΣΙΑ (ένοπλη εκτελεστική) ώστε να τους καθυποτάσουν με τη βία.

ΣΚΟΠΟΣ τους είναι η μόνιμη κατάργηση του ύψιστου φυσικού δικαιώματος του κάθε ανθρώπου για αυτοδιάθεση, αυτοκαθορισμό, αυτονομία, ώστε να μπορούν να ικανοποιούν τα δικά τους ολιγαρχικά συμφέροντα.. (όπως κάνει ο κάθε φασίστας που βάζει τα πουλιά σε κλουβί)

* ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ολιγαρχικό υποκείμενο μας λέει (Δήθεν) ότι στοχεύει στο κοινωνικό καλό με το να επιδιώκει τη ¨ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ»

* Η διαστροφή του για κατοχή ολιγαρχικής εξουσίας φυσικά και τον τυφλώνει και δεν βλέπει τη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ (έστω μερικής ως προς το σήμερα) Αθηναϊκής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑΣ.

* Αυτό έχει αποδείξει ότι εκεί όπου ο λαός επιλέγει (πλειοψηφικά_ μεταξύ των προτάσεων των ειδικών ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ συγκριτικά.

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ της Αθήνας έβγαλε χιλιάδες επιστήμονες, ανθρώπους του πολιτισμού, έφτιαξε Παρθενώνα, θέατρα κλπ ενώ οι άλλες ολιγαρχικές πόλεις της εποχής Πχ Σπάρτη Αθήνα, δεν έβγαλαν ΟΥΤΕ έναν επιστήμονα ή ότι η Σπάρτη έφτιαξε το θέατρό της 400 χρόνια μετά την Αθήνα. ΜΟΝΟ αυτό αρκεί.

΄* Όμως δυστυχώς σήμερα κάποιοι από την ολιγαρχικοποιημένη αριστερά, μετά την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ παραπαίει ΄βρίσκεται σε απόλυτα αδιέξοδα και προσπαθεί να πάρει όλο και περισσότερα όπλα από τη ναζιστική ιδεολογία και να τα υιοθετεί.

ΥΓ Διάφοροι "προοδευτικοί", αριστεροί" και "κομμουνιστές" της πλάκας, αυτοί οι μέγιστοι οπορτουνιστές ξέχασαν πολύ γρήγορα ότι τα μνημονιακά μέτρα επιβλήθηκαν στο λαό, στο όνομα των επιστημονικών νόμων της οικονομίας ή των απόψεων της πλειοψηφίας των επιστημόνων οικονομολόγων. Τώρα πέρασαν στο άλλο στρατόπεδο. Στο στρατόπεδο των ναζιστικών αντιλήψεων περί αντικειμενικότητας που θα πρέπει να επιβάλλεται.