bezedakos

bezedakos

20 Σεπτεμβρίου 2020

ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΒΑΣΗ, ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΟΛΑ


 



* Όταν μια αλεπού γίνει φύλακας, οι άλλες αλεπούδες μνηστήρες, κάνουν "αντιπολίτευση". Σε κάθε ζημιά που προκαλεί η αλεπού φύλακας, αυτές γίνονται κροκόδειλοι και χύνουν δάκρυα για το κακό που βρήκε τους πτηνοτρόφους με ετούτη την σαρκοβόρα αλεπού και προτείνουν ή υπόσχονται και φύλαξη με το αζημίωτο και λαγούς με πετραχίλια.

* Οι περισσότεροι υπήκοοι διαμαρτύρονται όταν ζημιώνονται. Εκδηλώνουν έντονες διαμαρτυρίες γιατί η επιλεγμένη αλεπού έφαγε τόσες κότες, γιατί δεν τήρησε τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ της, γιατί δεν υπάχουν πωλήσεις πουλερικών και πέφτει εξαθλίωση, γιατί δεν υπάρχουν νοσοκομεία για τις τραυματισμένες κότες ή γιατί δεν υπάρχουν ΜΕΘ για τις πιο σοβαρά ξεσκισμένες ή γιατί οι μάσκες στη ΜΕΘ είναι πιο μεγάλες από ότι πρέπει, γιατί η αλεπού φύλακας δεν βάζει ψειρόσκονη κοκ. Επίσης οι υπήκοοι που διαμαρτύρονται, τα βάζουν με εκείνους τους υπηκόους που επέλεξαν αυτή τη συγκεκριμένη αλεπού, αποκαλώντας τους ηλίθιους, καθυστερημένους, διεφθαρμένους ή ανθρώπους που ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Τέτοιες ύβρεις εκτοξεύονται μεταξύ των υπηκόων που πιστεύουν σε διαφορετικές αλεπούδες.

* Και όταν φτάνει ο χρόνος να επιλεγεί η αλεπού φύλακας και κάποιοι αγανακτισμένοι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε τούτη τη Σισύφια διαδικασία, κάποιοι άλλοι τους κατακεραυνώνουν λέγοντάς τους: "Δεν είναι σωστό να μη συμμετέχεις γιατί κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουν τελικά για σένα ποια αλεπού θα βγει. Εκτός τούτου η αποχή είναι ψήφος που πάει στην πρώτη αλεπού. Η αποχή (και η κινηματική εναντίωση) είναι ανευθυνότητα, την έκφραση άρνησης αυτών των εκλογών την κάνουν οι ανεύθυνοι που βαριούνται και κάθονται στον καναπέ, η στάση αυτή δείχνει αδιαφορία για τα κοινά, ο κοινωνικός αυτοκαθορισμός είναι ουτοπία και ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος είναι αυτός της αλεπούς φύλακα με πυγμή και φιλο κοτικά αισθήματα και προγράμματα κοκ".

*ΑΣΦΑΛΩΣ οι αντιλήψεις αυτές πηγάζουν από την κεντρική παγιωμένη άποψη ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΟΒΟΡΕΣ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΟΤΑΣ κλπ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥΣ.

* Όταν γίνει κατανοητό ότι όλες οι αλεπούδες (ολιγαρχικοί) είναι ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ίδιοι, θα έχουν μπροστά τους τη μοναδική σωστή επιλογή. Να κατακτήσουν την εξουσία για να καθορίζουν οι ίδιοι τους κανόνες φύλαξης της ζωής τους.

ΥΓ *Συνυπήκοοι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που πιστεύεται ότι δεν υπάρχει καλή αλεπού για φύλακας στις κότες σας και ότι ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ και ότι θα πρέπει να εξουδετερωθούν και να απομακρυνθούν όλες τους από την παντοδύναμη εξουσία του φύλακα.. Να ξέρετε ότι εκφράζοντας αυτή την άποψη συνοδευόμενη από την πρόταση για αυτοκαθορισμό της ζωής σας (οι κοινωνία να επιλέγει και να επιβάλλει τον κάθε νόμο), θα κάνετε ΟΛΕΣ τις αλεπούδες θανάσιμους εχθρούς σας, οι οποίες ανάλογα με τις συνθήκες θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν και ότι ισχυρότατες αντιδράσεις εναντίον σας θα υπάρξουν και από τους υπηκόους που έχουν πιστέψει και έχουν φανατιστεί για την ανάγκη να υπάρχει η «δική» τους αλεπού στην εξουσία του φύλακα. Η λαθεμένη και παγιωμένη αντίληψή τους όσο θα αμφισβητείτε τόσο θα τους προκαλεί συνειδησιακή ανισορροπία και τόσο θα αντιδρούν είτε προσβλητικά είτε με σχέδιο ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ σας (και όχι μόνο).

* ΜΟΝΟ με βαθιά πίστη και με τη συνείδηση του ΣΠΟΡΕΩΣ που δεν ελπίζει να δει τα στάχυα να φυτρώνουν όσο είναι στη ζωή και ότι προσωπικά δεν περιμένει ΚΑΝΕΝΑ όφελος, μπορεί κάποιος να συνεχίζει αλύγιστος και άκαμπτος τον αγώνα του.