bezedakos

bezedakos

7 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΜΑΣΚΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


 

(Σιγά να μην δεχτούν να κάνουν κάτι τέτοιο οι πάνδειλοι. Ξέρουν πολύ καλά ότι ψεύδονται και εξαπατούν)

*Μήπως έγινε κανένα πείραμα παγκοσμίως τους τελευταίους 2 μήνες και μας το κρύβουν; ΓΙΑΤΙ να μας το κρύβουν αφού θα τους συνέφερε να το δείξουν;; (πριν από 2 μήνες σίγουρα δεν υπήρχε γιατί όταν ξανάνοιξαν τον Ιούνιο τα σχολεία δεν επέβαλαν τη μάσκα.). Αν υπήρχε τέτοιο πείραμα θα το έπαιζαν τα κανάλια κάθε ένα δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε καν σικέ, όπως είθισται να φτιάχνουν. Είναι ξεβράκωτοι και γι αυτό τα λεγόμενά τους δεν έχουν λογικό ειρμό.

* Αντίθετα, αυτό που έπαιξαν (από "μοιραίο" λάθος τους φυσικά) ήταν το βίντεο με τη μάσκα που έχει μπροστά βαλβίδα. Από ετούτο ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι αυτή η μάσκα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, ότι είναι το απόλυτο σουρωτήρι. (Και αν σήμερα την φοράει κάποιος δεν τρώει πρόστιμο!!! φανταστείτε)

* ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ;

* Εκτός του ότι η μόλυνση γίνεται και από τα μάτια, ειδικοί επιστήμονες των μικροσωματιδίων, κυτταρολόγοι κλπ επιμένουν ότι η μάσκα αυτή είναι εντελώς αναποτελεσματική και επομένως είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ - ΑΠΑΤΗ.

* Αυτοί οι επιστήμονες είναι οι ειδικοί και όχι οι λοιμωξιολόγοι ή άλλοι γιατροί, όπως μας λένε οι κοινοβουλευτικοί φασίστες.

*Ετούτους όμως δεν θέλουν να τους ακούσουν οι ολιγαρχικοί κυβερνώντες. Σε αυτούς έχουν επιβάλλει φίμωτρο τα ΜΜΕ.

* Πολύ λιγότερα αντιλαϊκά μέτρα θα είχαν επιβληθεί στο λαό, αν το σύστημα δεν είχε τη μεγάλη και σχεδόν καθοριστική στήριξη της ολιγαρχικής «αριστεράς» (σοσιαλδημοκρατικής και «κομμουνιστικής». Αυτοί οι απόλυτα ψεκασμένοι με το εγκληματικό μικρόβιο της εξουσιοπάθειας, είναι συμμέτοχοι σε όλα σχεδόν εγκλήματα του αστικού ολιγαρχικού συστήματος.

* Μα πως είναι δυνατόν η κυβερνητική χούντα, αυτή η μικρή μειοψηφία η οποία είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδαής σχετικά με τους ιούς, να κρίνει διάφορους λοιμωξιολόγους ως άχρηστους και άλλους ως σωστούς και τελικά να επιβάλλει καταναγκαστικά ό,τι κρίνει αυτή; Πως είναι δυνατόν, "Από που κι ως που" οι τενεκέδες ξεγάνωτοι να κρίνουν επιστήμονες και να λένε ότι εκείνοι έχουν λάθος;

* Η απάτη στα λεγόμενα του Κικίλια είναι η εξής. Πρώτον, οι περισσότεροι ΄ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειδικοί (πχ των μικροσωματιδίων) δεν φαίνεται να ισχυρίζονται αυτό που λέει. Αν το ισχυρίζονται λοιμωξιολόγοι τότε αυτοί δεν είναι οι ειδικοί στο συγκεκριμένο θέμα..

Δεύτερον, Η επίκληση στους περισσότερους ειδικούς, δεν σημαίνει και αλήθεια. Στην ιστορία του ανθρώπου και ειδικά σε νέες ανακαλύψεις, τις περισσότερες φορές, οι περισσότεροι είχαν απόλυτα «άδικο» (είχαν γίνει κατεστημένο με ειδικά συμφέροντα) και κάποια μεμονωμένα άτομα είχαν «δίκιο». Σε όλες ετούτες τις περιπτώσεις, η πλειονότητα των ειδικών χλεύαζε τους άλλους. Πχ τους αδελφούς Ράϊτ με το αεροπλάνο, τον Παπανικολάου με το τεστ ΠΑΠ, τον Γαλιλαίο, τον Τέσλα κοκ.

Τρίτον Αφού ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ οι λοιμωξιολόγοι συμφωνούν ότι ο ιός μολύνει και από τα μάτια (άρα η μάσκα δεν προστατεύει) ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ εκείνοι τους οποίους επικαλείται ο Κικίλιας ή θα πρέπει να δηλώσουν πρωτίστως υποστηριχτές του ολιγαρχισμού ή θα πρέπει να τους αφαιρεθούν τα πτυχία.

* ΑΝ ΌΜΩΣ ΈΧΕΙ ΚΌΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΉΘΕΝ «ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ» τότε να ρωτήσει τους ειδικούς για τις μάσκες και όχι τους άσχετους Τσιόδρες.

*Εκτός τούτου, ο ρόλος της επιστήμης είναι να παρέχει όσο το δυνατόν ασφαλέστερες γνώσεις , ώστε αυτές να υποκειμενοποιούνται καλύτερα από τους μη ειδικούς. Να υποκειμενοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Άρα οι μόνοι αρμόδιοι να επιλέξουν είναι οι μη ειδικοί, η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των μη ειδικών και όχι μια μειοψηφία τενεκέδων – μη ειδικών να επιλέγει και να επιβάλλει στο λαό ό,τι γουστάρει.

*ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ στους υπηκόους;. Θέλουν να συνεχίσουν την τρομοκρατία περί κορονοϊού, να κάνουν την τρίχα τριχιά ώστε οι λαοί να επικεντρώσουν τη σκέψη τους στο φόβο αυτό και όχι στην οικονομική καπιταλιστική κρίση. Επίσης στοχεύουν να αντικαταστήσουν την απόλυτη υπακοή στις διαταγές τους για το σας φυλακίζουμε στο σπίτι, με νέες παράλογες διαταγές (όπως φοράτε τη μάσκα) ώστε να συνεχίζεται ο ετεροκαθορισμός της ζωής των ανθρώπων, η ετροδιάθεση των ανθρώπων. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ των υπηκόων, δεν τους ενδιαφέρει αν η μάσκα είναι σουρωτήρι. Θα πρέπει να υπακούνε όλοι οι υπήκοοι τυφλά σε ό,τι τους λένε. Η απόλυτη υπακοή διδάσκεται και θα πρέπει να διδάσκεται από το νήπιο. Εδώ είναι ένα μεγάλο στοίχημα γι αυτούς. Η εκπαίδευση της νεολαίας στην απόλυτη υποταγή σε μια μειοψηφία διεστραμμένων.

ΥΓ1. Οι λαοί εξεγείρονται πια ενάντια στην ιο-τρομοϋστερία (καραντίνες, μάσκες κλπ) που θέλουν να επιβάλλουν ως αντιπερισπασμό για την τεράστια καπιταλιστική κρίση που θα οδηγήσει σε εξαθλίωση εκατομμύρια ανθρώπους. Φαίνεται ότι τους γυρίζει μπούμεραγκ η παγίδα που έστησαν το Μάρτη. Μπορεί κάποιοι από τους εξεγερμένους να βλέπουν την τρομοϋστερία αυτή ανορθολογικά (όντως), άλλοι ορθολογικά κλπ αλλά το κεντρικό ζητούμενο είναι ότι θα πρέπει η επίθεση αυτή των ολιγαρχικών να αντιμετωπιστεί τελικά με το ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ. Με το πρόταγμα για μια άλλη κοινωνία όπου Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

2. Παραστατικά μπορούμε να πούμε με απόλυτη ακρίβεια ότι η ουσία του ολιγαρχικού συστήματος είναι η εξής: *Ασθενής, για μια ασθένειά του, πηγαίνει σε 5 διαφορετικούς γιατρούς και παίρνει 3 διαφορετικές διαγνώσεις με τις αντίστοιχες προτάσεις για θεραπεία.. Μετά θα ΠΡΕΠΕΙ κάποιος ΜΗ ειδικός (πχ μαθηματικός, χασάπης, αρχιτέκτονας, γεωπόνος κοκ) να ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (εκλεγμένος ή όχι) πάρει τις διαγνώσεις με τις προτάσεις των γιατρών, να κρίνει ποιες είναι λαθεμένες και ποια η σωστή και μετά να επιβάλλει στον ασθενή, δια του καταναγκασμού, τη θεραπεία που κρίνει αυτός ως μεσολαβητής. ΚΟΥΦΟΟΟΟΟ... * Επομένως η ΒΑΣΙΚΗ εναντίωση των υπηκόων δεν θα πρέπει να είναι κατά ή υπέρ της μάσκας αυτής αλλά η εναντίωση και πόλεμος κατά του ολιγαρχικού συστήματος που να οδηγεί στην πλήρη συντριβή του.

ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,