bezedakos

bezedakos

23 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

 




* Τυπικά θα κερδίσουν οι μασκολάτρες αφού αυτό θέλει το σύστημα στο συγκεκριμένο θέμα (επιβολή δια της βίας της ένοπλης εκτελεστικής). Όμως ετούτη η θέληση του ολιγαρχικού συστήματος είναι ψύλλος στα άχυρα, συγκριτικά με τη θέλησή του να αποφευχθεί η αμφισβήτηση του ολιγαρχικού τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας από τους υπηκόους. .

* Τους βάζουν να θεωρούν και να έχουν ως σημαντικότερο θέμα αυτό του συγκεκριμένου διλήμματος και έτσι τη γλυτώνουν και διασκεδάζουν.

* Όμως και θα τους είχε κοπεί το γέλιο και το αίμα τους θα είχε παγώσει αν μεγάλο μέρος των υπηκόων (παρά τις διαφορετικές αντιλήψεις τους σε διάφορα θέματα) ενωνόταν και επιτιθόταν στην εξέδρα που κάθονται οι εγκληματίες για να τους συντρίψει και να φτιάξει ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας.

*Όταν η απαίτηση και ο σκοπός τους θα ήταν "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ", συμπληρωμένο με το θεσμό της ισηγορίας (ίση δυνατότητα έκφρασης όλων των διαφορετικών απόψεων των ειδικών), μαζί με τη θέσπιση της υπευθυνότητας των εκφρασμένων απόψεων των ειδικών (κίνητρα και αντικίνητρα), τότε το γέλιο τους θα το διαδεχόταν ο τρόμος.

ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

*Παραστατικά μπορούμε να πούμε με απόλυτη ακρίβεια ότι η ουσία του ΚΑΘΕ ολιγαρχικού συστήματος είναι η εξής:

*Ασθενής (με πλήρη συνείδηση), για μια ασθένειά του, πηγαίνει σε 5 διαφορετικούς γιατρούς και παίρνει 3 διαφορετικές διαγνώσεις με τις αντίστοιχες προτάσεις για θεραπεία.. Μετά θα ΠΡΕΠΕΙ κάποιος ΜΗ ειδικός (πχ μαθηματικός, χασάπης, αρχιτέκτονας, γεωπόνος, ωκεανογράφος, σκουπιδιάρης, σερβιτόρος κοκ) να ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (εκλεγμένος ή όχι) να πάρει τις διαγνώσεις με τις προτάσεις των γιατρών, να κρίνει ποιες είναι λαθεμένες και ποια η σωστή (δήθεν) και μετά να επιβάλλει στον ασθενή, δια του καταναγκασμού, τη θεραπεία που κρίνει αυτός ως μεσολαβητής. ΚΟΥΦΟΟΟΟΟ; ΤΡΕΛΟ; Σίγουρα όμως βάρβαρο. (Οι κυβερνώντες ολιγαρχικοί είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αδαείς, ως προς τα διάφορα συγκεκριμένα θέματα. Πχ κορονοϊό)

*ΦΥΣΙΚΑ, ο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ αυτός δεν ΜΠΟΡΕΙ να στοχεύει προς το συμφέρον του ασθενή αλλά ΜΟΝΟ προς το δικό του προσωπικό συμφέρον (και ας προκαλεί ζημιά στον ασθενή). Έχει πλήρη συνείδηση ότι ως προς το σύνολο των ειδικών γνώσεων είναι τενεκές ξεγάνωτος, Και όμως αποφασίζει, ως χασάπης, να κάνει εγχείρηση καρδιάς σε άνθρωπο.

ΑΡΑ, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ.

(Υπάρχει υπήκοος που θα εμπιστευόταν ένα χασάπη ή έναν μαθηματικό για να του κάνει μια εγχείρηση; Τώρα γιατί να εμπιστεύεται τους ολιγαρχικούς σε όλα τα ιδιαίτερα θέματα; Γιατί να εμπιστεύεται την