bezedakos

bezedakos

13 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.


 



*Που να φανταστώ ότι ο Σύψας, που μιλά πιο κάτω για λογαριασμό όλων των λοιμωξιολόγων της κυβέρνησης, ομολογούσε και θα με ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ σχεδόν ΠΛΗΡΩΣ, και ότι θα τους «έδινε» όλους αυτούς; Που να φανταστώ ότι θα υπήρχε αυτή η ομολογία για τα εγκληματικά σχέδια των ολιγαρχικών κυβερνώντων;

https://www.facebook.com/oiataktoi2017/videos/246696403267145

* Πχ έγραφα πριν 5 μέρες

"*ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ στους υπηκόους; Θέλουν να συνεχίσουν την τρομοκρατία περί κορονοϊού, να κάνουν την τρίχα τριχιά ώστε οι λαοί να επικεντρώσουν τη σκέψη τους στο φόβο αυτό και όχι στην οικονομική καπιταλιστική κρίση. Επίσης στοχεύουν να αντικαταστήσουν την απόλυτη υπακοή στις διαταγές τους για το σας φυλακίζουμε στο σπίτι, με νέες παράλογες διαταγές (όπως φοράτε τη μάσκα και ας μολύνεστε και από τα μάτια) ώστε να συνεχίζεται ο ετεροκαθορισμός της ζωής των ανθρώπων, η ετροδιάθεση των ανθρώπων. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ των υπηκόων, δεν τους ενδιαφέρει αν η μάσκα είναι σουρωτήρι. Αυτή η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μάσκα δεν έχει ουσιαστικά κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όμως ΜΟΝΟ για εκπαιδευτικούς λόγους, για εκπαίδευση στο ζυγό. Θα πρέπει να υπακούνε όλοι οι υπήκοοι τυφλά σε ό,τι τους λένε. Η απόλυτη υπακοή διδάσκεται και θα πρέπει να διδάσκεται από το νήπιο. Εδώ είναι ένα μεγάλο στοίχημα γι αυτούς. Εδώ θα δώσουν τώρα και τα ρέστα τους. Στην εκπαίδευση της νεολαίας στην απόλυτη υποταγή σε μια μειοψηφία διεστραμμένων. Στην εκπαίδευση των μικρών παιδιών, των πιο αθώων πλασμάτων, στην αναντίρρητη υπακοή σε κάποιους που αποφασίζουν γι αυτούς ό,τι γουστάρουν, ακόμα και όταν αυτό είναι παράλογο. Εδώ η μάσκα έχει σημειολογικό χαρακτήρα και όχι πρακτικό. Σημαίνει σου φιμώνω τη ζωή, σε μαθαίνω, σε εκπαιδεύω να αποδέχεσαι τη φίμωσή σου.

Σε ένα, δύο, χρόνια ο κορονοϊός θα έχει νικηθεί. Όμως τα παιδιά θα πρέπει να εκπαιδευτούν να δέχονται σε όλη τους τη ζωή κάθε μορφής φίμωτρο, από μια μειοψηφία που κατέχει την εξουσία."

ΥΓ *1. Και πριν μερικές μέρες έλεγαν κυβερνητικά στελέχη - λωποδύτες, ότι κανονικά θα πρέπει να διώκονται ποινικά οι γονείς μικρών παιδιών που δεν τους φορούν μάσκα, γιατί τα παιδιά τους μπορούν να μολύνουν άλλα. "Δεν παίζονται> οι απατεώνες.

2. Οι πιο δραματικές έως τραγικές φιγούρες, είναι σήμερα τα φανατισμένα μέλη της ολιγαρχικοποιημένης - αντικοινωνικής