bezedakos

bezedakos

18 Σεπτεμβρίου 2020

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ (και ατομικά) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Ή ΤΟ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΚΑΚΟ


 


Τσιόδρας: Η μάσκα αυτή προστατεύει κατά 15-20%!!!! (αλλά στην πραγματικότητα ΤΙΠΟΤΑ)

https://www.youtube.com/watch?v=MXnfjYTCsSM

*Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που να ξέρει ότι ο/η ερωτικός σύντροφος έχει AIDS και θα δεχθεί να κάνει έρωτα με προφυλακτικό το οποίο είναι κατεστραμμένο – ανύπαρκτο κατά 85-80%; Τώρα γιατί όμως φανατίζουν τον κόσμο να το κάνει με τη μάσκα;

* Κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι η μάσκα τους προστατεύει (αφού όμως κρατάνε τις αποστάσεις και να μην είναι κοντά πάνω από 9 άτομα και ας φοράνε μάσκα!!!!!!!!!.)

Αλλά Ένας ασθενής που βήχει, όπως έδειξε και το πείραμα αμερικανικού πανεπιστημίου, τα σταγονίδια και τα συν αυτώ αερολύματα, βγαίνουν και εκτοξεύονται πάνω δεξιά και αριστερά της μύτης και πλάγια από τα μάγουλα. Ο δε υγιής που θα βρεθεί εντός του πεδίου που αιωρούνται τα αερολύματα και τα σταγονίδια, ακόμα και δεκαπλές μάσκες να φοράει, θα μολυνθεί από τα μάτια. (Δηλαδή δεν τους πειράζει αν οι άνθρωποι μολύνονται από τα μάτια αρκεί να μην μολύνονται από στόμα και μύτη. (Επί πλέον, ο υγιής θα μολυνθεί και από το στόμα και μύτη όταν θα υγρανθεί η μάσκα και με τη ζέστη της αναπνοής θα διασταλεί). Όποια μάσκα και να φοράει πχ ένας ασθενής τα σταγονίδια και τα αερολύματα βγαίνουν πλάγια από τη μύτη, τα μάγουλα κλπ

ΕΡΤ1 ΜΑΣΚΕΣ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΑ

Από το 13ο έως το 14ο λεπτό ERT1 στις 12 το μεσημέρι / 2/9/2020

https://www.ertflix.gr/.../02sep2020-12-00-deltio-eidiseon/

*ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ;

* Αρχικά, ορθώς έλεγαν, πχ Τσιόδρας και Σύψας ότι η μάσκα δεν προστατεύει τους υγιής και ορθώς λέει μέχρι τώρα ο Π.Ο.Υ ότι αυτή τη μάσκα θα πρέπει να την φοράνε μόνο οι ασθενείς που βήχουν, έχουν πυρετό κ.λπ.

* Τότε όμως, για διάφορους οικονομικοσυστημικούς λόγους έπρεπε κατ αυτούς να κάνουν γενική καραντίνα. Επομένως ο μύθος αυτής της μάσκας θα ήταν εμπόδιο στην προπαγάνδα τους.

* Μετά όμως όταν θα έπρεπε να κάνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα ΜΙΚΡΟ άνοιγμα στην οικονομία, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; Πως θα έπειθαν τώρα τους κατατρομαγμένους ή και τους υποχονδριακούς; Πως θα έλεγαν ότι δεν θα κολλήσουν κορονοϊό όσοι ταξιδεύουν με αεροπλάνα και παπόρια με χιλιάδες επιβάτες, με τραμ και λεωφορεία κλπ; Τι να κάνουν;

* Είπαν: Ας "αδειαστούν" πχ Τσιόδρας και Σύψας και τώρα να πούμε 'ότι η μάσκα προστατεύει. Να λέμε συνέχεια ότι "διεθνείς έρευνες αποδεικνύουν ότι η μάσκα προστατεύει" και ας μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ τέτοια έρευνα. Όμως πες, πες κάτι θα μείνει και ειδικά στο ποσοστό των υποχονδριακών. (Αντίθετα, το πείραμα που έχουμε λέει ότι είναι σουρωτήρι).

*ΜΑΣΚΑ ΝΑ΄ ΝΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ.

*Πως να εξηγήσει κανείς το γεγονός (χωρίς να χάσει τα λογικά του) ότι όχι μόνο επιτρέπονται κάτι μάσκες καραγκιοζιλίκια, με ένα πλαστικό κάτω από το πηγούνι μέχρι κάτω από τη μύτη και αν τις φοράει κάποιος δεν τρώει πρόστιμο; Δηλαδή το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ δεν καταργείται και ούτε καν συστήνεται να μην χρησιμοποιείται. (Θα μου πεις "το φίμωτρο είναι πολύ καλύτερο"; Ακριβώς τα ίδια είναι. Αν είχαν εικόνα ότι αυτή η μάσκα προστατεύει, τότε θα μας την 'έπαιζαν τα κανάλια κάθε λεπτό από το πρωί μέχρι το βράδυ.)

*Τη μόνη λογική εξήγηση, για την προώθηση γενικά της μάσκας - φίμωτρο - σουρωτήρι, μας τη δίνει εν μέρη ο Σύψας (Από Τρ.. και από παιδί, μαθαίνεις την αλήθεια) Δηλαδή όπως λέει στο λίνγκ αυτό γίνεται για εκπαιδευτικούς λόγους στα παιδιά και όχι για προστασία τους .

https://www.facebook.com/oiataktoi2017/videos/246696403267145

*Όμως είναι βέβαιο ότι το ίδιο γίνεται και για τους ενήλικες. Θα πρέπει να εκπαιδευτούν στην υποταγή, να δίνουν αναφορά για το που θα πάνε (καραντίνα) κάθε στιγμή να έχουν φίμωτρο όπως θέλει μια μειοψηφία διεστραμμένων εξουσιαστών κλπ.

* Μάσκα να είναι και ότι θέλει ας είναι.

*Δυστυχώς σε αυτή την παγίδα έπεσε και η ολιγαρχικοποιημένη αριστερά και έγινε έτσι ο πιο γερός στυλοβάτης του συστήματος.

* Δεν προβληματίζονται καθόλου αν η μάσκα είναι σουρωτήρι. Δεν προβληματίζονται και έτσι δεν προτείνουν ένα καλύτερο προληπτικό μέτρο και σχεδόν λοιδορούν ΟΛΟΥΣ όσους αρνούνται την κοροϊδία αυτή..

*Μασάνε τον κιμά ωμό όπως θέλει το σύστημα και βρίζουν ΟΛΟΥΣ τους άλλους ως ψεκασμένους κλπ

**Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ δεν θα πρέπει να γίνεται μεταξύ ΜΑΣΚΟΦΙΛΩΝ και ΜΑΣΚΟΜΑΧΩΝ, (διαίρεση του λαού) αλλά μεταξύ ΛΑΟΥ και ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ. και ο λαός θα πρέπει να απαιτεί σοβαρότερα μέτρα πρόληψης (και θεραπείας) και όχι κοροϊδίες.

Το δίλημμα δεν μπορεί να είναι ή μάσκα - σουρωτήρι-φίμωτρο ή τίποτα.

ΥΓ Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ γιατί έχει τεθεί στην συνείδηση ως ισχυρό όπλο (ενώ είναι τζούφιο και ο κόσμος μπαίνει άνετα σε πλοία ΜΜΜ κλπ}, δεν γίνεται ΚΑΜΙΑ προσπάθεια και παραγγελία για κατασκευή μασκών, που να προστατεύουν τουλάχιστον κατά 95% από τη διάδοση δια του αέρος και έχει ξεχαστεί σχεδόν η υγιεινή των χεριών και το άγγιγμα του προσώπου με το πίσω μέρος της παλάμης ή του καρπού.

ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΑΤΙΑ, ΜΥΤΗ, ΣΤΟΜΑ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΕΣ .

* Σε σχέση με το κακό υπάρχει λιγότερο δυνατόν κακό (και αυτό θα πρέπει να επιδιώκεται κινηματικά και ατομικά άμεσα). Σε Σχέση με το καλό υπάρχει το καλύτερο δυνατό και αυτό θα πρέπει να επιδιώκεται άμεσα κινηματικά και ατομικά.