bezedakos

bezedakos

8 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ


 


*Οι ολιγαρχικοί κυβερνώντες είναι απόλυτα αδαείς, ως προς το σύνολο των αντικειμένων της γνώσης. (Αλλά μας το παίζουν "κάποιοι") Πχ η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμιά απολύτως γνώση πάνω στο θέμα των ιών. .(Όπως δεν έχουν γνώση και οι μηχανικοί, οι χασάπηδες, οι τραγουδιστές, οι κτηνίατροι κλπ) Και όμως. Αυτή έχει την εξουσία να κρίνει ποιοι από τους ειδικούς κάνουν λάθος και ποιοι δεν κάνουν λάθος. Και κατόπιν θα μας επιβάλλουν αυτοί οι αδαείς όποια μέτρα γουστάρουν.

* Ποιοί είναι αυτοί που θα κρίνουν και θα επιβάλλουν στο λαό δια της βίας ό,τι θέλουν; ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ.

*Παραστατικά μπορούμε να πούμε με απόλυτη ακρίβεια ότι η ουσία του ΚΑΘΕ ολιγαρχικού συστήματος είναι η εξής:

*Ασθενής (με σώας τας φρένας), για μια ασθένειά του, πηγαίνει σε 5 διαφορετικούς γιατρούς και παίρνει 3 διαφορετικές διαγνώσεις με τις αντίστοιχες προτάσεις για θεραπεία.. Μετά θα ΠΡΕΠΕΙ κάποιος ΜΗ ειδικός (πχ μαθηματικός, χασάπης, αρχιτέκτονας, γεωπόνος κοκ) να ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (εκλεγμένος ή όχι) πάρει τις διαγνώσεις με τις προτάσεις των γιατρών, να κρίνει ποιες είναι λαθεμένες και ποια η σωστή (δήθεν) και μετά να επιβάλλει στον ασθενή, δια του καταναγκασμού, τη θεραπεία που κρίνει αυτός ως μεσολαβητής. ΚΟΥΦΟΟΟΟΟ; ΤΕΛΟ; Σίγουρα όμως βάρβαρο.

* Κάποιο «συνυπήκοοι» πεφτουν στην παγίδα να νομίζουν ότι τα προβλήματά του έχουν την αιτία τους σε ένα συγκεκριμένο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ (ολιγαρχικό υποκείμενο) και ότι αν αλλάξει μεσολαβητή τότε θα είναι καλύτερα.

ΟΜΩΣ, για να θέλει ένα οποιοδήποτε υποκείμενο να κάνει αυτή τη «δουλειά» - έγκλημα του μεσολαβητή, σημαίνει ότι σκοπεύει εξ αρχής να προκαλέσει ζημιά στους άλλους, σημαίνει ότι εξ ΑΡΧΗΣ είναι εγκληματικό. Ποιός από μας, που δεν είμαστε γιατροί, θα μπορούσε να κάνει το μεσολαβητή στο παράδειγμα; Κανείς από όλους εκείνους που δεν θα ήθελαν να κάνουν κακό στον ασθενή. Μόνο εκείνοι που θα ήθελαν το κακό του, θα το έκαναν. Και για να μην αντιδρούν αποτελεσματικά εναντίον τους οι ασθενείς, οι μεσολαβητές θέλουν να κατέχουν την ΕΞΟΥΣΙΑ (ένοπλη εκτελεστική) ώστε να τους καθυποτάσουν με τη βία.

ΣΚΟΠΟΣ τους είναι η μόνιμη κατάργηση του ύψιστου φυσικού δικαιώματος του κάθε ανθρώπου για αυτοδιάθεση, αυτοκαθορισμό, αυτονομία, ώστε να μπορούν να ικανοποιούν τα δικά τους ολιγαρχικά συμφέροντα.. (όπως κάνει ο κάθε φασίστας που βάζει τα πουλιά σε κλουβί)

*Όμως , στην πραγματικότητα, ΟΥΤΕ καν κρίνουν ποια άποψη είναι η σωστή. Απλά ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ - ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ, ζητούν από τους ειδικούς να τους προτείνουν τρόπους ώστε να πραγματοποιήσουν κάποιοι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟ. Πχ θα ζητήσουν από ειδικούς να τους προτείνουν για το πως να μαζέψουν χρήματα από τους υπηκόους για να ανακεφαλοποιήσουν τους τραπεζίτες. Ποιες μπορεί να είναι οι καλύτερης πηγές, πως να τους εκβιάσουν καλύτερα, τι δικαιολογίες θα μπορέσουν να βρουν κοκ. Όλες αυτές οι προδιαγραφές θα δοθούν στους ειδικούς και αυτοί θα φτιάξουν νόμο ώστε να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους. ΑΠΛΑ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ- αναθέτουν όπως ο καθένας μας μπορεί να αναθέσει σε μαραγκό την κατασκευή μιας κουζίνας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέλουμε.

*Τώρα πχ με τον κορονοϊό, όταν ήθελαν να επανεκκινήσουν λίγο την οικονομία και ταυτόχρονα ο κόσμος να υπερβεί εν μέρη το φόβο που του είχαν δημιουργήσει, έβαλαν κάποιους ειδικούς να ισχυρίζονται ότι αν φορά μάσκα ο κόσμος δεν κινδυνεύει κλπ

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

*ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, τότε αυτή υπάρχει για να υποκειμενοποιείται σύμφωνα με τις υποκειμενικές ανάγκες του ΚΑΘΕΝΑ και όχι να αντκειμενοποιείται ο άνθρωπος σύμφωνα με τη βούληση κάποιων τεράτων. Πχ την τεχνολογία για τα ψυγεία ο καθένας θα την υποκειμενοποιήσει σύμφωνα με την αντίληψη των αναγκών του. Άλλος θα αγοράσει ένα μικρό και άλλος ένα επαγγελματικό ψυγείο. Και γι αυτό ο μόνος που ξέρει τις ανάγκες του καλύτερα από τον καθένα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

ΥΓ 
*ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ στους υπηκόους;. Θέλουν να συνεχίσουν την τρομοκρατία περί κορονοϊού, να κάνουν την τρίχα τριχιά ώστε οι λαοί να επικεντρώσουν τη σκέψη τους στο φόβο αυτό και όχι στην οικονομική καπιταλιστική κρίση. Επίσης στοχεύουν να αντικαταστήσουν την απόλυτη υπακοή στις διαταγές τους για το σας φυλακίζουμε στο σπίτι, με νέες παράλογες διαταγέςπως φοράτε τη μάσκα και ας μολύνεστε και από τα μάτια) ώστε να συνεχίζεται ο ετεροκαθορισμός της ζωής των ανθρώπων, η ετροδιάθεση των ανθρώπων. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ των υπηκόων, δεν τους ενδιαφέρει αν η μάσκα είναι σουρωτήρι. Αυτή η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δεν έχει ουσιαστικά κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όμως ΜΟΝΟ για εκπαιδευτικούς λόγους, για εκπαίδευση στο ζυγό. Θα πρέπει να υπακούνε όλοι οι υπήκοοι τυφλά σε ό,τι τους λένε. Η απόλυτη υπακοή διδάσκεται και θα πρέπει να διδάσκεται από το νήπιο. Εδώ είναι ένα μεγάλο στοίχημα γι αυτούς. Εδώ θα δώσουν τώρα και τα ρέστα τους. Στην εκπαίδευση της νεολαίας στην απόλυτη υποταγή σε μια μειοψηφία διεστραμμένων. Στην εκπαίδευση των μικρών παιδιών, των πιο αθώων πλασμάτων, στην αναντίρρητη υπακοή σε κάποιους που αποφασίζουν γι αυτούς ό,τι γουστάρουν, ακόμα και όταν αυτό είναι παράλογο. Εδώ η μάσκα έχει σημειολογικό χαρακτήρα και όχι πρακτικό. Σημαίνει σου φιμώνω τη ζωή, σε μαθαίνω, σε εκπαιδεύω να αποδέχεσαι τη φίμωσή σου.

Σε ένα, δύο, χρόνια ο κορονοϊός θα έχει νικηθεί. Όμως τα παιδιά θα πρέπει να εκπαιδευτούν να δέχονται σε όλη τους τη ζωή κάθε μορφής φίμωτρο, από μια μειοψηφία που κατέχει την εξουσία.