bezedakos

bezedakos

12 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ


 

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΨΕΜΑ. Δεν έχει αοδειχθεί με καμιά έρευνα τίποτα. Το μόνο που έχει αποδειχθεί, όπως είδαμε στο βίντεο στις ειδήσεις, είναι το πείραμα με τη μάσκα με βαλβίδα, όπου αυτός που έβηχε του έφευγαν «τα ζουμιά» από όλες τις «πάντες» και επομένως η μάσκα αυτή είναι εντελώς άχρηστη.

* Ο Π.Ο.Υ λέει ότι τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν θα πρέπει να φοράνε μάσκα.

https://www.otavoice.gr/roi-eidiseon-geniki/2020/08/allazei-ta-dedomena-o-pou-maskes-se-paidia-ano-ton-12-eton-kai-oxi-katholiki-xrisi/?fbclid=IwAR051TxOU0pG14Dd-NPFzZ7k29G7TVqW_3ULBew6VMceAEmC6gNzFDSIxFQ

* Ο Π.Ο.Υ λέει ότι δεν θα πρέπει να φοράνε μάσκα οι υγιείς.

https://www.youtube.com/watch?v=PE1yOOyptVw&fbclid=IwAR0mjgmJ7kdRrBxGBWgBb9jbyM-wm3dP20GKkf6HgkJIM3AEdpBYELRGAMc

*ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. Ακόμα και αν η πλειονότητα αποδεχθεί τη σωστή θέση, πάλι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα αφού μια μειοψηφία έχει την εξουσία και μπορεί να μας επιβάλλει ότι θέλει αυτή.

* ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ: Θα συνεχίσουμε να μην επαναστατούμε και έτσι μια μειοψηφία (ΑΔΑΩΝ – ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΞΕΓΑΝΩΤΩΝ) θα αποφασίζει και θα μας επιβάλλει τον κάθε νόμο ή Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και έτσι Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ;. (κατόπιν ισηγορικής έκφρασης όλων των απόψεων των ειδικών και τη θέσπιση κινήτρων και αντικινήτρων για τα υποκείμενα που προτείνουν.)

*Σχεδόν πάντα, σε κάθε τομέα γνώσης, υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απόψεις μεταξύ των ειδικών. Και στο θέμα του κορονοϊού, υπάρχουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες επιφανείς επιστήμονες ανά τον κόσμο, (πχ Ιωαννίδης, οι επιστήμονες της Σουηδίας κοκ) οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετική άποψη από εκείνη που ακολουθούν οι περισσότεροι ολιγαρχικοί κυβερνώντες ανά τον κόσμο.

* Οι κυβερνώντες δεν είναι ειδικοί, δεν έχουν ιδέα για τον κορονοϊό, όπως δεν έχουν οι άλλοι επιστήμονες, φυσικοί, μαθηματικοί, γεωπόνοι, εργάτες κλπ. Άρα, "Ποιος είσαι εσύ βρε καριόλη που θα επιλέξεις και να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ποιοι από τους ειδικούς λένε πράγματα λαθεμένα και ποιοι λένε το σωστό; Είσαι ειδικός; ΟΧΙ. Ακόμα και ειδικός αν ήσουν πάλι κάποιοι άλλοι ειδικοί θα αμφισβητούσαν την ορθότητα των απόψεών σου"