bezedakos

bezedakos

6 Μαΐου 2020

ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ





*Έτσι λοιπόν, αν έπρεπε να δώσουν απάντηση στο γιατί το ΒΕΛΓΙΟ (των 11 εκατομμυρίων κατοίκων) που πήρε μέτρα πριν από ΟΛΕΣ τις Ευρωπαϊκές χώρες, γιατί αφού έκλεισε σχολεία κλπ στις αρχές Μάρτη και φυλάκισε τον κόσμο κατ οίκον - ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ (12 Μάρτη), ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ (8.400 αυτή τη στιγμή), περισσότερους από κάθε άλλη Χώρα που είτε έβαλε τον κόσμο σε καραντίνα αργότερα (ΗΠΑ, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία κλπ) είτε από χώρες με ίδιο περίπου πληθυσμό που δεν έβαλαν τον κόσμο σε καραντίνα όπως ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ με 112 νεκρούς, ΣΟΥΗΔΙΑ με 2850 νεκρούς κοκ (είτε Χώρες σαν τη Σλοβακία με 5.5 εκατομμύρια πληθυσμό με 25 μόνο νεκρούς κλπ), ΘΑ ΚΑΤΕΠΙΠΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ της ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ που στοχεύει να πείσει ότι η καραντίνα είναι σωτήριο μέτρο ΚΑΙ το προπαγανδιστικό τερτίπι της κυβέρνησης που για να δοξάσουμε και να υποταχθούμε νοητικά σε αυτούς τους εγκληματίες μας λέει ότι "ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ.."

* Θα κατέπιπταν λοιπόν πλήρως αυτές οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μαλ@@@@ς και κατόπιν ο λαός, πιθανόν, να τους ζητούσε ΕΥΘΥΝΕΣ και για τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ νεκρούς των ιώσεων των προηγούμενων χρόνων και για τους περισσότερους νεκρούς από τον κορονοϊό και για την ταλαιπωρία χιλιάδων ασθενών και για την ψυχική ταλαιπωρία εκατομμυρίων φυλακισμένων στα σπίτια και για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, που την επέσπευσαν τα ΔΗΘΕΝ μέτρα τους κατά του κορονοϊού. Σε τοιαύτη περίπτωση ίσως να απαιτούσαν και την εκτέλεση (από τα 6 μέτρα) ΟΛΩΝ αυτών (κυβέρνησης, των δικών της ειδικών και των ΜΜΕ).

*ΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ (δηλαδή το σας φυλακίζουμε στο σπίτι) ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ και θα άρχιζαν να αναδεικνύονται οι πραγματικοί λόγοι για την επιβολή του. Λόγοι που δεν είναι άλλοι παρά εκείνοι για την αντιμετώπιση της τεράστιας καπιταλιστικής κρίσης που είχε αρχίσει να εκδηλώνεται.

* ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΑΡΝΤΙΝΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ TV.

*Έτσι, ο κάθε ΧΑΛΒΑΔΙΑΣ θα νιώθει ότι έχει την εξουσία και θα συνεχίσει να απειλεί το λαό για επιστροφή σε φυλάκιση κατ οίκον όποτε κρίνουν αυτοί.

Β
*Και ενώ η αντιμετώπιση όλων των ιώσεων και φυσικά του κορονοϊού είναι ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολη, μας τα παρουσιάζουν δύσκολα για να πετύχουν άλλους ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥΣ στόχους.
*ΟΛΕΣ οι ιώσεις μολύνουν κατά 95% και ΠΛΕΟΝ, δια ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. (κατ άλλους μέχρι και 99,9%). Αντί λοιπόν να στοχεύσουν στη θανάτωση του ιού στα χέρια, αυτοί περί άλλων τυρβάζουν. Είναι σαν να σου κάθονται στο σώμα μας κάποια ενοχλητικά κουνούπια και ενώ υπάρχει εντομοαπωθητικό ΑΥΤΟΙ να σου επιβάλλουν να σε πυροβολούν στο σημείο του σώματος σου που κάθονται τα κουνούπια.
* Τα χέρια μας πιάνουν επιφάνειες που έχουν ιούς και κατόπιν, ασυνείδητα, βάζουμε τα χέρια μας στις διόδους εισόδου του ιού δηλαδή σε μάτια, μύτη, στόμα.
* Ο ΕΧΘΡΟΣ βρίσκεται πάντα στην απέναντι όχθη του ποταμού. Εκεί είναι εντελώς ακίνδυνος. Για να μπορέσει να μας χτυπήσει χρειάζεται μια ΓΕΦΥΡΑ για να περάσει. Και η γέφυρα στην προκειμένη περίπτωση είναι, ΣΧΕΔΟΝ αποκλειστικά, τα ΧΕΡΙΑ μας.
* Ο κάθε ιός πεθαίνει σε ελάχιστα λεπτά με αντισηπτικό, με οινόπνευμα και σαπούνι. Αν λοιπόν όταν βγαίνουμε από το σπίτι και πιάνουμε επιφάνειες, που πιθανόν τις έχουν αγγίξει φορείς κάποιας ίωσης, θα προσβληθούμε και εμείς. Αν όμως χρησιμοποιήσουμε αμέσως αντισηπτικό τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να προσβληθούμε.

*Αν λοιπόν κατορθωνόταν (σύμφωνα με κάποιους άλλους ειδικούς, όχι Τσιοδρικούς αλλά φιμωμένους) η ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΣΥΧΝΟΤΑΤΗ χρήση αντισηπτικού ΕΞΩ από το σπίτι (με κατάλληλη ενημέρωση ή και επιβολή) συν τη χρήση μάσκας για τις κοντινές επαφές, συν κάποια άλλα επικουρικά μέσα όπως τεστ, σύστημα υγείας κλπ, τότε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΈΒΑΙΟ ότι ο ιός είτε σχεδόν θα εκμηδενιζόταν ή σχεδόν θα είχε εξαφανιστεί, μέσα σε 3- 5 εβδομάδες, εντός μιας Χώρας (και αν χρειαζόταν ας κάναμε πάλι σύσσωμη – ταυτόχρονη καθολική χρήση αντισηπτικών).
*ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, να αποδώσουν αυτό στον κορονοϊό και όχι σαν αναπόφευκτη επιλογή του συστήματος και όχι μόνο αυτό
* Κάποια ολιγαρχικά καθίκια ίσως πουν ότι η καθολική και τακτική χρήση των αντισηπτικών είναι δύσκολο να γίνει. .Όμως από το Γενάρη μέχρι τώρα δεν προσπάθησαν να ενημερώσουν το λαό ότι είναι το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ, ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ για την αντιμετώπιση των ιώσεων.
*Όμως με συνεχή ενημέρωση, με κατάλληλα σποτ όπου θα παρουσιάζονταν διαρκώς και θα έκαναν σχεδόν «πλύση εγκεφάλου», θα το είχε δεχθεί η πλειονότητα των υπηκόων. Κατόπιν αυτού, θα μπορούσαν να επιβάλλονται και υψηλά πρόστιμα για όσους δεν έφεραν μαζί τους αντισηπτικό κλπ (για να «επικυρώνεται» η σημαντικότητά του.
* Είδε κανείς στην τηλεόραση κανένα σποτάκι που να δείχνουν ανθρώπους να κάνουν αμέσως χρήση αντισηπτικού όταν πιάνουν διάφορα αντικείμενα στη δουλειά τους, στα μαγαζιά, στις τράπεζες ή επισκέπτες όταν εισέρχονται σε ένα άλλο σπίτι να βάζουν τακτικά αντισηπτικά; ΌΧΙ. Αντί αυτών υπάρχει το βλακώδες σποτάκι με τον Παπαδόπουλο ο οποίος πλένει τα χέρια του μέσα στο σπίτι του. Πρακτικά αυτό είναι κατά 99% άχρηστο. Σκοπός είναι να μην μπει ο ιός στο σπίτι. (Και ενώ η πλειονότητα κάνει χρήση μάσκας, χρήση και σωστή χρήση αντισηπτικού κάνει μια μειονότητα, επειδή δεν προβλήθηκε και δεν επιβλήθηκε)
* Τώρα τελευταία κάτι λένε για το πλύσιμο των χερών. (για να πουν εκ των υστέρων ότι το έλεγαν). Όμως δεν έχει γίνει ούτε η σωστή ενημέρωση για την ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΎΤΕ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» ΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ και ΟΥΤΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ (οι οποίες ασυνείδητα υποβάλλουν σημαντικότητα). Αντί αυτών λύσσαξαν με το τριτεύον θέμα της μάσκας και την επιβολή κυρώσεων. (ενώ πρώτα μας έλεγαν ότι είναι άχρηστη και επικίνδυνη)
* Και αντί της χρήσης αντισηπτικών τι προτείνουν; Την καραντίνα; Μα αυτή αποδείχθηκε Η ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Μ@@@@@α (Βέλγιο κλπ)
* Ένα μηχανάκι που δεν σβήνει, για να το απενεργοποιήσεις δεν χρειάζεται να το σπάσεις με βαριοπούλα. Βγάλε την πίπα από το μπουζί.

Γ

*Και ενώ είναι κατηγορούμενοι, και ενώ μας χρωστούν, μας παίρνουν και το βόδι.
*Εμείς τους ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ως συνειδητούς και κατα συρροή δολοφόνους και για τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ νεκρούς των ιώσεων των προηγούμενων χρόνων και για τους περισσότερους νεκρούς από τον κορονοϊό και για την ταλαιπωρία χιλιάδων νοσούντων και για την ψυχική ταλαιπωρία εκατομμυρίων φυλακισμένων στα σπίτια τους και για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, που την επέσπευσαν τα ΔΗΘΕΝ μέτρα κατά του κορονοϊού.
* Αυτοί σκοπεύουν να ανακινούν το θέμα του κορονοϊού με φτιαγμένα στοιχεία για ΝΕΑ ΚΥΜΑΤΑ ΙΩΣΕΩΝ, για μεταλλάξεις ιών κλπ, για νέες τρομοκτρατίες κοκ, ώστε να κρατούν τους λαούς υπόδουλους σε τέτοιες ΦΟΒΙΕΣ και όχι στο φόβο για την εξαθλίωση από την καπιταλιστική κρίση. Θέλουν να έχουν τη δυνατότητα ώστε να ανοιγοκλείνουν το «σας φυλακίζουμε στο σπίτι» για να αποφύγουν τις λαϊκές εξεγέρσεις από πείνα.

* Οι υπήκοοι να πάρουν με άμεσα μέτρα την υγεία στα χέρια τους (αντισηπτικό) και ταυτόχρονα να διεκδικούν ανθρώπινο σύστημα υγείς και δια μέσου αυτών των αιτημάτων να στοχεύσει στην ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»