bezedakos

bezedakos

5 Μαΐου 2020

Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.



*Δεν θέλησαν τη ριζική αντιμετώπισή του αλλά την ελεγχόμενη, για να ασκήσουν τρομοκρατία και να δικαιολογήσουν την τεράστια κρίση του καπιταλισμού.
*ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ κατά τρόπο ΑΚΡΩΣ προκλητικό και "ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ" να ΜΗΝ προωθούν το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για τη ΡΙΖΙΚΗ αντιμετώπιση του κορονοϊού και των άλλων ιώσεων. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ θα αρκούσε για να μας βάλει σε άλλες σκέψεις. ΟΛΕΣ οι ιώσεις μολύνουν κατά 95% και ΠΛΕΟΝ, δια ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. Αντί λοιπόν να ενημερώνουν και να διαπαιδαγωγούν τον κόσμο στην ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (σχεδόν μετά την επαφή με μια άλλη επιφάνεια) προβάλλουν τριτεύοντες και πλέον τρόπους αντιμετώπισής του. Έτσι αντί να παίζουν σποτάκια με την τακτική χρήση των αντισηπτικών παίζουν το ΑΝΟΗΤΟ σποτάκι με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πλένει τακτικά τα χέρια του ΜΕΣΑ στο σπίτι ή τώρα με τις μάσκες για τη σωστή χρήση τους.
Αποσιωπούν λοιπόν το πιο σημαντικό (για το οποίο ίσως η πλειοψηφία να δεχόταν και την επιβολή για όποιον δεν έφερε μαζί του αντισηπτικό) και ασχολούνται με τα ριτεύοντα. (Γιατί;) Το πλύσιμο των χερών (έξω από το σπίτι κυρίως) , η αποφυγή χειραψιών και εναγκαλισμών, κάποια απόσταση είναι το πλέον του 95% σε σημαντικότητα. Η μάσκα είναι χρήσιμη αλλά μικρής σημαντικότητας. (Ένας ασθενής που βήχει δεν βγαίνει έξω, κατά κανόνα και ένας ασυμπτωματικός ούτε βήχει ούτε πέρδεται, αλλά πιάνει επιφάνειες.)
* Αρκετές από τις πιο πάνω εκφράσεις είναι εκφράσεις φίλου ειδικού που αντιτίθεται στην κομματικοποίηση της ιατρικής.

ΥΓ. Την πέμπτη είχα πάει σε μια τράπεζα και περίμενα περίπου δύο ώρες για το ΑΤΜ. Εκεί ρωτούσα πάλι αν κάποιος είχε αντισηπτικό γιατί δήθεν είχα ξεχάσει το δικό μου. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ (γυρω στα 40 άτομα). Το 1/2 περίπου από αυτούς φορούσε μάσκα και ελάχιστοι φορούσαν γάντια. Βρε εγκληματίες της κυβέρνησης και του team, αν ένας ήταν μολυσμένος θα μόλυνε αρκετούς μα το πάτημα των πλήκτρων. Αυτοί που φορούσαν μάσκα το έκαναν γιατί έτσι άκουγαν από την τηλεόραση. Κανείς τους δεν είχε αντισηπτικό αφού αυτό το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ μέσον ακόμα δεν παίζει.
Γιατί το κάνουν αυτοί οι ειδικοί και η κυβέρνηση; Μήπως θέλουν κάθε τόσο να κλείνουν τον κόσμο σε κατ οίκον φυλάκιση - καραντίνα;

* ΤΕΛΙΚΑ οι ειδικοί του team συμβουλεύουν την κυβέρνηση ή η κυβέρνηση συμβουλεύει τους ειδικούς του team για το τι θα πουν ; ΣΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΣΥΤΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ του πρώτου. Η κυβέρνηση συμβουλεύει τους "ειδικούς" αφού ακούσει τις συμβουλές τους.