bezedakos

bezedakos

30 Μαΐου 2020

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ




*Φυσικά και κατά κάποιο τρόπο ΟΛΕΣ οι εξεγέρσεις των υπηκόων χρειάζονται γιατί επιφέρουν σε κάποιους αγωνιστές και το θετικό στοιχείο της ΠΕΙΡΑΣ του αγώνα κατά του συστήματος. Από την άλλη όμως, η βέβαιη ή ΗΤΤΑ αυτών των εξεγέρσεων, εξ αιτίας των ίδιων των συγκεκριμένων κινηματικών προδιαγραφών τους, προκαλεί και ηττοπάθεια σε ένα άλλο τμήμα των λαών.

*Στη σημερινή εποχή όσο δεν ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ το ΑΝΤΙΠΑΛΟ ιδεολογικό, προγραμματικό και κινηματικό ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ στο παγκόσμιο ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ σύστημα, όλες οι εξεγέρσεις θα είναι "τυφλές" και αναποτελεσματικές.
* ΚΑΙ το ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΟΣ μπορεί να δημιουργηθεί με τους καθημερινούς αγώνες, ΟΤΑΝ το κάθε συγκεκριμένο ΑΜΕΣΟ αίτημα των υπηκόων, συνδυάζεται με τα βασικά στοιχεία του ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΟΥ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΓΑΜΑΤΟΣ: "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ", "ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΟ", "Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ για το ΤΙ, ΠΩΣ και ΠΟΣΟ θα ΠΑΡΑΓΕΤΑΙΑ και για το ΠΩΣ θα ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ.
* ΧΩΡΙΣ τον συνδυασμό του κάθε ειδικού αιτήματος με το πρόταγμα, οι όποιες εξεγέρσεις θα είναι τελικά τζούφιες. Ο συνδυασμός τους όμως θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το αντίπαλο δέος και εκτός από το ότι το πρόταγμα θα μπορέσει να υλοποιηθεί νωρίτερα στον χρόνο, θα λειτουργεί σαν καταλύτης στο ΤΩΡΑ γιατί νιώθοντας ο ολιγαρχισμός την καυτή ανάσα και την πιθανή επανάσταση των υπηκόων (με την κατάλληλη ΣΚΟΠΕΥΣΗ) ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ στις καθημερινές διεκδικήσεις του λαού.
ΕΠΕΙΓΕΙ οι κινητοποιήσεις και οι εξεγέρσεις να θέτουν και το ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ.