bezedakos

bezedakos

2 Μαΐου 2020

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



1ον. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ (α και β) ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ, TOY TEAM που τον κάλυψε και της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
α. Ο Τσιόδρας για να τρομοκρατήσει και να δικαιολογήσει τα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης είχε πει στις 29/3/20 τα εξής: "ΑΝ δεν είχαμε πάρει μέτρα, τώρα θα είχαμε 150 νεκρούς την ΗΜΕΡΑ!!" ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ. Από που το είχε συμπεράνει αυτό. Δηλαδή την 34η μέρα από το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα θα είχαμε 150 νεκρούς την ημέρα; ΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ακόμα και με εκατοντάδες εκατομμύρια πληθυσμό δεν υπήρξαν 150 νεκροί την ημέρα, την 34η μέρα. Εδώ να τον αποκαλέσουμε απατεώνα ή ανόητο ή να υποθέσουμε ότι δεν έχει κανένα επιστημονικό πτυχίο;
β. Την 1η Απριλίου είπε το ΤΡΟΜΕΡΟ: "ΑΝ δεν είχαμε πάρει μέτρα ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 2265 ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΙΣΠΑΝΙΑ. (Η ισπανία την 1η Απριλίου είχε περίπου 9.060 νεκρούς γιατί το πρώτο της κρούσμα το είχε από την 1η Φλεβάρη (και εμείς στις 25 Φλεβάρη). Έτσι διαίρεσε τους 9060 νεκρούς δια 4 επειδή η Ισπανία έχει 40.000.000 πληθυσμό και μας έβγαλε το Γκεμπελικό 2265!!! Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ λοιπόν ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ (Η Ισπανία 40 μέρες μετά το Πρώτο κρούσμα της είχει ΜΟΝΟ 47 νεκρούς και η Ελλάδα στις 37 μέρες μετά το πρώτο κρούσμα της είχε 53 νεκρούς!! Αυτό ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι με αναλογία ημερών διάδοσης του ιού και πληθυσμού, η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει ΜΟΝΟ 11 νεκρούς και όχι 2265. Η τεράστια ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ είναι τόσο τεράστια όσο τεράστια είναι η διαφορά μεταξύ του 11 και του 2265.

*ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ. Δείχνουν ότι η προσωπική εξουσία δίπλα στην επίσημη ολιγαρχική εξουσία, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από την επιστημονική αλήθεια και την υγεία του λαού. Δείχνει απύθμενο σταρχιδισμό.

* ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΛΟΙΠΟΝ. Αυτά τα δεν ξέρουμε για τον ιό και τα σούπα μούπες, τα έλεγε και η Ξενογιαννακοπούλου για να δικαιολογήσει τα 16.000. 000 που αγόρασαν το 2009 για τη γρίπη. Αφήστε τα. Δεν θα περάσουν πια.

* Ξέρετε πολλά άλλα ακόμα, εσείς οι ειδικοί που είστε στην υπηρεσία της ολιγαρχίας, όπως για τη θνησιμότητα στο Βέλγιο η οποία είναι πρώτη στον ΚΟΣΜΟ (αναλογικά με τον πληθυσμό) παρότι έβαλαν το λαό σε αυστηρή καραντίνα από τις 12 του Μαρτη. Ξέρετε ότι πχ Χώρες ‘όπως η Λευκορωσία που δεν πήρε ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα μέτρο έχει λιγότεραους νεκρούς από την καραντινιασμένη Ελλάδα. Τα ξέρετε όλοι σας αλλά βγάζετε το σκασμό γιατί δεν σας συμφέρει να τα αναφέρετε, για να μην ξεφτιλιστεί το παραμύθι σας περί αναγκης καραντινιάσματος των λαών που θα προστατέψουν δήθεν τον κάθε λαό από τον κορονοϊό.

* Ξέρετε ακόμα ότι ο κορονοϊός ήταν και είναι μια ήπια νόσος και τα ποσοστά θνητότητάς του είναι περίπου ίδια με αυτά της γρίπης. ΟΥΟΥΟΥ.. το ξέρετε εδώ και μήνες αλλά κάνετε ότι δεν γνωρίζετε τίποτα. (Παρότι για τη γρίπη υπάρχουν εμβόλια και φάρμακα, η γρίπη προκαλεί περίπου τους ίδιους θανάτους με τον κορονοϊό.)

* Του χρόνου αν υπερισχύσει η γρίπη του κορονοϊού τι θα προτείνετε; Θα προτείνετε να βάλουν πάλι το λαό για 4-6 μήνες στη φυλακή κατ οίκον; Διόλου απίθανο.

ΥΓ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ώστε οι λαοί να επαναστατήσουν, για να κατακτήσουν την ένοπλη και τη νομοθετική εξουσία δηλαδή να κατακτήσουν τη ΔΗΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ; «Θα παλέψουμε και εμείς γι αυτό.... γιατί «έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει»