bezedakos

bezedakos

29 Μαΐου 2020

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


* Αυτό είπε ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ 26/5/20


* Και γιατί να ήταν 13. 685; - Μα πόσοι να ήταν; - Να ήταν 69. - Και γιατί να ήταν 69; Μα πόσοι να ήταν; Να ήταν 666

*Και γιατί να μην είχαμε 13 νεκρούς όπως στο Ουζμπεκιστάν (με 32 εκατομμύρια πληθυσμό) που πήρε ελάχιστα μέτρα; Γιατί να μην είχαμε 200 νεκρούς όπως η Λευκορωσία ( με 10 εκατομμύρια πληθυσμό) που δεν πήρε ΚΑΝΕΝΑ μέτρο; Γιατί να μην είχαμε 4.000 νεκρούς όπως η Σουηδία (10 εκατομμύρια πληθυσμό) που δεν πήρε κανένα σημαντικό μέτρο; Και γιατί να μην είχαμε 9.500 νεκρούς όπως το Βέλγιο (11 εκατομμύρια πληθυσμό) που έβαλε νωρίς τους υπηκόους του σε ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ από τις αρχές του Μάρτη και είναι ΠΡΩΤΟ σε νεκρούς παγκοσμίως ανάλογα με τον πληθυσμό; Γιατί να μην είμασταν σαν την Ολλανδία (17 εκατομμύρια πληθυσμό) που πήρε πολύ λιγότερα μέτρα συγκριτικά με το Βέλγιο και έχει αυτή τη στιγμή 5.800 νεκρούς; Γιατί να μην είμασταν σήμερα σαν τη Ρωσία των 150 εκατομμυρίων με 3.750 νεκρούς; Γιατί η Ελλάδα θα είχε 13.685 νεκρούς; (το 85 είναι ΟΛΑ τα λεφτά. Δείχνει επιστημονική ακρίβεια.)
* Όποιος επιστήμονας δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτά θα πρέπει να βγάζει το σκασμό, μέχρι να μπορεί να δώσει απαντήσεις και να αφήνει τα φλέρτ με την ολιγαρχική εξουσία.
* Η συντριπτική πλειονότητα των ειδικών, μέσα στα ολιγαρχικά συστήματα, εξυπηρετούν πρωτίστως τα συμφέροντα των μεν ή των δε ολιγαρχών.

ΥΓ1 ΟΙ λαοί θα πρέπει να βάλουν στόχο την συντριβή των ολιγαρχικών συστημάτων και την εγκαθίδρυση της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑΣ - (πραγματικής) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

2
"Πάρε πολλές μπίλιες στα χέρια σου και σκόρπισέ τες. Τελικά θα παρατηρήσεις ότι μερικές σχηματίζουν "ομάδες" δηλαδή είναι κοντά και άλλες θα είναι απομακρυσμένες. Όπως και με τα αστέρια στο σύμπαν. Γι αυτό δεν μπορούμε να έχουμε λεπτομερείς αιτιατές εξηγήσεις. Περίπου αυτό συμβαίνει και με τις ιώσεις. Σε μία χώρα υπάρχουν κάποιες πιο μεγάλες εστίες, μικρότερες εστίες, απομακρυσμένα κρούσματα και σε κάποιες περιοχές τίποτα. Το ίδιο φαινόμενο εμφανίζεται και σε επίπεδο Ηπείρων και παγκοσμίως. Φυσικά υπάρχουν οι αιτίες αλλά δεν μπορούν να εξηγηθούν με "γεωμετρικές προόδους" ΟΥΤΕ με ΤΣΙΟΡΔΙΚΟΥΣ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ «προόδους» της νοητικής καθυστέρησης.