bezedakos

bezedakos

12 Μαΐου 2020

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ




*Οι ΕΝΑΡΕΤΟΙ θα πρέπει να παρακολουθούν τους ΛΗΣΤΕΣ και όχι το ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
*Η παγκόσμια ολιγαρχία, τώρα που η οικονομική κρίση θα γίνεται όλο και πιο ανεξέλεγκτη, έχουν βάλει σκοπό να παρακολουθούν ΠΛΗΡΩΣ τη ζωή των υπηκόων, όπως παρακολουθεί ο τσοπάνης τα ζώα του. Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ είναι μασκαρεμένος φασισμός. Ο Κάθε ολιγαρχισμός αλλάζει μορφές σαν τον ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ. Πότε παίρνει το κοινοβουλευτικό προσωπείο και πότε ό,τι τον συμφέρει. Τώρα δια μέσου του κοινοβουλευτισμού στοχεύουν να περάσουν ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, στο πιο ΒΑΡΒΑΡΟ σύστημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Με διάφορες δικαιολογίες θα θελήσουν να περάσουν σταδιακά τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ. Πχ με την πρόφαση του ιού ο Βενιζέλος έλεγε να βάλουν σε ασθενείς βραχιολάκι, τώρα να παρακολουθούν καθηγητές κοκ. Οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ πχ βρίσκουν την δικαιολογία να παρακολουθούν (αρχικά) τα παιδιά για την προστασία τους (δήθεν) κλπ
https://www.msn.com/…/απίστευτη-πρόταση-νετανι…/ar-BB13UDl2…

* Στοχεύουν στο να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ της ζωής των υπηκόων. Αυτό είναι το πιο απαίσιο και εγκληματικό εγχείρημα.
*Στην ΦΥΣΗ ΟΛΑ τα ζωικά ΕΙΔΗ έχουν έναν αποκλειστικό χώρο, ένα χώρο κρυψώνα. Αυτοί οι εγκληματίες πάνε ΠΑΝΤΟΤΕ ενάντια στη φύση, ενάντια στη ζωή. ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟ «φυσικό δίκαιο» ο προσωπικός απροσπέλαστος χώρος και η προσωπική συμπεριφορά (που δεν αντιβάινει στους αποδεκτούς κανόνες της πλειοψηφίας)
*Αν τώρα οι ΛΗΣΤΕΣ παρακολουθούν τους ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ και όχι το αντίστροφο, ΤΟΤΕ «η κόλαση επί της Γης» θα γίνεται όλο και πιο καυτή, όλο και πιο ανυπόφορη.
*Αλλά αυτοί οι εγκληματίες έχουν την ένοπλη εξουσία και έτσι κανείς δεν μπορεί να τους αναγκάσει να βάλλουν τσιπάκι.
*Δεν χρειάζεται να τους βάλουμε τσιπάκι. Χρειάζεται οι λαοί να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΤΡΊΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΌ ΜΗΧΑΝΙΣΜΌ, με σκοπό την υλοποίηση του «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ» Το «να επιβάλλεται» σημαίνει να κατακτήσει ο λαός την ένοπλη εκτελεστική και το «να επιλέγεται» σημαίνει κατάκτηση της νομοθετικής εξουσία.
*Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ δια του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ έχει δρομολογηθεί. Ο φόβος των λαϊκών εξεγέρσεων λόγω πείνας, εξ αιτίας της ατέλειωτης καπιταλιστικής κρίσης, σπρώχνει τον κοινοβουλευτικό ολιγαρχισμό να αυτό μετατραπεί σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

*Όμως η πιο μεγάλη ληστεία είναι η αφαίρεση της εξουσίας από την πλειοψηφία. Και για ποια λογική αιτία; ΚΑΜΙΑ. Μόνο παράλογες δικαιολογίες εκτοξεύουν, από την εποχή του Πλάτωνα μέχρι σήμερα. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.
bezedakos.blogspot.com/2020/05/150.html