bezedakos

bezedakos

31 Μαΐου 2020

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ




*ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με απόλυτη υπακοή στο ολιγαρχικό ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους «νόμους» του κράτους.
*"Εμείς οι Έλληνες όταν είμασταν ενωμένοι κάναμε θαύματα. Και όταν είμασταν διαιρεμένοι πέφταμε σε παρακμή."


*ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Ή ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙ.
* Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ΟΝ. Έχει έμφυτη ανάγκη για συνεργασία, αλληλεγγύη, ενότητα. Αυτό το μαγαρίζουν ΟΛΟΙ οι ολιγαρχικοί. Τώρα οι μαγαρισμένοι της ΝΔ μαγαρίζουν την έννοια της ενότητας με τη φράση: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
¨* Φυσικά εννοούν το: «να είστε ενωμένοι σαν τα στάχυα στο δεμάτι, .ωστε να μπορούμε ΕΜΕΙΣ να σας ΔΕΝΟΥΜΕ καλύτερα και σφιχτότερα και έτσι να σας ελέγχουμε και να σας κάνουμε ό,τι μας αρέσει.»

*ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ και το ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
.Ολοι μαζί οι καταπιεσμένοι ενάντια το ολιγαρχικό σύστημα, ενάντια στους ολιγαρχικούς. Για να φτιάξουμε ένα άλλο σύστημα όπου δεν θα υπάρχει μια μειοψηφία να καθορίζει πλήρως τη ζωή της πλειοψηφίας και όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι ισότιμοι και θα έχουν συμφωνήσει να υπακούν ΜΟΝΟ στην ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
*Αυτό όμως απαιτεί πρώτα ΔΙΑΙΡΕΣΗ των ανθρώπων της κοινωνίας, άκρως εχθρική ΔΙΑΣΠΑΣΗ της κοινωνίας μεταξύ πλειοψηφιαρχικών – δημοκρατών και ολιγαρχικών και εξοντωτικό ΠΟΛΕΜΟ ενάντια στους ολιγαρχικούς, μέχρι την ΠΛΗΡΗ ΝΙΚΗ.
* Οι Έλληνες όταν ήταν ενωμένοι στην υποταγή, ενωμένοι και υπάκουοι στις διαταγές μιας ολιγαρχίας βρίσκονταν πάντα στην παρακμή και την κακομοιριά. Πχ στην αρχαία Σπάρτη, δεν είχαμε πολλές ανυπακοές απέναντι στους ολιγαρχικούς. Και όσες υπήρχαν (Είλωτες) δεν κατόρθωσαν να κατατροπώσουν τους ολιγαρχικούς.
Αντίθετα στην Αθήνα της δημοκρατίας, εκεί που υπήρχε διακής διχόνοια αλλά το ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ το είχε η πλειοψηφία, η κοινωνία τους ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ και δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να τη συγκρίνει με καμιά ολιγρχικοκρατούμενη κοινωνία.