bezedakos

bezedakos

1 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ


 


* ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μια άλλη ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ για να ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ οι δολοφόνοι της ολιγαρχικής Δύσης (ΗΠΑ, ΕΕ συν οι ολιγαρχικές εξουσίες των Χωρών που ελέγχονται από αυτούς) μαζί με όσους "αντιπολιτευόμενους" που τους στήριξαν.

* Επέλεξαν το θάνατο1.800.000 , μέχρι στιγμής, και την οικονομική καταστροφή εκατομμυρίων ανθρώπων, με τα δολοφονικά λοκντάουν και δεν έκαναν ούτε κάνουν το ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ (όπως Κίνα) για να εκμηδενίσουν σχεδόν τον κορονοϊό και να υπήρχαν περίπου ΜΟΝΟ 19.000 θάνατοι. (τεράστια η διαφορά μεταξύ 1.800.000 θανάτων και 19.000) Χθες, πρωτοχρονιά, στην ολιγαρχική Κίνα γινόταν χαμός. Εκατοντάδες εκατομμύρια υπηκόων ήταν συνωστισμένοι στις πλατείες.

* Τώρα το παίζουν σωτήρες με το εμβόλιο. Δηλαδή μέχρι χθες ήταν μέγιστοι εγκληματίες, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας και τώρα ξαφνικά έγιναν αγγελούδια!!!!

*Ήταν και είναι απόλυτα μεθοδευμένη η επιλογή τους. Το κάνουν Και για να περάσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της σαρωτικής οικονομικής κρίσης που έρχεται και για να πετύχουν παράπλευρους στόχους όπως την υλοποίηση της ναζιστικής αντίληψης (πλήρη έλεγχο του σώματος των ανθρώπων) με την κατάργηση του τελευταίου φυσικού δικαιώματος των υπηκόων για αυτοδιάθεση του σώματος (μέσα από τον έμμεσο ή άμεσο εξαναγκασμό τους να εμβολιασθούν) Και την εκπαίδευση των ίδιων και των ανθρώπων για μαζικές φυλακίσεις (λοκντάουν) κοκ.

ΥΓ Μια χούφτα διεστραμμένων εγκληματιών κατέχει την εξουσία σε κάθε Χώρα και βιάζει όπως και όταν γουστάρει τους ανθρώπους.

* Αν οι Λαοί είχαν την εξουσία, τότε ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιο ότι μετά από ισηγορική έκφραση όλων των απόψεων των ειδικών, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του κάθε λαού θα επέλεγε εντελώς διαφορετικά πράματα από εκείνα που του επιβάλλουν. Πχ για το θέμα του κορονοϊού ΑΝ ΗΤΑΝ ισηγορικά ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ μόνο τα λοκντάουν δεν θα επέλεγαν.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ. ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ και την ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑΣ.