bezedakos

bezedakos

2 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ


 



(Άλλα όμως μας έλεγαν τα "πειράματα" της pfizer. Δηλαδή για 1 εβδομάδα έως 21 μέρες.)

* Την είδηση για τη διχογνωμία των ειδικών μας την έδωσε ο καθηγητής Μόσιαλος στην ΕΡΤ1 την παραμονή πρωτοχρονιάς από την Αγγλία.

* ΔΗΛΑΔΗ μέχρι τώρα έχουμε και λέμε:

1. Δεν ξέρουν αν το εμβόλιο μειώνει τη θνητότητα (εικάζουν)

2. Δεν ξέρουν αν μειώνει τη ΣΟΒΑΡΗ νοσηρότητα (εικάζουν)

3. Δεν ξέρουν πόσο θα διαρκεί η ανοσία μετά τον εμβολιασμό.

4. Δεν ξέρουν ΠΟΤΕ θα πρέπει να γίνει η δεύτερη δόση για να είναι αποτελεσματικό

5. Ξέρουν ότι ένας, παρότι εμβολιασμένος μπορεί να μεταδίδει τον ιό αν μολυνθεί.

6. ΑΛΛΑ είναι βέβαιοι ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και σε λίγα χρόνια δεν θα προκαλέσει σημαντικές βλάβες στην υγεία των εμβολιασμένων!!!!!!!!!!!!

* ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ:

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1,5 ΜΗΝΑ μα το καθολικό τεστ όπως έκανε η Κίνα. Όμως οι επιλογές τους είναι δολοφονικές και για τους λόγους που ξέρουμε και για εκείνους που θα μάθουμε στο μέλλον.

ΥΓ ΕΔΩ η έκθεση της pfizer που λέει ότι δεν ξέρει αν μειώνει θνητότητα και σοβαρή νοσηρότητα.

Γράφει λοιπόν η έκθεση ως προς τη θνησιμότητα:

* «Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου όσον αφορά στην θνησιμότητα: Θα χρειαζόταν μεγαλύτερος αριθμός ατόμων με υψηλό κίνδυνο νόσησης από COVID-19 και υψηλότερα ποσοστά προσβολής για να επιβεβαιωθεί η επίδραση του εμβολίου στην θνησιμότητα από την νόσο. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί επίσης ότι τα εμβόλια έναντι άλλων λοιμώξεων (μη COVID, όπως π.χ. τα εμβόλια για την γρίπη) που είναι αποτελεσματικά κατά της νόσου ελαττώνουν και την θνησιμότητα που σχετίζεται με αυτές τις ασθένειες. Τα οφέλη όσον αφορά στην ελάττωση της θνησιμότητας θα πρέπει να αξιολογηθούν σε μεγάλες μελέτες παρατήρησης ΜΕΤΑ την έγκριση.»

Πω!! πω!! πω!!! τι μας λένε οι "επιστήμονες - έμποροι!!!

(Άλλο Σούτσος και άλλο λούτσος. Επειδή το εμβόλιο για τη γρίπη μειώνει κατά λίγο τη θνησιμότητα δεν σημαίνει ότι και το εμβόλιο αυτό κατά του κορονοϊού θα μειώνει τη θνησιμότητα). Εδώ επίσης παραδέχονται ότι στις έρευνές τους δεν είχαν επαρκή αριθμό ανθρώπων με υψηλό κίνδυνο νόσησης από COVID-19 κλπ.

Άρα οι καραγκιόζηδες - εγκληματίες για το πιο σημαντικό θέμα - θνησιμότητα- δεν γνωρίζουν ακόμα την τύφλα τους αλλά θα το μάθουν ΜΕΤΑ αφού πουλήσουν όλα τα εμβόλια. Άρα για ποιο λόγω να το κάνει κανείς;

* Μα θα πει κάποιος: Εντάξει, δεν ξέρουν αν μειώνει τη θνησιμότητα αλλά ξέρουν ότι η θνησιμότητα προέρχεται από εκείνο το ποσοστό των ανθρώπων που είναι επιρρεπείς στο να νοσήσουν σοβαρά. Επομένως αν μειωθεί αυτό το ποσοστό των ανθρώπων θα μειωθεί και η θνησιμότητα.

Γράφει όμως η έκθεση για τη ΣΟΒΑΡΗ νόσηση:

«Αποτελεσματικότητα σε ορισμένους πληθυσμούς με υψηλό κίνδυνο σοβαρής COVID-19: Παρόλο που το ποσοστό των συμμετεχόντων σε υψηλό κίνδυνο ΣΟΒΑΡΗΣ COVID-19 είναι επαρκές για τη συνολική αξιολόγηση της ασφάλειας κατά την περίοδο παρακολούθησης μέχρι σήμερα, το υποσύνολο ορισμένων ομάδων όπως ανοσοκατεσταλμένοι άτομα (π.χ., άτομα με HIV / AIDS) είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ για να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα.»!!!!!

( Και τι έκαναν γι αυτό το πολύ σημαντικό θέμα; Κωλοβάραγαν;)

*ΑΡΑ για αυτούς που κινδυνεύουν περισσότερο (όπως ανοσοκατεσταλμένοι άτομα (π.χ., άτομα με HIV / AIDS) κλπ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ αρκετά για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και άρα δεν ξέρουν αρκετά για την άμεση ή μεσοπρόθεσμη επικινδυνότητα του εμβολίου στο πιο σημαντικό, για το θέμα μας, μέρος του πληθυσμού. Επομένως, δεν μπορούν να προσδιορίσουν σε ικανοποιητικό βαθμό το ποσοστό ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.