bezedakos

bezedakos

21 Ιανουαρίου 2021

ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


 




* Τους λέει λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή γίνεται μια ζωντανή εκπομπή με πολλά άτομα χωρίς να παίρνουν μέτρα προστασίας και ότι το σωστό θα ήταν να πάνε να τους κόψουνε πρόστιμο.

* Η απάντηση ήταν:

"Αυτοί έχουν άδεια γιατί όλοι τους έχουν κάνει τεστ και κάνουν τεστ κάθε λίγες μέρες;"

* Η φίλη μου τους απαντά: "Δηλαδή αυτοί είναι προστατευμένοι και δεν μεταδίδουν τον ιό;

* Παίρνει καταφατική απάντηση και μετά τους την "μπαίνει" λέγοντας:

* "Τότε γιατί δεν κάνετε ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας, ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΕΣΤ για να βγαίνουμε έξω όλοι όσοι δεν έχουμε τον ιό αλλά εμάς μας έχετε κλεισμένους μέσα στα σπίτια άγιες μέρες."

* ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ από την άλλη άκρη του τηλεφώνου και αυτή συνεχίζει λέγοντας::

* Δηλαδή αυτό που κάνετε, για τις εκπομπές στην τηλεόραση, το θεωρείτε σωστό και αποτελεσματικό και δεν είναι σωστό και αποτελεσματικό για όλο το λαό;

* Αμηχανία και σιωπή από την άλλη και συνεχίζει

* Δηλαδή κάνετε 'ότι κάνει η Κίνα σε όλη τη Χώρα της, με τη διαφορά ότι εσείς το κάνετε σε λίγους εκλεκτούς. Να το κάνετε βρε παιδί μου σε όλο τον πληθυσμό και αν έχετε πρόβλημα να λέτε ότι αντιγράφετε την Κίνα, να λέτε εσείς ότι αντιγράφετε αυτό που κάνατε για τις εκπομπές στην τηλεόραση.

ΥΓ. Η φίλη μου αυτή, πολύ ενημερωμένη και βασικά δεν είναι οπαδός κανενός κόμματος δηλαδή δεν έχει να ξοφλήσει κανένα γραμμάτιο και γι αυτό φθάνει σε αυτά τα συμπεράσματα.

*Η μαζική φυλάκιση των υπηκόων θα διαρκεί για πάντα όσο οι υπήκοοι δεν θα μπορούν να "ξεκολλήσουν" από τις ολιγαρχικές συλλογικότητες που τους θέλουν να ακολουθούν και να προωθούν την εγκληματική αντικοινωνική γραμμή τους. Τότε θα θέσουν για πρόταγμα μια άλλη μορφή οργάνωσης της κοινωνίας όπου ο λαός θα αποφασίζει και θα επιβάλλει τον κάθε κοινωνικό κανόνα και όχι μια χούφτα διεστραμμένων ανθρώπων.