bezedakos

bezedakos

26 Ιανουαρίου 2021

ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ





* Γι να τα περάσει όμως αυτά χρειάζονται έστω και νηπιακού τύπου δικαιολογίες με "καρότο και το μαστίγιο".

* ΟΥΤΕ αυτές δεν έχουν.

"Ο Βορίδης, Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στην εκπομπή 7επτά της ερτ1 (13.25) προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα καραγκιοζιλίκια του Μητσοτάκη είπε:

"Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χρησιμεύσει ως διαβατήριο για την ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων. Εκείνοι που θα έχουν κάνει το εμβόλιο δεν θα χρειάζεται να έχουν κάνει τεστ 72 ωρών όπως θα πρέπει να έχουν κάνει οι άλλοι". Δηλαδή οι εμβολιασμένοι να εισέρχονται "ελεύθερα' - ανεμπόδιστα.

* ΠΟΣΟ πιο ανεύθυνοι, απατεώνες, εγκληματίες; Δηλαδή θα εισέρχονται ελεύθερα οι εμβολιασμένοι; ΚΑΗΚΑΜΕ με πίσσα και πούπουλα ΑΦΟΥ και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό. (Και ακόμα, το ΣΧΕΤΙΚΑ καλύτερο μέσο είναι μόνο το τεστ)

* ΔΗΛΑΔΗ δεν παίζονται με τίποτα.

Λινγκ ελάχιστων δευτερολέπτων με Μόσιαλο 21 -1 - 21

https://www.youtube.com/watch?v=-9TXKh7jAz8

Εδώ ο Μόσιαλος, παραδέχεται ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό. Όμως στην προσπάθειά του να στηρίξει το Μητσοτάκη μπερδεύεται σαν μικρο παιδί. Λέει ότι θέλουμε να αποφύγουμε μέσα στο αεροπλάνο να είναι και ΜΗ εμβολιασμένοι γιατί οι εμβολιασμένοι θα τους μεταδόσουν τον ιό και μετά οι ΜΗ εμβολιασμένοι θα βγούν στην κοινωνία και θα μολύνουν κόσμο.

* Μα αφού και οι εμβολιασμένοι τον μεταδίδουν έξω στον κόσμο. Δηλαδή γελοίες δικαιολογίες.

ΜΙΑ μικρή μειοψηφία έχει την εξουσία να κάνει ό,τι γουστάρει στην πλειοψηφία. ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.