bezedakos

bezedakos

27 Ιανουαρίου 2021

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΟΚΤΗΣΙΑ


 

*Με πρόσχημα τον κορονοϊό, αφού πρώτα υπέρ μεγέθυναν το πρόβλημα για να τρομοκρατήσουν, μετά απέκρυψαν την ΑΜΕΣΗ δυνατότητα αντιμετώπισής του, μέσα σε 1-2 μήνες (ΜΕ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ) ώστε να διαιωνίζεται το πρόβλημα και έτσι να έχουν τη δικαιολογία για να περάσουν και να παγιώσουν το σιδερένιο λουρί στο σβέρκο των υπηκόων.

* Στόχος τους ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ έλεγχος της ζωής των υπηκόων για να θωρακιστούν από τις πιθανές λαϊκές αντιδράσεις οι οποίες θα προκαλούνται από τα σταδιακά εξοντωτικά μέτρα που θα παίρνουν ώστε να αναδιοργανώσουν το οικονομικό σύστημα που βρίσκεται σε τεράστια κρίση.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Προχθές, έβγαλαν ΔΙΑΤΑΓΗ - "νόμο" κατά την οποία απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες, οι διαδηλώσεις των υπηκόων για τα διάφορα βασανιστήρια που υφίστανται, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ να μας προστατέψουν από τη διάδοση του κορονοϊού. Δηλαδή με 101 άτομα διαδίδεται ο κορονοϊός αλλά με 5.000 στην Ερμού δεν διαδίδεται.

ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΜΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ.

ΥΓ 1

* ΟΙ ΝΕΕΣ γενιές θα ζήσουν μέσα σε μια κατάμαυρη πραγματικότητα, μέσα στην απόλυτη σκλαβιά, μέσα στον απόλυτο καθορισμό της ζωής τους.

* Ο κοινοβουλευτισμός είναι ένα ολιγαρχικό σύστημα διαμετρικά αντίθετο της δημοκρατίας. Προφανώς το ονομάζουν δημοκρατία για να παραπλανούν τους λαούς. Το ολιγαρχικό σύστημα, ανάλογα με τις ανάγκες του μπορεί να εφαρμόζει και ναζιστικά μέτρα.

*ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ λοιπόν για επανάσταση και εγκαθίδρυση ενός άλλου συστήματος της κοινωνίας κατά το οποίο "ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" είναι όσο ποτέ άλλοτε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

2. Ήξεραν και ξέρουν, ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος (ανεξαρτήτου μεγέθους) ήταν σχετικά απλή και αποτελεσματική, όπως έκαναν πχ σε ένα χωριό στην Ιταλία...

https://pospertgr.blogspot.com/.../tendros-adhanom...

και όπως έκαναν και στην Κίνα όπου τους τελευταίους 9-10 μήνες έχουν ΜΟΝΟ δύο θανάτους.

3. *Οι λαοί θα πρέπει να αντιδράσουν ενάντια στα κατστροφικά για τη ζωή τους λοκντάουν, με μαζικές κινητοποιήσεις, με εξεγέρσεις
.
*ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα πρέπει όμως να λαμβάνεται υπόψη ότι Ναι μεν ο ιός αυτός έχει υπερ εκτιμηθεί στην πρώτη φάση του, όμως ανά πάσα στιγμή (υπάρχει η πιθανότητα) να μεταλλαχθεί σε πάρα πολύ φονικό ιό, όπως μπορούν να μεταλλάσσονται ΟΛΟΙ οι ιοί.

* Επομένως η άποψη ότι ο ιός δεν είναι πολύ επικίνδυνος και άρα ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε τίποτα για να τον αντιμετωπίσουμε είναι λαθεμένη, επειδή ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ.

* Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει οι κινητοποιήσεις να συνοδεύονται από το αίτημα για ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ όπως έκαναν στο Ιταλικό χωριό ΒΟ και στην Κίνα. Αυτά τα μέτρα καλύπτουν, αντιμετωπίζουν ΑΜΕΣΑ και σε μεγάλο βαθμό,  οποιαδήποτε μετάλλαξη προς το παρόν.
* ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, αν έχουμε επικίνδυνες μεταλλάξεις με περισσότερα θύματα, τότε στο τέλος θα βγουν και από πάνω οι ολιγαρχικοί και θα έχουμε μια μεγάλη ΗΤΤΑ  για τα κινήματα.