bezedakos

bezedakos

14 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ.!!! (Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα...)


 

* Και επί πλέον σχεδιάζουν "νόμο" - διαταγή ώστε να μη μπορεί κανείς που δεν θα έχει κάνει το εμβόλιο, να ταξιδεύει με αεροπλάνο, πλοίο, ΜΜΜ κλπ.

* Και αυτά τα φασιστοειδή της "αντιπολίτευσης" της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων φασιστοειδών των άλλων κομμάτων του ολιγαρχικού τόξου, δεν λένε κουβέντα.

* "Πλακάκια" με τις επιταγές της δυτικής ολιγαρχίας.

* Και ενώ εδώ και ένα περίπου χρόνο κάνουν ότι δεν ξέρουν τι έκανε η Κίνα και ελέγχει τον ιό, αυτοί προτίμησαν να θάψουν το ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ για να εκμηδενιστεί ο ιός. Αντίθετα, τα εξουσιοπαθεί ρεμάλια της αντιπολίτευσης, συνεχίζουν να το παίζουν μαλάκες, να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ούτε άκουσαν ποτέ τίποτα για καθολικό τεστ κοκ. Αντίθετα ήταν υπέρ των θανατηφόρων και καταστροφικών λοκντάουν και για να διαφοροποιηθούν μας έλεγαν ότι χρειάζονται περισσότερες ΜΕΘ όπως έχει η Γερμανία (η οποία τώρα καταρρέει από τον κορονοϊό).

*Θέλησαν και θέλουν να υπάρχει τεράστιος αριθμός θανάτων ώστε να πετύχουν οι εκβιασμοί της παγκόσμιας ολιγαρχίας.

*Και ενώ ξέρουν για την ύπαρξη φαρμάκου (αυτό που πήρε ο Τραμπ και άλλοι "πολιτικοί" ή θρησκευτικοί ηγέτες και ανάρρωσαν αμέσως) αλλά, δεν το έκαναν ΠΟΤΕ αίτημα, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήθελε η παγκόσμια ολιγαρχία.

*Και ενώ ξέρουν ότι υπάρχει το προληπτικό φάρμακο των Κουβανών το οποίο εξουδετερώνει πλήρως την ανάγκη για το εμβόλιο άρπα κόλλα, ΟΛΟΙ τους κάνουν τουμπεκί με ψιλοκομμένη κουράδα.

* Αντίθετα, οι "αντιπολιτευόμενοι" των οπισθίων ολιγαρχικοί για να δείξουν ότι διαφοροποιούνται από την κυβέρνηση αλλά ταυτόχρονα να προωθήσουν τις επιταγές της παγκόσμιας ολιγαρχίας, κάνουν ότι διαμαρτύρονται για την μη έγκαιρη αγορά των εμβολίων (για να περάσουν στο υποσυνείδητο των ανθρώπων την αναγκαιότητά του ως μονόδρομο, τη χρησιμότητά του και την ασφάλειά του). Δηλαδή ΘΕΛΟΥΝ και αγωνίζονται να γίνει ο αχρείαστος εμβολιασμός με βιαστικά εμβόλια (όπως θέλουν οι εταιρίες και η παγκόσμια ολιγαρχία) που κανείς δεν ξέρει τι θα προκαλέσουν σε λίγα χρόνια.

* Και είναι τόσο σίγουροι για την ασφάλειά του εμβολίου, ώστε ΚΑΝΕΙΣ τους δεν δέχεται να είναι ποινικά και αστικά υπεύθυνος αν πάθει κάποιος κάτι από το εμβόλιο. Αντίθετα ΟΛΟΙ τους θέλουν ο κάθε υπήκοος να υπογράφει ότι γίνεται με δική του ευθύνη, ΑΦΟΥ τον έχουν εκβιάσει πολλαπλώς.

ΥΓ1. Μητσοτάκης, Τσίπρας Φώφη, Κουτσούμπας κλπ θα πρέπει να κατηγορηθούν για μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να δικαστούν από τους λαούς με την ΕΣΧΑΤΗ των ποινών.

* ΟΛΟΙ τους είναι θανάσιμοι εχθροί των λαών.

* Κρίμα που υπάρχουν υπήκοοι και αποδίδουν σε κάποια διεστραμμένα όντα «ηθικά πλεονεκτήματα» Βρίσκονται εκατομμύρια έτη φωτός από την πραγματικότητα.

* ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.

2. Και για να σφίξουν ακόμα περισσότερο το σιδερένιο λουρί στο λαιμό των υπηκόων, λένε ότι το εμβόλιο θα πρέπει να γίνει για να σταματήσει η μετάδοση του ιού. ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Ακόμα και αν κάποιος κάνει το εμβόλιο και μετά μολυνθεί από τον ιό ΜΠΟΡΕΙ να τον μεταδίδει όπως και ένας που δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Άρα δεν έχουν ούτε καν μια ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ για να σφίξουν το λουρί στο λαιμό των ανθρώπων.

* Και όπως λέει στο λινγκ:

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μετά τον εμβολιασμό τους, δεν θα χρειάζεται πλέον να φορούν μάσκες», δήλωσε στους New York Times ο Μάικλ Ταλ, ανοσολόγος στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. «Επομένως είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζουν αν θα μπορούν ακόμη να μεταδώσουν τον ιό και επομένως αν θα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν τις μάσκες τους».

http://patrastimes.gr/.../%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF.../

3. Δεν είμαι γενικά κατά των εμβολίων. Έχω ήδη κάνει αρκετά.