bezedakos

bezedakos

31 Δεκεμβρίου 2020

ΕΜΒΟΛΙΟ. ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.


 

*Οι δικαιολογίες των εγκληματιών δεν 'έχουν καμιά υπόσταση. Είναι απλώς σχέδια των ολιγαρχικών δολοφόνων.

* Μέχρι χθες δολοφόνησαν 1.800.000 ανθρώπους με τα εγκληματικά λοκντάουν *ενώ αν έκαναν το ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ όπως στην Κίνα θα υπήρχαν ΜΟΝΟ 20.000 θάνατοι και δεν θα χρειαζόταν ΚΑΝΕΝΑ εμβόλιο ακόμα.

* Δηλαδή μέχρι χθες δολοφόνοι και σήμερα αγγελούδια; Δεν πάει.

*Ήταν και είναι απόλυτα μεθοδευμένη η επιλογή τους. Το κάνουν Και για να περάσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της σαρωτικής οικονομικής κρίσης που έρχεται και για να πετύχουν παράπλευρους στόχους όπως την υλοποίηση της ναζιστικής αντίληψης (πλήρη έλεγχο του σώματος των ανθρώπων) με την κατάργηση του τελευταίου φυσικού δικαιώματος των υπηκόων για αυτοδιάθεση του σώματος (μέσα από τον έμμεσο ή άμεσο εξαναγκασμό τους να εμβολιασθούν) Και την εκπαίδευση των ίδιων και των ανθρώπων για μαζικές φυλακίσεις (λοκντάουν) κοκ.

Δεν μπορεί να σταθεί λογικά καμιά δικαιολογία τους. Πχ και ενώ οι εμβολιασμένοι που θα μολυνθούν με το ιό -ακόμα και αν δεν νοσήσουν σοβαρά-, θα μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, προβάλλουν τη δικαιολογία του υποχρεωτικού εμβολιασμού ΔΗΘΕΝ για την προστασία των άλλων. ΤΟΣΟ εγκληματικά καθίκια.)

* Το εμβόλιο όχι μόνο δεν είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ όπως λένε μέσον για την αντιμετώπιση του κορονοϊού αλλά είναι και μια τεράστια απάτη αφού η έκθεση της pfaizer λέι ότι 1. δεν ξέρει αν μειώνει τη θνησιμότητα και 2. δεν ξέρει κατά πόσο μειώνει τη ΣΟΒΑΡΗ νόσηση και δεν ξέρει κανείς τι πιθανές ασθένειες μπορεί να προκαλέσει αύριο, όπως πχ τόσα φυτοφάρμακα που είχαν πάρει έγκριση από επιτροπές δολοφόνων λακέδων της ολιγαρχίας . (Άρα δεν υπάρχει λόγος να το κάνει κάποιος.)

* ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ προς το παρόν είναι ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ, όπως έκανε η Κίνα και το οποίο εκμηδενίζει σχεδόν τον ιό.

* ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ.