bezedakos

bezedakos

10 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

 



* Αυτό το ξέρουν οι κυβερνώντες και γι αυτό πρώτα έχουν επιβάλλει στα ΜΜΕ την σχεδόν ΑΠΟΛΥΤΗ φίμωση και σε περίπτωση που τους ξεφεύγει κάτι, προχωρούν στη ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της πραγματικότητας (όπως βλέπουμε στο πιο κάτω λινγκ πέφτουν σαν τα κοράκια για να διαστρεβλώσουν,.)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2687692548146705&id=1599536213629016

1. * ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ λοιπόν Τεστ σε ΟΛΟ τον πληθυσμό με ΣΚΟΠΟ να βρεθούν ΟΛΟΙ οι φορείς. Πρακτικά, για να καταλάβει κάποιος καλύτερα να πούμε το εξής: Ας φανταστεί τη δική του περιοχή και τις διπλανές περιοχές. Γίνεται τεστ σε όλο τον πληθυσμό της περιοχής του και μπαίνουν σε καραντίνα μόνο οι φορείς. Μετά από 14 μέρες, ο κάθε υπήκοος κάνει το τεστ. Εκείνοι που δεν είναι φορείς κυκλοφορούν ανεμπόδιστα (με τη βεβαίωση του τεστ). Το ίδιο γίνεται και στις διπλανές περιοχές. Έτσι η κυκλοφορία των ανθρώπων αρχίζει να γίνεται μεταξύ των όλο και περισσότερων «απελευθερωμένων» περιοχών

*Αυτό μπορούσαν να το κάνουν πανεύκολα ΗΠΑ, ΕΕ κλπ. Ακόμα και για τους ολιγαρχικούς της Ελλάδας ήταν και είναι εύκολο.

* Αν κάθε 14 μέρες ο κάθε υπήκοος θα έπρεπε να κάνει το τεστ, τότε σε καθημερινή βάση θα έπρεπε να γίνονται 750.000 τεστ περίπου. Τώρα αν σε μια μέρα ο κάθε γιατρός θα μπορούσε να κάνει 30 τεστ, θα χρειάζονταν περίπου 25.000 - 30.000 γιατροί ή νοσηλευτές. (Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλαπλάσιοι)

*Το καθολικό τεστ ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ το μοναδικό ΑΜΕΣΟ μέσο για να αποφευχθούν οι μαζικοί θάνατοι, η μαζική νοσηρότητα του πληθυσμού, στο παρόν, με ΣΤΟΧΟ να ΚΕΡΔΘΗΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ για την επιστήμη ώστε να βρει καλύτερα φάρμακα, να μπορέσει να κάνει καλύτερη αντιμετώπιση του ιού, και υπό την πίεση των λαών να φτιαχτούν καλύτερα συστήματα υγείας σε κάθε Χώρα κοκ. (Τα εμβόλια όσο καλά είναι ή δεν είναι, θα επιφέρουν πολλούς θανάτους συγκριτικά με το καθολικό τεστ)

2.* ΚΙΝΑ. Ας μην έχουμε αυταπάτες. Έχει ένα ολιγαρχικό σύστημα. Ολιγαρχικό σύστημα και καλό ΔΕΝ υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Απλά τώρα λόγω συγκυριών, λόγω διαφορετικής βίωσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, λόγω της ιδιαίτερης θέσης στον παγκόσμιο καταμερισμό, είχε και έχει την ανάγκη αποτελεσματικής καταπολέμησης του ιού ώστε να μην επηρεάζεται η οικονομική της ανάπτυξη.

*Το σύστημα τους έδρασε από οικονομική ανάγκη και όχι από καλοσύνη. Αύριο πιθανόν, αν πχ χρειάζεται να πουλήσει τα εμβόλιά της ίσως να εμβολιάζει δια της βίας τους υπηκόους της ώστε να αποδείξει το καλό εμπόρευμά της και να το πουλήσει. Κανείς δεν ξέρει. "Φοβού τους ολιγαρχικούς και δώρα φέροντας".

(Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ αρχίζει να καταρρέει. Τη θέση της μάλλον θα την πάρει η Κίνα. Θα διαπράττει και αυτή εγκλήματα και πιθανόν τα κινήματα να φωνάζουν αύριο το «φονιάδες των λαών Κινέζοι».)

* Πάντως στην αντιμετώπιση του κορονοϊού τα πήγε σχεδόν άριστα μέχρι αυτή τη στιγμή με ένα σχετικά ΑΠΛΟ τρόπο. Τρόπο που δεν θέλησαν και δεν θέλουν να υιοθετήσουν οι δυτικοί εγκληματίες. (Λέμε μέχρι σήμερα, γιατί αύριο δεν ξέρουμε αν μεταλλαχθεί ο ιός κλπ)

* Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η Κίνα αρχικά μη γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται έκανε λοκντάουν από τις 21 Ιανουαρίου έως 24 Μάρτη (62 μέρες) σε όλη τη Χώρα και μέχρι τις 8 Απρίλη στην επαρχία Γουχάν (72 μέρες). ΣΤΟΠ. Τα υπόλοιπα που λέγονται από τα εδώ ΜΜΕ για να μη δικαστούν τα αφεντικά τους για μαζικές δολοφονίες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ψεύδη. Δηλαδή, όπως διαδίδουν, ότι εκεί το στρατιωτικό καθεστώς έβαλε σε απόλυτα αυστηρή καραντίνα όλο τον πληθυσμό είτε για 10 μήνες είτε για 7 μήνες όπως είπαν, ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και σκοπεύουν στο να μην απαγγελθούν κατηγορίες για τα εγκλήματα κατά των εδώ διεστραμμένων.

* Η τακτική τους είναι 1. Σχεδόν απόλυτη ΣΙΩΠΗ για το τι έκανε η Κίνα και 2. σε περίπτωση που λεχθεί πολύ σπάνια κάτι, αυτό να ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ τα μάλα.

* Η άλλη μακακία που διαδίδουν είναι:

«Εμείς δεν πρέπει να αντιγράφουμε κάτι που κάνει ένα εγκληματικό καθεστώς». Δηλαδή τα έχουν χαμένα. Άρα δεν θα έπρεπε να εισάγουμε ΤΙΠΟΤΑ πχ από ΗΠΑ ή Γερμανία γιατί μέχρι τώρα έχουν προκαλέσει δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς, είτε με ένοπλους είτε με οικονομικούς πολέμους. Και ακόμα αν η Κίνα εύρισκε ένα φάρμακο για μια ανίατη ασθένεια που θα είχε ένας συγγενής τους, δεν θα έπρεπε να το αγοράσουν γιατί αυτό θα το είχαν βρει οι επιστήμονες ενός καταπιεστικού καθεστώτος. (Η ανοησία δεν έχει όρια)

*Μια άλλη αντίδρασή τους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα είναι η εξής: Για να ξεμπερδεύουν από το στρίμωγμα λένε ότι η Κίνα δίνει ψευδή στοιχεία.

Έτσι βγάζουν μαλάκες και ηλίθιους τα εκατομμύρια των ξένων εργαζόμενων στην Κίνα οι οποίοι βιώνουν την πραγματικότητα εκεί και μας λένε τα ίδια σχεδόν πράγματα για την καθημερινότητά τους από τον Απρίλη μέχρι σήμερα. Δηλαδή δεν ξέρουν αυτοί οι εργαζόμενοι αν υπάρχει ή δεν υπάρχει λοκντάουν κλπ αλλά το ξέρουν ετούτοι από την Ελλάδα και τον καναπέ τους!!!

3. ΥΓ.

Α. Αν υπήρχε εξουσία του λαού, τότε ο λαός, ακούγοντας ισηγορικά ΟΛΕΣ τις απόψεις, είναι βέβαιο ότι δεν θα επέλεγε ΠΟΤΕ αυτά που του επιβάλλουν.

Β. Η Ελλάδα στις 5 Μάη είχε 145 νεκρούς. Αν λοιπόν είχε πάρει το μέτρο του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ τεστ, το πιο πιθανό είναι σήμερα να μην είχε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο νεκρό. Άρα τώρα έχει πάνω από 5.000 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ. (Τα ίδια περίπου και σε όλες τις δυτικές Χώρες. Προχώρησαν και προχωρούν με σχέδιο σε ελεγχόμενη γενοκτονία των ευπαθών για να τρομοκρατούν και να περνούν τα όποια μέτρα τους συμφέρουν.

Γ. Αν λοιπόν ΜΑΘΕΥΤΕΙ το τι ακριβώς έκαναν στην Κίνα και δεν θέλησαν να το κάνουν και εδώ, τότε οι κυβερνώντες, οι κολαούζοι τους «ειδικοί»» του κώλου, τα καθάρματα των ΜΜΕ, και οι ηγεσίες των άλλων ολιγαρχικών κομμάτων που στήριξαν τα δολοφονικά και καταστροφικά για την οικονομία λοκντάουν, που απέκρυψαν και αποκρύπτουν το μέσον του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ τεστ κλπ, Θα ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ . Θα ξεσκεπαστεί η αντικοινωνική, η εγκληματική φύση τους και κάτι θα αρχίζει να αλλάζει στον κοινωνικό χάρτη.

Δ. Η συνεργασία των συμπολιτευόμενων κομμάτων της αντιπολίτευσης, των κομμάτων του ολιγαρχικού τόξου, φαίνεται καθαρά και από τις βλακώδεις «αντιπροτάσεις» που έκαναν και κάνουν για αντιπερισπασμό στην κοινωνική συνείδηση όπως τα «ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ» στους χώρους δουλειάς κλπ (και όχι καθολικό τεστ) Αυτό πρακτικά θα βρίσκει στους χώρους δουλειάς ποιοι είναι φορείς και οι μη φορείς θα κολλάνε τον ιό σε χώρους έξω από την εργασία τους κλπ ΑΝ δεν βρεθούν ΟΛΟΙ ή η συντριπτική πλειονότητα (99,99%) των φορέων ανά γεωγραφική περιοχή.

Επίσης οι άλλες προτάσεις που κάνουν για να διαφοροποιηθούν δήθεν είναι άκρως παραπλανητικές αφού πχ άλλο είναι να βάλλεις 9 μηδενικά πίσω από τον αριθμό 5 και άλλο τα τα βάλει μπροστά από αυτό τον αριθμό.