bezedakos

bezedakos

4 Ιανουαρίου 2021

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΦΩΝΙΑ


 


*ΕΤΟΎΤΟ είναι μια ακόμα απόδειξη για την αντικοινωνικότητά τους και για τα ψεύτικα λόγια περί του αντιθέτου.

Εδώ επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά το "ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ".

*Και αυτοί οι ηγέτες, παρότι ΜΗ ειδικοί - ΑΔΑΕΙΣ, γουστάρουν την ανισηγορία και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που γίνεται πάντα με την επιβεβλημένη μονοφωνία. Κρίνουν ότι ο λαός δεν θα πρέπει να ακούει άλλα, εκτός από εκείνα που νομίζουν αυτοί οι ίδιοι (αδαείς) ως σωστά.

*Δεν είναι λοιπόν ειδικοί και ως εκ τούτου θα έπρεπε ΚΑΙ αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι να ακούνε ισηγορικά όλες τις φωνές και να κρίνουν.

*Ετούτοι όμως έκριναν και κρίνουν (ενώ είναι απόλυτα αδαής - "τενεκέδες ξεγάνωτοι") ποιοι ειδικοί ΔΕΝ είναι ΣΩΣΤΟΙ και ποιοι είναι σωστοί και η δική τους άποψη (άποψη αδαών) να επιβληθεί στο λαό. (Επιβολή "προστάτη - νταβατζή)

*ΔΗΛΑΔΗ μέχρι τώρα έκριναν ότι είναι ΛΑΘΟΣ η άποψη και πρακτική των ΚΙΝΕΖΩΝ ειδικών για ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ ώστε να βρίσκονται ΟΛΟΙ οι φορείς του ιού και ότι είναι ΣΩΣΤΗ η άποψη των ΔΥΤΙΚΩΝ ειδικών και ολιγαρχικών - εξουσιαστών για λοκντάουν (δολοφονικά) κλπ.

*Συνεχίζουν επίσης να κρίνουν ότι είναι λάθος το καθολικό τεστ αλά Κίνα και ότι τη λύση θα τη δόση το εμβόλιο (ενώ και με το εμβόλιο, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι θάνατοι και μολύνσεις από ότι με το μέτρο του καθολικού τεστ, ενώ στη χειρότερη περίπτωση υπάρχουν οι πιθανότητες αυτό το βιαστικό εμβόλιο να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες στο μέλλον.).

* Ετούτοι λοιπόν οι προστάτες μας - νταβατζήδες κρίνουν για εμάς και γουστάρουν να ακούγεται ΜΟΝΟ ό,τι γουστάρουν αυτοί.

* Έκριναν λοιπόν και έχουν οδηγήσει σε 5.000 νεκρούς στη Χώρα μας, αντί για ΜΗΔΕΝ (στατιστικά) νεκρούς από τον Απρίλη αν είχαν υλοποιήσεις το καθολικό τεστ.

* Γουστάρουν επίσης, να εμβολιαστούν ΟΛΟΙ και τους παροτρύνουν, τους διαβεβαιώνουν.. και θέλουν να υπογράφουν ότι το εμβόλιο γίνεται με προσωπική, ατομική ευθύνη του καθένα. Κανείς τους λοιπόν δεν θέλει να γράφει ο εμβολιαζόμενος ότι "κάνω το εμβόλιο με ευθύνη Μητσοτάκη, Τσίπρα, Κουτσόύμπα κλπ και ότι αν στο μέλλον πάθω κάτι, να διωχθούν ποινικά αυτοί που με παρότρυναν και με διαβεβαίωναν για το αντίθετο.

* ΟΧΙ. Κάτι τέτοιο δεν το δέχονται γιατί κάθε ολιγαρχικό υποκείμενο είναι θρασύδειλο και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ.

* ΑΜΑ ήταν άνθρωποι νορμάλ θα έλεγαν "Το εμβόλιο είναι κάτι που αφορά τον καθένα, αφορά το φυσικό δικαίωμά του για αυτοδιάθεση του σώματος του. Λοιπόν η γνώμη μου είναι να το κάνετε υπό τον ΟΡΟ να ακούσετε όλες τις διαφορετικές απόψεις (ΙΣΗΓΟΡΙΚΑ) και κατόπιν να κρίνεται. Αν δεν υπάρχει ο ΟΡΟΣ της ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ μην κάνετε ΤΙΠΟΤΑ." (μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις)

*ΟΛΕΣ οι άλλες συμπεριφορές εντάσσονται στην απαραίτητη για κάθε ολιγαρχικό τακτική της διαρκούς εσκεμμένης ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ της πραγματικότητας με σκοπό την εξυπηρέτηση της αντικοινωνικής - ανήθικης εξουσιοπάθειά τους. ΟΛΟΙ οι ολιγαρχικοί έχουν μέσα τους το φασιστικό στοιχείο για επιβολή του αποκλεισμού της διαφορετικής από τη δική τους άποψη.

΄*Όλα τα ολιγαρχικά ρεμάλια, έχουν ως επάγγελμά τους το δήθεν καλό του λαού ενώ εξυπηρετούν τις αρρωστημένες ψυχικές επιθυμίες τους.

* ΟΛΟΙ τους θέλουν να είναι ταξιτζήδες και να έχουν την εξουσία να πάνε τους πελάτες τους (το λαό) σε όποιο προορισμό γουστάρουν αυτοί και όχι οι πελάτες (λαός) να έχει την εξουσία και να αποφασίζει για τον προορισμό του και να δίνουν εντολές στον ταξιτζή να το υλοποιήσει.

*Δηλαδή διακατέχονται από μεγάλη ψυχική ασθένεια την οποία όμως συγκαλύπτουν με φιλολαϊκούς βερμπαλισμούς, με «δημοκρατίες, σοσιαλισμούς, λαϊκές απελευθερώσεις κοκ.. Δυστυχώς κάποιοι οπαδοί ετούτων ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να δουν την πραγματικότητα αυτή ακόμα.

ΥΓ 1. Αγώνα για την εξουσία του λαού (πλειοψηφιαρχία - δημοκρατία) ώστε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (κατόπιν ισηγορικής έκφρασης όλων των απόψεων των ειδικών)

2, Και σου λένε τα ολιγαρχικά ρεμάλια. «Δημοκρατία» ‘εχουμε. Δεν διώκουμε τις διαφορετικές απόψεις, ΜΟΝΟ που η δική μας θα ακούγεται από μεγάφωνα με εκατομμύρια ντεσιμπέλ (ΜΜΕ). Μόνο που εμείς μέσα σε ένα λεπτό θα επικοινωνούμε με 10.000.000 ανθρώπους και αυτοί θα επικοινωνούν σε μια μέρα με 10 ανθρώπους. Και τούτο είναι δίκαιο γιατί δεν είμαστε ίσοι και όμοιοι.