bezedakos

bezedakos

3 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


 

.αν θέλει.

* ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ - ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ - ΜΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ!!!

* Είτε διαφορετικά "Φόρεσε ΕΣΥ ένα παλτό τον Αύγουστο για να προστατέψεις εκείνον που έχει ρίγη και που έβαλε ήδη το παλτό του".

Α. Δηλαδή θα σε καταναγκάσουμε να κάνεις το εμβόλιο ώστε να "προστατευτεί" εκείνος που το έχει κάνει και όπως λένε, "προστατεύεται" από αυτό ή να "προστατέψεις" τον άλλο που άμα θέλει μπορεί να προστατευτεί ο ίδιος με το εμβόλιο αλλά δεν γουστάρει να το κάνει για να "προστατεύσει" ο ίδιος τον εαυτό του αλλά θα πρέπει να τον προστατέψεις εσύ!!!

*Ήτοι αν μολυνθείς εσύ που δεν θα κάνεις το εμβόλιο να μη μεταδόσεις τον ιό σε εκείνον που "προστατεύεται" από το εμβόλιο που θα έχει κάνει. Δηλαδή ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΨΕΙΣ τον ήδη "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ" ή εκείνον που ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ και θα πρέπει εσύ να τον προστατέψεις με το ζόρι.

(Αλλά αυτός που έχει κάνει το εμβόλιο τι θα πρέπει να κάνει για να προστατέψει εμένα που δεν το έχω κάνει, αφού και αυτός μπορεί να μεταδίδει τον ιό; Να φοράει μάσκα; Άρα πάλι μάσκες και όχι εμβόλιο;)

Και αυτό οι "ανθρωπιστές" - εγκληματίες το βαπτίζουν κοινωνική αλληλεγγύη.

ΑΛΛΑ η επί της ουσίας τα ΑΝΟΗΤΑ "επιχειρήματά" τους συνεχίζονται...

Β. ΟΜΩΣ και ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, αν μολυνθεί από τον ιό ΜΠΟΡΕΙ να γίνει και αυτός φορέας μετάδοσης. Άρα το εμβόλιο που έκανε δεν εμποδίζει να διαδίδει το ιό σε άλλους που είτε το έχουν κάνει είτε δεν το έχουν κάνει (το εμβόλιο).

*ΚΑΙ ο εμβολιασμένος και ο μη εμβολιασμένος μπορούν να είναι φορείς μετάδοσης του ιού.

Γράφω μερικά αποσπάσματα παρμένα από το πάρα κάτω λίνγκ.

«Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι από τη στιγμή που εμβολιάζονται, δεν θα χρειάζεται να φοράνε πια μάσκα, όμως μπορεί να είναι ακόμη μεταδοτικοί», δήλωσε στους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» η ανοσολόγος-λοιμωξιολόγος Μιχάλ Ταλ του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια.»

«Μερικά αντισώματα μετά τον εμβολιασμό θα κυκλοφορούν και στο βλεννογόνο της μύτης, όπου θα παίζουν το ρόλο «φρουρού». Δεν είναι όμως ακόμη ξεκάθαρο για τους επιστήμονες πόσο ταχεία ή επαρκής θα είναι η προστασία αυτή, ώστε να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός του από τη μύτη. Αν αυτό συμβεί, έστω κι ΑΝ δεν επεκταθεί στο υπόλοιπο σώμα, ο άνθρωπος θα τον μεταδίδει με ένα φτάρνισμα ή απλώς με την αναπνοή του.»

«Η εκτίμηση είναι ότι μόνο άνθρωποι που έχουν μεγάλη ποσότητα του κορονοϊού στη μύτη και στο στόμα τους, θα τον μεταδίδουν σε άλλους. Σε προηγούμενες μελέτες οι ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ φορείς του κορονοϊού έδειξαν ότι και αυτοί μπορούν να έχουν υψηλό ιικό φορτίο. Γι’ αυτό, άλλωστε, εξακολουθούν να είναι μεταδοτικοί....»

https://health4u.gr/.../covid19-emvoliasmeni-metadidoun.../

Οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας θα συνεχίζουν την ίδια εγκληματική πορεία τους ώστε. Όσο τους παίρνει, να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.

* Βάζουν για λαγό ή λοκομοτίβα τις αεροπορικές εταιρίες των τρισάθλιο Μακρόν κλπ ώστε να καταναγκάσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί και έτσι να καταργηθεί το φυσικό δικαίωμα του καθένα για αυτοδιάθεση του σώματος.

* Πάνε να καλύψουν τα μαζικά εγκλήματά τους με δήθεν τη θέλησή τους να σώσουν τον κόσμο με το εμβόλιο – «πατάτα.

* Αν πχ η Ελλάδα είχε πάρει το μέτρο του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ τεστ όπως η Κίνα τότε από το Απρίλη μέχρι σήμερα θα είχαμε ΜΗΔΕΝ (0) θανάτους αντί για τους 5.000 περίπου που έχουμε τώρα.

* Να φωνάζουμε ασταμάτητα (προς το παρόν) ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (ρυθμικά) .

ΥΓ Προσωπικά έχω κάνει αρκετά εμβόλια στη ζωή μου. Τώρα όμως με αυτή την τεραστίων διαστάσεων επικίνδυνη απάτη ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ με όλους εκείνους που θα παλέψουν για το φυσικό δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος ώστε κανένα ολιγαρχικό κάθαρμα – εγκληματίaς να μη μπορέσει τελικά να το καταργήσει.