bezedakos

bezedakos

9 Ιανουαρίου 2021

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFAIZER

 


Σιγά να μην αποδεχθούν ποτέ την παραμικρή ευθύνη, τα απόλυτα ανεύθυνα άτομα της ανθρωπότητας.

* Πυκνώνουν οι καταγγελίες ότι με απειλές, σε κρατικές ή ιδιωτικές δομές, προσπαθούν να καταναγκάσουν εργαζόμενους να κάνουν το εμβόλιο (παρά τη θέλησή τους). ΣΤΟΧΟΣ τους είναι η κατάργηση του φυσικού δικαιώματος των υπηκόων για αυτοκαθορισμό (ιατρικά) του σώματός τους. Θέλουν να κάνουν απόλυτη ιδιοκτησία τους τη ζωή των υπηκόων. * Οι ντίλερς της pfaizer και ενώ διαβεβαιώνουν και κάνουν τον όρκο της αλεπούς ότι αυτό το εμβόλιο είναι ασφαλές, ΦΥΣΙΚΑ, δεν θα ήθελαν με ΤΙΠΟΤΑ να αναλάβουν την ΕΥΘΥΝΗ της πιθανής ανασφάλεις και βλαπτικότητάς του. Θρασυδειλία> ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ολιγαρχικών γαρ.

* Επί πλέον ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ των υπηκόων και ΔΕΝ καταγγέλουν τους εκβιασμούς και την ψυχολογική βία που ασκείται στους ανθρώπους.Γι αυτό σφυρίζουν αδιάφορα στους εκβιασμούς τους οποίους προωθεί παρασκηνιακά η ίδια η ολιγαρχική εξουσία.

*Αν θέλουν ο καθένας να κάνει το εμβόλιο με προσωπική του ευθύνη τότε θα καταναγκάσουν τα ΜΜΕ ώστε να ακουστούν ΟΛΕΣ οι απόψεις ΙΣΗΓΟΡΙΚΑ (τα υπέρ και τα κατά( και μετά να πουν. " Ακούσατε όλες τις απόψεις. Τώρα είστε υπεύθυνοι να κρίνετε εσείς τι θα κάνετε προσωπικά". ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, σε περίπτωση που προκληθούν βλάβες στην υγεία κάποιων, θα ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ για εξαπάτηση και προτροπή σε βλαπτικές για την υγεία των υπηκόων πράξεις.

ΥΓ Συντριβή ΚΑΘΕ ολιγαρχικής μορφής οργάνωσης της κοινωνίας. ΠΑΛΗ για μια άλλη οργάνωση όπου ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.