bezedakos

bezedakos

12 Ιανουαρίου 2021

ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. (που ούτε ο Όργουελ και ούτε ο Κάφκα τον φαντάζονταν)


 



ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. (που ούτε ο Όργουελ και ούτε ο Κάφκα τον φαντάζονταν)

 

* Και μούγκα Τσίπρας και τα άλλα "παραφασιστοειδή" της αντιπολίτευσης για τον ναζιστικού τύπου καταναγκασμό των υπηκόων σε ιατρικές πράξεις. Κάνουν ότι δεν ακούνε για τους καθημερινούς εκβιασμούς στους χώρους εργασίας κλπ (Μούγκα και οι γιατροί που έχουν δώσει το όρκο του Ιπποκράτη)

* Αλλά σε τι βοηθάει αυτό το πιστοποιητικό; Σε ΤΙΠΟΤΑ. Αν κάποιος είναι εμβολιασμένος και μολυνθεί, τότε μπορεί να μεταδίδει και αυτός τον ιό όπως τον μεταδίδει και ένας που δεν θα έχει εμβολιαστεί.

*Η δικαιολογία, που προβάλουν ότι έτσι δήθεν θα περιοριστεί η μετάδοση είναι μια ακόμα δικαιολογία των πιο μεγάλων δολοφόνων της ανθρωπότητας. Δηλαδή των ολιγαρχικών.

*ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ θα έκαναν ό,τι έκανε και η Κίνα. Δηλαδή το ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ με στόχο να βρίσκονται όλοι οι φορείς σε κάθε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή ή θα αγόραζαν το (προληπτικό) φάρμακο από την Κούβα.

* Αν η Κίνα είχε ακολουθήσει τις ΗΠΑ στον τρόπο αντιμετώπισης του ιού, τώρα (ανάλογα με τους πληθυσμούς) θα έπρεπε να είχε πάνω από 1.600.000 νεκρούς ενώ έχει ΜΟΝΟ 4.634!!! Στη δε Ελλάδα αν ο Μητσοτάκης και οι «αντιπολιτευόμενοι» έπαιρναν το μέτρο της Κίνας από της 5 Μάη (λήξη της πρώτης καραντίνας) θα είχαμε μείνει ΜΟΝΟ στους 145 νεκρούς και όχι στους 5.302 που έχουμε σήμερα!!!

* Ήτοι οι 5.157 είναι δολοφονημένοι από αυτούς.

Και συνεχίζουν το δολοφονικό τους έργο, αρνούμενοι το καθολικό τεστ και το προληπτικό φάρμακο της Κούβας κοκ.

ΥΓ. Τώρα οι διεστραμμένοι χαίρονται. Θα κατορθώσουν να εξαναγκάσουν κάποια εκατομμύρια υπηκόους να κάνουν τα εμβόλια με RNA της pfaιzer ή της moderna,

* Χαίρονται γιατί έχουν κατορθώσει να εκμηδενίσουν τις λαϊκές αντιστάσεις. Η ολιγαρχική αριστερά, σοσιαλαλδημοκρατική και «κομμουνιστική» είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους.

* Η δε «κομμουνιστική» έχει ξεπεράσει και τις προσδοκίες τους. Οι ηγέτες τους με τις προβαλλόμενες αντιλήψεις περί αντικειμενικότητας της επιστήμης (σε ολιγαρχικά, καπιταλιστικά πλαίσια!!!!!) αντιγράφουν τους φουτουριστές φασίστες του προηγούμενου αιώνα.

* ΔΥΣΤΥΧΩΣ η εποχή μας είναι ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ. Πχ στην Ελλάδα και τα 6 κόμματα της βουλής, ως ολιγαρχικά υποκείμενα, βρίσκονται στην απέναντι όχθη του ποταμού ( σε διαφορετικά στρατόπεδα) αλλά όλα τους εκτοξεύουν φονικούς πυραύλους κατά του λαού.

* Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι το ξεκίνημα του αγώνα από σχεδόν μηδενική βάση. Οι καλοπροαίρετοι αγωνιστές πρέπει να ξεκινήσουν με tabula rasa, συντρίβοντας τις συναισθηματικές παγίδες στις οποίες τους έχουν εγκλωβίσει από το παρελθόν διάφορα ολιγαρχικά υποκείμενα.