bezedakos

bezedakos

5 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ



* Από τη στάση του καθένα απέναντι στο προσφυγικό πρόβλημα ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ. Οι διεστραμμένες συνειδήσεις ξεσκεπάζονται. Δεν λένε ΟΥΤΕ μία λέξη ενάντια στους ΘΥΤΕΣ. Δεν στοχεύουν και δεν απαιτούν τίποτα από αυτούς. Στόχος τους είναι τα εξαθλιωμένα ΘΥΜΑΤΑ.
Από 5 αιώνες και μέχρι τώρα, οι Ευρωπαίοι κακούργοι, (συν ΗΠΑ και Ιαπωνία) με την χρήση της πιο αποτρόπαιας βίας, της πιο βάρβαρης συμπεριφοράς που μπορεί να υπάρξει, καθυπόταζαν και συνεχίζουν να καθυποτάσουν ( με ένοπλους πολέμους ή οικονομικοχρηματοπιστωτικούς κλπ) όλες τις Χώρες του πλανήτη (Ασίας, Αμερικής, Αφρικής) με σκοπό την κλοπή και τη μεταφορά του πλούτου. Έχουν κυριολεκτικά εξαθλιώσει όλο τον πλανήτη. Εκατοντάδες εκατομμύρια είναι οι δολοφονημένοι ενώ τα ειδικά βασανιστήρια που διέπρατταν δεν τα χωρά ανθρώπινος νους. Δυσεκατομμύρια άνθρωποι αυτή τη στιγμή δεν έχουν βασικά για να επιβιώσουν (τροφή, νερό, ιατρική φροντίδα κλπ. Δώδεκα (12) εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από έλειψη νερού και από μολύνσεις. Έχουν κάνει τη ζωή τους κόλαση τα ολιγαρχικά καθίκια της Ευρώπης, των ΗΠΑ κλπ.
Σημείωση: Οι πλουσιότεροι 85 ιδιώτες του πλανήτη κατέχουν περισσότερο πλούτο από τους μισούς κατοίκους της Γης (δηλαδή από τα φτωχότερα 3,5 δισεκατομμύρια) - το στοιχείο αυτό το αναφέρουν οι «Τάιμς» του Λονδίνου. Και άλλοι 3000 δισεκατομμυριούχου κατέχουν περισσότερο πλούτο από ότι έχουν 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι. («ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ»)
*Και κάποιοι φασίστες εδώ ταυτίζονται, υποστηρίζουν τους θύτες και καταδιώκουν τα θύματα (Οι διεστραμμένοι ολιγαρχικοί μας μιλούν για ευρωπαϊκές αξίες!!! και κάποια άλλα νούμερα, μας λένε για το πόσο καλά είναι τα σημερινά κοινοβουλευτικά συστήματα αυτών των καπιταλιστικών Χωρών ώστε να μπορούν να κάνουν κάποιες παροχές στους υπηκόους τους. -"Πω!, πω! ρε τι σύστημα έχει η Αγγλία, η Γερμανία κοκ". - ΟΛΑ όμως είναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ και γεμάτα με ποτάμια αίματος εδώ και 5 αιώνες περίπου.). Ο ολιγαρχισμός κάθε μορφής είναι το πιο βάρβαρο υποκείμενο που μπορούσε και μπορεί να υπάρξει στον πλανήτη. Εγκαθιδρύεται με την πιο σκληρή βία και συνεχίζει να υπάρχει με την απειλή ή και τη χρήση της βίας, συν τη βία της ανισηγορικής προπαγάνδας - εξαπάτησης κλπ. Κάθε μορφή ολιγαρχισμού βασίζεται στην απόλυτη άσκηση της πιο πάνω βίας. Από τον κοινοβουλευτισμό μέχρι τον φασισμό. (Κοινοβουλευτικές Χώρες υποκίνησαν και στήριξαν δεκάδες στρατιωτικά πραξικοπήματα ανά τον κόσμο. Κοινοβουλευτικές Χώρες έχουν τα σχέδια "κόκκινη προβιά", "γκλάντιο" ή "γραφείο πληροφοριών" κλπ, για στυγνή άσκηση βίας εναντίων των λαών τους σε περίπτωση που κινδυνεύουν τα συστήματά τους, κοινοβουλευτικές Χώρες έχουν διαλύσει τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, πολλές Χώρες της Αφρικής, το Αφγανιστάν κοκ.). Οι αμερικάνικες βάσεις στη Χώρα μας βοηθούν στην επιβολή της θέλησης της κεντρικής ολιγαρχίας πάνω στους λαούς της περιφέρειας. Αυτός είναι ο σημερινός παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός.
**Με το στάδιο της σήψης του καπιταλισμού, το φαινόμενο της μεγάλης μετακίνησης πληθυσμών δεν πρόκειται να σταματήσει ΠΟΤΕ.
*Αν δεν επιστραφεί έστω και ένα μικρό μέρος από τον κλεμμένο πλούτο αυτών των Χωρών, ώστε να φτιάξουν βασικά πράγματα για την επιβίωσή τους, και αν ταυτόχρονα οι ολιγαρχικές Χώρες του κέντρου ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΜΕΣΑ, κάποιες δεκάδες εκατομμύρια προσφύγων (Ώστε να ανακουφίζουν προσωρινά οικονομικά τους δικούς τους ανθρώπους στις πατρίδες τους) τότε τα δισεκατομμύρια των εξαθλιωμένων, πιεσμένα υπό το φυσικό ένστικτο για επιβίωση, θα μετακινούνται προς το κέντρο. Το ποτάμι θα είναι όλο πιο ορμητικό και ασταμάτητο.
*Η Τουρκία σπρώχνει μετανάστες προς εμάς. Εμείς γιατί δεν βοηθάμε τους μετανάστες να περάσουν στις αποικιοκρατικές Χώρες; Θέλουν να μας έχουν για μαλάκες;
*Με τις πορδές δεν βάφονται αυγά και με φράχτες δεν λύνεται ΠΟΤΕ το προσφυγικό.
*Κανείς από αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλει να ξεριζωθεί. Η ξενιτιά είναι πικρή. Αλλά όταν είναι θέμα επιβίωσης αναγκάζονται να ξεριζωθούν. Όμως σήμερα αντί να μειωθεί η εκμετάλλευση των "τρίτων" Χωρών, το σύστημα ολιγαρχικό καπιταλιστικό σύστημα για να επιβιώνει λίγο ακόμα, συνεχίζει με ΥΠΕΡ εκμετάλλευση. Αυταπατώνται οι φασίστες και οι ξενοφοβικοί ότι θα ξεμπερδέψουν με το προσφυγικό στήνοντας φράχτες. Κυνηγώντας πρόσφυγες κάνουν μια τρύπα μέσα στο νερό.
*Και σε αυτούς το μέλλον της εξαθλίωσης τους ανήκει. Η κρίση θα τους οδηγήσει και αυτούς στα σκουπίδια. Η μεγάλη κρίση είναι μπροστά. Ο εχθρός είναι ο ολιγαρχισμός και όχι τα θύματά του. Ο εχθρός των προσφύγων από τους οικονομικούς ή τους ένοπλους πολέμους και των υπηκόων των ολιγαρχικών χωρών του κέντρου είναι ο ΙΔΙΟΣ. Είναι η οικονομικοπολιτική ολιγαρχία.
Και οι πιο πάνω προτάσεις είναι άμεσες, προσωρινές γιατί *Όσο οι λαοί δεν παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους, τα δεινά για πρόσφυγες και μη πρόσφυγες θα αυξάνουν σταδιακά. Οι λαοί θα πρέπει να στοχεύσουν σε ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας όπου '" Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ", διαφορετικά η βαρβαρότητα δεν θα έχει όρια.

ΥΓ Όλα τα κατακάθια της κοινωνίας, αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα μιλούν για εισβολή (των άοπλων). Αποσιωπούν φυσικά τις πραγματικές ένοπλες εισβολές των θυτών και τους χιλιάδες πχ ευνουχισμούς των ιθαγενών σε διάφορες αποικίες τους. Τόσο καθίκια!!!!!!!!!!!!!