bezedakos

bezedakos

3 Μαρτίου 2020

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.




* Είκοσι (20) περίπου ΕΝΟΠΛΟΙ παιδεραστές, βιαστές και ληστές, βιάζουν, σκοτώνουν, ληστεύουν και τραυματίζουν πάρα πολλά παιδιά.
* Αυτά τρέχουν για να σωθούν και τσακισμένα όπως είναι, περνούν μπροστά από τις φαβέλες ή τα σπίτια κάποιων "νοικοκυραίων" - "ανθρώπων" - ανθρωποειδών.
* Ετούτοι οι άνθρωποι, αντί να τα βάλουν με τους ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ βιαστές, αντί να επιτεθούν στους ΘΥΤΕΣ, αντί να πολεμήσουν την αιτία, η δειλία τους και η απανθρωπιά τους, τους ωθεί να τα βάλλουν με τα ΘΥΜΑΤΑ, επειδή τα αίματα των παιδιών λερώνουν τη γειτονιά τους και οι κραυγές των πόνων τους ενοχλούν (που σε μερικές περιπτώσεις όντως τους ενοχλούν). Τα εμποδίζουν λοιπόν να περάσουν από τη γειτονιά τους, αφού πρώτα σταυροκοπιούνται και ζητούν τη βοήθεια του Χριστού ώστε να κατορθώσουν να τους γ@μ@σουν την Π@ν@γι ώτα. Και αν κάποιο ξεφύγει είτε θα το κλείσουν στη φυλακή είτε θα το χτυπήσουν είτε θα το πετάξουν στην κοντινή θάλασσα.
* Βλέπουν τα αίματα και τις κραυγές (το αποτέλεσμα) και όχι την αιτία που τα προκαλεί. Η αιτία δεν νοιάζει κανένα "νοικοκυραίο" - ανθρωποειδές. Βλέπουν ότι οι ΑΟΠΛΟΙ « Κάνουν ΕΙΣΒΟΛΗ στο χώρο τους» και τους κηρύσσουν «ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ πόλεμο» ενώ κάνουν ότι δεν ξέρουν ότι οι κυβερνώντες - ληστές – ολιγαρχικοί, αιώνες τώρα πηγαίνουν στις χώρες των παιδιών, οπλισμένοι σαν αστακοί με τα πιο σύγχρονα όπλα και τους κατακρεουργούν, τους καταληστεύουν, τους εξαθλιώνουν, με ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ» ΠΟΛΕΜΟ. Δεν βλέπουν ότι κάθε χρόνο τους προκαλούν δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς με τους ένοπλους και οικονομικούς πολέμους που τους εξαπολύουν ασταμάτητα και ότι έτσι τους έχουν οδηγήσει στην κόλαση επί της Γης.
* Δεν θέλουν να δουν ότι οι ισχυρές ολιγαρχίες του πλανήτη για να τους έχουν δούλους κάνουν παντού πολέμους, φτιάχνουν στρατιωτικές βάσεις παντού κλπ. (και κάποιες ολιγαρχικές κυβερνήσεις μικρότερων Χωρών τους εξυπηρετούν με τις βάσεις στο έδαφός τους)
* ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
(Θύματα των ολιγαρχικών είναι φυσικά και οι γηγενείς υπήκοοι.)
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Β

Πολύ καριόλικος ο διαχωρισμός σε πρόσφυγες και μετανάστες. Όλοι τους είναι θύματα πολέμου. Είτε ένοπλου πολέμου είτε οικονομικού πολέμου. Και ο δεύτερος πόλεμος φέρνει πολλά εκατομμύρια περισσότερα θύματα. Πχ κάθε χρόνο πεθαίνουν από πείνα ή από έλλειψη πόσιμου νερού περίπου 12.000.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο. Τόσα θύματα λοιπόν, που καμιά ένοπλη σύρραξη δεν έχει επιφέρει ποτέ.
* Εδώ οι φασίστες εκμεταλλεύονται την πρόκληση ξενοφοβικών συνδρόμων στο λαό. Οποιαδήποτε μορφή φοβίας δύσκολα αντιμετωπίζεται με τη λογική. (Δες ορισμό φοβίας) Αλλά να πούμε ότι ίσως πολύ μεγαλύτερη ξενοφοβία να υπήρχε και στις αρχές της δεκαετίας του 90 με τους Αλβανούς. Όμως τώρα οι Αλβανοί έχουν γίνει αποδεκτοί από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και ειδικά στις αγροτικέ περιοχές όπου οι Έλληνες αποφεύγουν να κάνουν τις δύσκολες εργασίες. Η φοβία κάποιων Ελλήνων για τους Αλβανούς πέρασε.Το ίδιο θα συμβεί σε λίγα χρόνια και με πρόσφυγες από άλλες Χώρες.
* Με το στάδιο της σήψης του καπιταλισμού, το φαινόμενο της μεγάλης μετακίνησης πληθυσμών δεν πρόκειται να σταματήσει ΠΟΤΕ. Αντί να μειωθεί η εκμετάλλευση των "τρίτων" Χωρών, το σύστημα για να επιβιώνει λίγο ακόμα, θα συνεχίζει με ΥΠΕΡ εκμετάλλευση. Αυταπατώνται οι φασίστες και οι ξενοφοβικοί. Κυνηγώντας πρόσφυγες κάνουν μια τρύπα μέσα στο νερό. Και σε αυτούς το μέλλον της εξαθλίωσης τους ανήκει. Ο εχθρός είναι ο ολιγαρχισμός και όχι τα θύματά του. Όσο οι λαοί δεν παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους, τα δεινά για πρόσφυγες και μη πρόσφυγες θα αυξάνουν σταδιακά. Οι λαοί θα πρέπει να στοχεύσουν σε ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας όπου '" Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ", διαφορετικά η βαρβαρότητα δεν θα έχει όρια.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3547419821964967&set=a.164211156952534&type=3&eid=ARDGMoaH8uY9sAmzEWApgwj0qxt9tq74IgwlOD2uOHV8rcpxeRnfKSLNn8udhPyfW_nW0WV7vyRFo-Yq