bezedakos

bezedakos

23 Μαρτίου 2020

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ





*Την πρωίαν της 23ης Μαρτίου 2020 ετέθη σε ισχύ, καθ άπασαν την επικράτεια, το τελευταίο στάδιο της ΑΣΚΗΣΕΩΣ δια την επιβολήν της τοπικής και παγκόσμιας βαρβαρότητος (απόλυτου ελέγχου των υπηκόων) ώστε να δύνανται οι τρανοί να αντιμετωπίζουν τας αυριανάς λαϊκάς εξεγέρσεις των υπηκόων εκ της εξαθλιώσεως.
* Η άσκηση προέβλεπε: Εμπροσθοφυλακή τα ΜΜΕ, όπου με ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΑ καθάριζε ΠΡΩΤΑ το πεδίο από κάθε λογική και ψυχολογική αντίσταση, όχι μόνο της πλειονότητας των υπηκόων αλλά και της πλειονότητας των μέχρι χθες πρωτοπόρων αγωνιστών. Ακολουθούσαν τα ένοπλα τμήματα της ολιγαρχίας υπό το συντονισμό της κυβέρνησης και την υποστήριξη των άλλων ολιγαρχικών κομμάτων.
* Τα μέτρα προς τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων των υπηκόων θα διευρύνονται και θα μονιμοποιούνται. Η κρίση του καπιταλισμού θα είναι τεραστίων διαστάσεων και θα πρέπει να ελέγχουν τους υπηκόους για να αποφύγουν επαναστάσεις. Ο κορονοιός θα αποδειχθεί η μεγαλύτερη προπαγανδιστική απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας.
*Και για την "ιστορία" να πούμε ότι κάποιοι λίγοι αντιστάθηκαν στην ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ επίθεση της προπαγάνδας εμπροσθοφυλακής της ολιγαρχίας που προετοίμαζε και προετοιμάζει το έδαφος για την επιβολή της παγκόσμιας φυλακής- ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ώστε να μπορέσει σύντομα να δώσει το μισό παγκόσμιο πλούτο (30 τρις) σε τραπεζίτες και μεγιστάνες για να σώσουν το οικονομικό σύστημα που καταρρέει. Λίγοι όπως ο Σπύρος, ο Νίκος, ο, Λεωνίδας, ο Αντώνης, Ο Γιάννης, ο Στάθης, ο Διονύσης κλπ
ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΠΥΚΝΟΟΟΟ;