bezedakos

bezedakos

27 Μαρτίου 2020

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΗΡΘΕ. Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ




*ΓΙΑΤΙ έλλειψη τροφίμων; Αφού η αγροτική παραγωγή δεν έχει σταματήσει και ούτε πρόκειται να σταματήσει;
ΑΠΛΑ. 1ον. Θα χαθούν εκατομμύρια θέσης εργασίας και μαζί με την πάμφθηνη εργασία οι υπήκοοι δεν θα μπορούν να αγοράζουν. 2ον. Τα τρόφιμα θα είναι ένας από τους λίγους τομείς στους οποίους θα προσανατολιστούν οι μεγιστάνες για να πλουτίσουν έτι περαιτέρω. Έτσι θα κάνουν ψεύτικες ελλείψεις ώστε να γίνουν μαυραγορίτες... 3ον ..λπ
*Όσο οι λαοί δεν επαναστατούν προς την κατεύθυνση για εγκαθίδρυση ενός άλλου πολιτικοοικονομικού συστήματος όπου τελικά "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ θα αποφασίζει ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ, τότε θα βιώσει η ανθρωπότητα την κόλαση επί της Γης. ( Τώρα σε αντιπαράθεση αυτού, θα παίξουν διάφορες φιλοκαπιταλιστικές Κευνσιανικού τύπου ανοησίες, για να δώσουν ανύπαρκτες ελπίδες στους λαούς.)
* Στις ΗΠΑ ήδη η ανεργία φθάνει τα επίπεδα του 1929. Ο κόσμος την ψυλλιάζεται. Αγοράζει και τρόφιμα αλλά κυρίως όπλα και πυρομαχικά.
* Όλα για τους λαούς θα είναι αδιέξοδα όσο δεν στοχεύουν "ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ στο να περάσουν στους ίδιους, όσο δεν αφαιρούνται αυτές από τους λίγους που τις κατέχουν σήμερα και να μην αποδοθούν ποτέ ξανά σε λίγους. Θα πρέπει να τις κατακτήσουν οι λαοί ώστε Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". Τώρα θα γίνουν πολλοί αντιπερισπασμοί από τις ολιγαρχικές συλλογικότητες γι να αποπροσανατολίσουν τους λαούς ώστε να μη βρουν την απελευθερωτική διέξοδο.