bezedakos

bezedakos

20 Μαρτίου 2020

Η ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.




Η ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.
*Ας πάρουμε τα δεδομένα που οι ίδιοι μας λένε: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. Προχθές, όταν οι νεκροί στην Ελλάδα ήταν 5, μας είπαν (σύμφωνα με ένα στατιστικό μοντέλο τους) ότι υπολογίζουν γύρω στις 3.000 εκείνους που έχουν μολυνθεί από τον ιό. Αν λοιπόν κάνουμε απλούς υπολογισμούς, θα δούμε ότι, με βάση αυτό, η θνησιμότητα που υπολογίζουν είναι γύρω στο 0,16%!!!. Τώρα, αν πάρουμε το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σενάριο κατά το οποίο θα μπορούσε να μολυνθεί το 60% του πληθυσμού, δηλαδή 6.000.000, ΤΟΤΕ οι θάνατοι θα υπολογίζονταν γύρω στις 10.000. ΤΟΣΟΙ δηλαδή όσοι ήταν με τις αυτοκτονίες των υπηκόων όταν πήραν τα μνημονιακά μέτρα. (Συν περισσότεροι θάνατοι τότε από φτώχεια επειδή πολλοί δεν μπορούσαν να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) Τότε όμως δεν τους ένοιαζαν αυτοί οι θάνατοι αλλά τώρα τους έπιασε ο ανθρωπισμός και τους νοιάζει; ΑΔΥΝΑΤΟΝ. (Και αυτά τα στατιστικά μοντέλα τους σε λίγο θα αποδειχθούν «πειραγμένα» προς το χειρότερο, για να αναγκάσουν ψυχολογικά τους υπηκόους να αποδεχθούν την τεράστια εξαθλίωση που έρχεται.)
* ΒΑΣΙΚΑ θα πρέπει να προστατεύεται η ζωή και του ΕΝΟΣ ανθρώπου. Θα πρέπει να εξαφανιστεί κάθε ίχνος κυνισμού. Και οι πιθανοί θάνατοι (σύμφωνα με το χειρότερο σενάριό τους) είναι πολλοί (10.000). Όμως αυτοί οι θάνατοι είναι με την προϋπόθεση δεν θα παρθεί κανένα ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ μέτρο.
* ΑΝ λαμβάνονταν ΜΕΤΡΑ - που θα έπρεπε να παίρνονται ούτως ή άλλως - ΚΑΙ για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΩΣΕΙΣ και κυρίως για τους ηλικιωμένους και τους άλλους ευπαθείς - όπως πχ μέτρα σχολαστικής ατομικής υγειινής (κατόπιν συστηματικής ενημέρωσης), κλείσιμο των ΚΑΠΗ, των εκκλησιών (τη Μάνα μου, που είναι ευπαθής, την έχω μαζέψει δύο φορές από την εκκλησία τώρα το Μάρτη), μέτρα προφύλαξης ΟΛΩΝ στις ΕΠΑΦΕΣ τους με τους ευπαθείς κλπ -, ΤΟΤΕ ακόμα και οι θάνατοι, σύμφωνα με το χειρότερο σενάριο, θα είχαν μειωθεί στο ελάχιστο ενώ ταυτόχρονα θα είχαν αποφευχθεί θάνατοι που προκαλούνται και από άλλες ιώσεις ή θάνατοι που θα προκληθούν σίγουρα λόγω του ότι πολλοί άνθρωποι τώρα με σημαντικά προβλήματα, αποτρέπονται να πάνε στα νοσοκομεία για να μην κολλήσουν την ίωση..
* Και ενώ η Κίνα, δεν έχει πια κανένα εσωτερικό κρούσμα (μέσα σε 2,5 μήνες μετά το ξέσπασμα της επιδημίας), την ίδια ώρα ο Τράμπ δηλώνει ότι είναι σε πόλεμο και θεωρεί ότι αυτός ο πόλεμος θα διαρκέσει 18 μήνες!!! ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ότι χρειάζεται για να βάλει κάποια στηρίγματα στο υπό κατάρρευση σύστημά του. ΑΠΑΤΗ. (Ο Μητσοτάκης βγαίνει και κάνει διαγγέλματα ότι δήθεν αγωνίζεται (προσωπικά) για την υγεία του λαού -χα. χα- ενώ είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία για την προσωρινή παράταση ζωής του καπιταλιστικού συστήματος. Πως και δεν έχει ακόμα τη ρομφαία του Αη Γιώργη που σκοτώνει το θηρίο;)

*Μέχρι προχθές μας έλεγαν ότι οι αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις από τον κορονοϊό θα είναι, σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου 2 τρισεκατομμύρια. Χθές όμως μας ανακοινώνουν ότι θα χρειαστούν 30 τρισεκατομμύρια για να ανακεφαλαιοποιηθούν τραπεζίτες και εταιρίες!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή το 40 - 50% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Ήτοι σχεδόν το μισό παραγόμενο φετινό πλούτο θα πρέπει να τον δώσουν σε τραπεζίτες και σε άλλους μεγιστάνες!!!!

* Την τρομοκρατία επί Αβραμόπουλου για τη γρίπη (για να αγοραστούν 16. 000. 000 εμβόλια, για να εξυπηρετηθούν οι εταιρίες, για να αυξήσουν τα κέρδη τους κλπ) την ξεχάσαμε; Τα ίδια γίνονται και τώρα αλλά για πολύ πιο σημαντικό σκοπό γι αυτούς.

ΥΓ 1. Ταυτόχρονα κάνουν και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ (και επικοινωνιακή) άσκηση για περιορισμό του λαού «εντός των τειχών», για αποφυγή εξεγέρσεων από την οικονομική εξαθλίωση που είναι προ των πυλών.
2. Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει δεκάδες χιλιάδες θετικούς στον ιό, έχει περίπου 11 χιλιάδες που νοσούν και 20 θανάτους. Άρα αν ήταν αληθές (και όχι τρομοκρατικό) ότι το 1% των φορέων του ιού που δεν έχει κανένα άλλο σοβαρό νόσημα θα πεθάνει ΤΟΤΕ στη Γερμανία θα είχαμε εκατοντάδες ή και χιλιάδες νεκρούς.

ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. Σε λίγο θα κηρύξουν παντού στρατιωτικούς νόμους.

Και μπροστάρηδες των ολιγαρχικών σε αυτό τον πόλεμο είναι τα καθικοειδή των ΜΜΕ