bezedakos

bezedakos

3 Οκτωβρίου 2019

Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ





"Βομβαρδισμένος από την ολιγαρχική προπαγάνδα, από τα γεννοφάσκια του, αδυνατεί να κατανοήσει ακόμα τα πιο απλά πράγματα σε κοινωνικό επίπεδο.
*
Εδώ αδυνατεί να αντιληφθεί ότι θα ήταν απόλυτα παράλογο οι επιλεγμένοι πολ. μηχανικοί να ΗΘΕΛΑΝ να αποφασίζουν και να επιβάλλουν δια της βίας στους πελάτες τους που θα χτίσουν, πόσα θα ξοδέψουν, πόσα δωμάτια θα φτιάξουν κλπ και ότι αν υπήρχαν τέτοιοι μηχανικοί θα ήταν ΟΛΟΙ τους εξ ορισμού και χωρίς καμιά εξαίρεση αντικοινωνικά ή εγκληματικά στοιχεία.
*Αδυνατεί να κατανοήσει ότι θα ήταν απόλυτα παράλογο αν ο εστιάτορας του επιλεγμένου εστιατορίου ΗΘΕΛΕ να αποφασίζει και να επιβάλλει δια της βίας στους πελάτες του τι θα φάνε και πόσα θα ξοδέψουν και ότι αν υπήρχαν τέτοιοι εστιάτορες θα ήταν ΟΛΟΙ τους εξ ορισμού και χωρίς καμιά εξαίρεση αντικοινωνικά διεστραμμένα άτομα.
*Αδυνατεί να κατανοήσει ότι αν οι ταξιτζήδες ΗΘΕΛΑΝ να είχαν την εξουσία να επιβάλλουν δια της βίας στους πελάτες τους τον προορισμό τους και τα δρομολόγια θα ήταν ΟΛΟΙ τους εξ ορισμού και χωρίς καμιά εξαίρεση αντικοινωνικά διεστραμμένα άτομα..
*Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι οι ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ (και άρα οι καλύτεροι να επιλέγουν) είναι οι "ΠΕΛΑΤΕΣ" και όχι οι ΕΞ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ.
*Αδυνατούν λοιπόν να κατανοήσουν ότι και οι ηγεσίες των άλλων κομμάτων (και φυσικά οι ηγεσίες των κομμάτων που επιλέγουν να ψηφίσουν οι ίδιοι), οι οποίες ΘΕΛΟΥΝ να έχουν την εξουσία να αποφασίζουν και να επιβάλλουν τους νόμους τους στην πλειοψηφία ("πελάτες") ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ παντελώς να του βγουν φιλολαϊκοί (χωρίς ΚΑΜΜΙΑ εξαίρεση), όπως έχει αποδείξει και η ιστορία με εκκωφαντικό τρόπο.

Παρασύρονται φυσικά από τα ωραία λόγια της κάθε μειοψηφιαρχικής - ολιγαρχικής λάμιας η οποία τους ελέγχει πλήρως τη σκέψη και αδυνατούν να καταλάβουν ότι αυτό το ολιγαρχικό υποκείμενο στο οποίο πιστεύουν είναι ο λάκκος με τα φίδια και εκείνο που κατακρίνουν είναι ο λάκκος των λεόντων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο  διπλανό κείμενο με τίτλο «ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ».