bezedakos

bezedakos

18 Μαΐου 2019

ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ



Και όσο αυτές οι εκλογές δεν απαξιώνονται από την πλειοψηφία των λαών, με ταυτόχρονη την αξίωση του ΣΚΟΠΟΥ για μια άλλη κοινωνία όπου "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" (και όχι μίας μειοψηφίας), σκοπός που δύναται να υλοποιηθεί ΜΟΝΟ δια μέσου της συντριβής κάθε μορφής ολιγαρχίας και την κατάκτηση των εξουσιών (ένοπλης, νομοθετικής, δικαστική) από την πλειονότητα των λαών, ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΣΠΡΟΙ ΜΕΡΑ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΙΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
Σε αυτό τον αποπροσανατολισμό (στην αναζήτηση μειοψηφικού υποκειμένου μεσσία) της κοινωνικής συνείδησης  από τον πραγματικό απελευθερωτικό σκοπό έχουν συμβάλει, ο καθένας με το βαθμό συμβολής του, και οι αστοί αλλά και οι ολιγαρχικοποιημένοι "αριστεροί" - αντικομμουνιστές, οι οποίοι "πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα" με διάφορες ανοησίες, εδώ και πάνω από ένα αιώνα.
(Τελευταία, ακούμε και κάτι τέτοια "κουφά" από τους ολιγαρχικούς της "αριστεράς" όπως: "Η μόνη ψήφος που δεν πάει χαμένη είναι η ψήφος στο δικό μας (ολιγαρχικό) κόμμα" ή το άλλο "μόνο αν ψηφίζεις το κόμμα μας κερδίζεις" … Εκφράσεις ολιγαρχικών για λωτοφάγους.
Η ευθύνη της ολιγαρχικοποιημένης "αριστεράς" είναι τεράστια για την κατάντια και την απόγνωση των λαών σήμερα. Η εξουσιολαγνεία κάποιων, η τάση για προσωπική ανάδειξη κλπ, στερούν εδώ και πάνω από ένα αιώνα τον απελευθερωτικό σκοπό από τη συνείδηση των λαών.