bezedakos

bezedakos

25 Αυγούστου 2014

25/8/14 ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ…ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ. ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΟΩΝ.




 
*Δουλειά δεν  έχει ό διάολος
  Όμως ο διάολος της ολιγαρχίας όταν δεν μπορεί να επενδύσει στην παραγωγή αγαθών ρίχνει το λαό στον τζόγο για να τον ξεζουμίσει.  «Νόμος πτωτικής τάσης του ποσοστού κέρδους» του κεφαλαίου, τεράστια πτώση  του λαϊκού εισοδήματος, μεγάλη ανεργία και εξαθλίωση.
Έτσι ένα τμήμα του κεφαλαίου «επενδύεται» στον τζόγο. Ένας λαός σε τεράστια ανάγκη, ακόμα και για 200 ευρώ,  θα παίξει στο κερδοφόρο για τους εμπνευστές του, παιχνίδι των αναγραμματισμών μήπως και κερδίσει μιαν ανάσα.

* Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του και το  ολιγαρχικό σύστημα  πιάνει το λαό από το λαιμό αφού τον βρίσκει γονατισμένο από τις ανάγκες του.
 Σου λέει: «Με ένα τηλεφώνημα που κοστίζει «μόλις»  δύο ευρώ περίπου, μπορείς να κερδίσεις 200 ή 500 ευρώ».
Οι διοργανωτές του κάθε τζόγου έχουν σκεφτεί ότι τόσα πεινασμένα ψάρια υπάρχουν  στο πέλαγος της εξαθλίωσης. Από αυτά, μερικές χιλιάδες να τσιμπήσουν, εμείς την κάναμε την αρπαχτή. Τι να πάμε για να σκάψουμε ή να κουβαλήσουμε λάσπη; Δεν είμαστε εμείς για τέτοια. Κοπρόσκυλα γεννηθήκαμε και κοπρόσκυλα θα πεθάνουμε. Μπορούμε από τον καναπέ με τον κλιματισμό μας να κερδίζουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα.  Γι αυτό θέλουμε το ολιγαρχικό σύστημα. Προϋπόθεση όμως αυτού  του ακάματου κέρδους είναι η εξαθλίωση του λαού και το πούλημα ελπίδας. (Και φυσικά οι κυβερνώντες να είναι μαζί μας)

Έτσι σου βάζουν μια λέξη αναγραμματισμένη όπως πχ ΟΤΚΣΑ  και σου λένε: «Πρώτο γράμμα είναι το Τ και είναι μια ανδρική κολόνια.»
Ένας , από τους πιθανά δεκάδες χιλιάδες απελπισμένους που θα πληρώσουν δια μέσου τηλεφωνήματος,  θα κερδίσει εκατό ευρώ. Έτσι αν ένας (που δεν μπορούμε να ελέγξουμε ποιος) βρει ότι η κολόνια είναι η ΤΟΣΚΑ, θα πάρει το κατοστάρικο και οι υπόλοιποι χιλιάδες θα πάρουν την άλλη έννοια του αναγραμματισμού. Δηλαδή ένα ΣΚΑΤΟ.

* Ποιος ελέγχει τους διοργανωτές του τζόγου; Και αν υπάρχουν ελεγκτές, ποιος ελέγχει τους ελεγκτές;
Φυσικά κανείς.  Δική τους όλη η εξουσία και όχι του λαού.

* Όταν  έρχεται ο καιρός για να χαθεί το μυρμήγκι τότε βγάζει φτερά. Λυπόμαστε γενικά για τα μυρμηγκάκια. Όμως όταν τα μυρμήγκια είναι δηλητηριώδη, δολοφονικά, τρομοκρατικά, το να χαθούν μας χαροποιεί.

* Η κυνοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία βάζει πάνω της φτερά.
Η επιφανειακή διαφορά της από τις φασιστικές ολιγαρχικές δικτατορίες βρισκόταν ΜΟΝΟ  στο ότι παρείχαν στο λαό 2-3 δικαιώματα περισσότερο από το φασισμό. Ένα από αυτά ήταν το ακαταδίωκτο της έκφρασης. Πάει και αυτό όμως. Και εδώ αλλά και στην ΕΕΟ (Ευρωπαϊκή Ένωση των Ολιγαρχικών) πάνε να αφαιρέσουν και αυτό το δικαίωμα που παρείχαν στους  υπηκόους τους.
 Έχουν χεστεί με από τη λαϊκή αμφισβήτηση του κοινοβουλευτισμού, από τη διαρκή και επεκτεινόμενη λαϊκή αντίληψη ότι ο κοινοβουλευτισμός δεν έχει καμιά σχέση με την εξουσία του λαού (δημοκρατία).
Γράφει ο αστικός ολιγαρχικός τύπος ότι προωθείται η κατάργηση του δικαιώματος της ανεμπόδιστης έκφρασης . «..Ποινές ισοβίων για προσβολή του πολιτεύματος και μέχρι 10 έτη φυλάκισης για όποιον δια μέσου εικόνων ή ιντερνετ προωθεί αυτή την πράξη..»
 
Αυτό είναι ράπισμα για εκείνους τους παν ηλίθιους «αριστερούς» ή «προοδευτικούς» που θέλουν να αποκαλούν τον κοινοβουλευτισμό δημοκρατία (αστική, κοινοβουλευτική, αντιπροσωπευτική) ή που πιστεύουν ότι μέσα σε αυτόν μπορεί ο λαός να κάνει και κάποιες κατακτήσεις,  χωρίς ο ίδιος ο λαός να καταλάβει όλες τις εξουσίες (ένοπλη εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική).
Η κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία όταν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο για την πολιτικοοικονομική ολιγαρχία τότε ή παραδίδει τη σκυτάλη στο φασισμό ή φτιάχνει μια μέση κατάσταση μεταξύ των δύο αυτών μορφών ολιγαρχίας (κοινοβουλευτικοφασιστική).
Δες κείμενα: 1) «24 Ιουλίου 1974 ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.»
2) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ
3) ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ.

* Η κυνοβουλευτική ολιγαρχία πετάει πια τη μάσκα της δημοκρατίας που φόραγε εδώ και δύο αιώνες περίπου για να εξαπατά τους λαούς.
Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Πετάνε και το τελευταίο προπαγανδιστικό τους επιχείρημα- χαρτί.  Παίζουν και τα ρέστα τους. Πάει και το ακαταδίωκτο της έκφρασης.( Σε λίγο χρόνο, οι μόνοι που θα μένουν και θα αποκαλούν αστική δημοκρατία τον κοινοβουλευτισμό θα είναι οι ντε φάκτο αντικομουνιστές ηγέτες των Λενινιστικών συλλογικοτήτων… και φυσικά οι ανεγκέφαλοι «σοσιαλδημοκράτες».)

* Με αυτή την κίνησή τους ξέρουν τι τους περιμένει; Ασφαλώς και όχι. Άλλο επιδιώκουν αλλά ευτυχώς  (για την περίπτωση) άλλο σίγουρα θα τους βγει.
( Όταν μια έγκυος έπαιρνε ασπιρίνη, την έπαιρνε για να αντιμετωπίσει τον πονοκέφαλο.. αλλά τελικά απέβαλε ..)

* Ένας γνωστός μου έπαιξε ξύλο γιατί κάποιος τον αποκάλεσε φιλάρα. Το θεώρησε προσβολή. Προσβάλω = βάζω εναντίον = καταφέρομαι εναντίον = εναντιόνομαι.

* Κάποιοι πριν από χρόνια βάπτισαν την οχιά περιστέρι και σήμερα φτιάχνουν μια διαταγή όπου όποιος δεν αποκαλεί την οχιά περιστέρι να θεωρείται προσβολή και να τιμωρείται με ισόβια.
Από τη στιγμή του βαπτίσματος και για όλες τις ανθρώπινες γενεές θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η ονομασία που κάποια καθίκια τρομοκράτες εφεύραν.
Γιατί όμως δεν έβαλαν ποτέ το λαό να αποφασίσει αν η διαταγή και η ποινή για την συγκεκριμένη προσβολή θα έπρεπε ή όχι να ισχύει στην κοινωνία;
Μα γιατί ό λαός δεν θα πρέπει να έχει καμιά εξουσία. Η εξουσία θα πρέπει να είναι στα χέρια των ολιγαρχικών.

*Συναγωνιστές. Αγοράστε  ξύστρες…. να τα ξύνεται.  Λες και δεν θα μπορέσουμε τελικά να επικοινωνήσουμε την αλήθεια με το λαό!!!
Οι  (επί της ουσίας της ζωής) αγράμματοι ολιγαρχικοί ας θέτουν, στο παρόν, τους ιστορικά ανορθόγραφους αναγραμματισμούς τους. Εμείς θα τους θέσουμε τους δικούς μας οι οποίοι είναι μόνο τρεις:
ΠΑΠΙ*, Χ Α Ί΄Δ Α Ρ Ι*, ΤΑΣΚΑ*.
Τους βρουν ή δεν τους βρουν, τελικά αυτή θα πάρουν στο λαό και  αυτά θα …

ΡΔ

ΥΓ 1.
* ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ Ή ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  είναι εκείνο το ολιγαρχικό σύστημα εξουσίας κατά το οποίο οι ολιγαρχικοί (οι κατέχοντες ολιγαρχική εξουσία που θα καταναγκάζουν το λαό να υποτάσσεται στη θέλησή τους, σε κάθε θέμα) θα πρέπει να εκλέγονται (δια μέσου κομμάτων) από τα ίδια θα θύματά τους (για λόγους εξαπάτησής τους), παρέχοντάς τους ταυτόχρονα την κατά κανόνα ανούσια – αναποτελεσματική και ακαταδίωκτη δυνατότητα έκφρασης των παραπόνων τους για τα δεινά που θα υφίστανται από αυτούς. (Σήμερα όμως πάνε να αφαιρέσουν το ακαταδίωκτο. Αφαιρώντας όμως αυτό μετατρέπεται σε κυνοβουλευτικοφασισμό)
 2. ΠΙΠΑ*,  ΑΡΧΙΔΙΑ*, ΣΚΑΤΑ*