bezedakos

bezedakos

18 Αυγούστου 2014

19/8/14 ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ



* Το σαξές στόρυ του Αντώνη και των άλλων ολιγαρχικών
το έλιωσε  πολύ γρήγορα ο καύσωνας. Έρχονται τα ραβασάκια της εφορίας και όχι μόνο δεν προκαλούν ευφορία στο λαό αλλά τον οδηγούν στη απελπισία.  Τα δε νούμερα τα οικονομικά πάνε όλο και προς το χειρότερο. Η παγκόσμια κρίση του ολιγαρχικού καπιταλισμού δεν φαίνεται να έχει τέλος.

*  Οι ναζιστές της ανατολής, οι ακροδεξιοί της ανατολής (τζιχαντιστές),  αντιγράφουν σε διαστροφή, σε αγριότητα και σε απανθρωπιά τους δυτικούς φασίστες, εθνικιστές, ναζιστές.
Το ψυχικό τους υπόβαθρο είναι εντελώς ίδιο. Δίψα για ατομική κατοχή απόλυτης εξουσίας, για απόλυτο έλεγχο της ζωής  και του θανάτου των συνανθρώπων τους. Ψυχισμός δράκουλα.
Βαριά άρρωστες ψυχές.
ΟΙ διαφορές τους είναι ότι οι μεν πάνε να δικαιολογήσουν (τα φρικτά εγκλήματα που ο διεστραμμένος νους τους καλεί να εκτελέσουν) με την δήθεν αγάπη για την πατρίδα και τη φυλή, οι δε άλλοι με τη δήθεν αγάπη τους για το θεό.
Για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τούτα τα ανθρωπόμορφα τέρατα, η μόνη λύση είναι άλλοι από αυτούς να οδηγηθούν (από την λαϊκή εξουσία) σε ψυχιατρεία και άλλοι στο χώμα.
Σε ίδια ακριβώς τέρατα μετατρέπονται και οι ολιγαρχικοί κοινοβουλευτικοί όταν απειλείται το ολιγαρχικό σύστημά τους. Να μην έχει κανείς καμιά αυταπάτη περί του αντιθέτου.
 
* Φλέγεται το Μισούρι των ΗΠΑ από την εξέγερση των κατοίκων του. Αφορμή στάθηκε η άνανδρη δολοφονία ενός έγχρωμου νέου από έναν μπάτσο, γουρούνι, δολοφόνο. Θετική εξέλιξη αυτή η λαϊκή εξέγερση. Παντού να ανάψουν οι φλόγες της εξεγέρσης ενάντια στην παγκόσμια σκλαβιά.
Όμως δυστυχώς αυτές οι εξεγέρσεις είναι ακόμα ακέφαλες. Τους λείπει ο προγραμματισμένος και ο οργανωμένος σκοπός για την κατάκτηση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
Το σώμα όλων των εξεγέρσεων θα είναι ακέφαλο όσο δεν μπαίνει οργανωμένα αυτός ο σκοπός.
Το είδαμε πρόσφατα και με την αραβική άνοιξη που πλέον έχει μετατραπεί δυστυχώς σε αραβική βαρυχειμωνιά.