bezedakos

bezedakos

23 Αυγούστου 2014

23/8/14 …ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ



* Ξανάρχισαν οι Ισραηλινοί ολιγαρχικοί
να εγκληματούν κατά  των παλαιστινίων.  Πάλι  οι φρικιαστικές  εικόνες  των διαμελισμένων νηπίων.
 Όμως κανείς δημοσιογράφος, στα δελτία των καναλιών, δεν  αποκαλεί  τρομοκράτες  ή εγκληματίες τους ισραηλινούς ολιγαρχικούς. (Υπηρέτης των ολιγαρχικών και με όρχεις; Απόλυτα ασυμβίβαστες πραγματικότητες)

* Όλοι όμως οι δημοσιογράφοι των καναλιών μίλαγαν χθες για  «άρωμα τρομοκρατίας στη ληστεία της τράπεζας στο Δίστομο». Κατά αυτούς δηλαδή δεν είναι τρομοκρατία ή ληστεία τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ  που αφαίρεσαν με τη βία από το λαό για να ανακεφαλαιοποιήσουν τους τραπεζίτες  αλλά  είναι τρομοκρατία ή ληστεία τα 300.000 ευρώ που αφαίρεσαν  από  μια αποθήκη των τραπεζιτών για να χρηματοδοτήσουν ενέργειες εναντίον τους.

* Επομένως κατ αυτούς δεν είναι τρομοκράτες ούτε οι ολιγαρχικοί Ισραηλινοί που κομματιάζουν παιδάκια και ούτε οι ολιγαρχικοί τραπεζίτες που ξεζουμίζουν τους λαούς (με τους κυβερνητικούς υπηρέτες τους). Γιατί αν ήταν θα τους αποκαλούσαν με το πραγματικό τους όνομα.

* Γιατί κάθε φορά που βλέπω τους διάφορους ντερμπεντέρηδες δημοσιογράφους ή τους διάφορους ανθρώπους του (ακάθαρτου) πνεύματος  ( όπως πχ κάποιους καθηγητές πανεπιστημίων) ή τους διάφορους «καλλιτέχνες» του κώλου ή κάποιους οικονομικούς μεγιστάνες που στηρίζουν την  ολιγαρχική  βαρβαρότητα με απύθμενα εγκληματικό εγωκεντρισμό, μου  έρχεται στο νου το πιο κάτω ανέκδοτο;
Γιατί; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!

* Μια φορά ήταν ένας αετός. Ήθελε από μικρός να κατακτήσει την απέναντι κορυφή ενός ψηλού βουνού που ποτέ μέχρι τότε δεν είχε κατακτήσει άλλος αετός. Γυμναζόταν για χρόνια για να πετύχει το σκοπό του. Κάποτε το κατόρθωσε. Παρά το ύψος και την έλλειψη επαρκούς οξυγόνου έφτασε μια μέρα στην κορυφή.
 Εκεί, στην κορυφή του βράχου, προς μεγάλη έκπληξή του,  βλέπει ένα δηλητηριώδες σκουλήκι με κεραίες.
Μετά το πρώτο σοκ πλησιάζει προς το σκουλήκι και του λέει:
-  Εγώ είμαι ο αγέρωχος αετός. Είμαι φτιαγμένος με φτερά για να σκίζω τους ουρανούς και να κατακτώ όλο και υψηλότερες κορυφές. Κουράστηκα για να κατορθώσω να κατακτήσω αυτή την κορυφή. Δε μου λες εσύ πως μπόρεσες να ανέβεις μέχρι εδώ;
Και το σκουλήκι του απαντά:
- Έρποντας  και  γλύφοντας και με τα κέρατά μου.

ΡΔ