bezedakos

bezedakos

21 Αυγούστου 2014

21/8/14 ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ




* Η παγκόσμια και αξεπέραστη καπιταλιστική κρίση
οδηγεί καθημερινά την ανθρωπότητα όλο και σε πιο βάρβαρες καταστάσεις.
Δύο παγκόσμιοι φρικιαστικοί πόλεμοι διεξάγονται ταυτόχρονα αυτή τη στιγμή. Ο κεντρικός  είναι μεταξύ ολιγαρχικών και λαών ενώ ο δεύτερος είναι γίνεται μεταξύ των ολιγαρχικών για τη διανομή της λείας της ολιγαρχικής εξουσίας.

* Σε όλες τις Χώρες του κόσμου, οι ολιγαρχικοί με διάφορες διαταγές- ¨νόμους» σφίγγουν όλο και πιο πολύν τη θηλιά στο λαιμό των λαών. Όλο και πιο δύσκολες, όλο και πιο εξαθλιωτικές καταστάσεις για τους λαούς και ταυτόχρονα θωράκιση της ολιγαρχίας δια μέσου της καταστολής των όποιων λαϊκών αντιδράσεων. Η απανθρωπιά σε όλο της «το μεγαλείο»

* Στο Μιζούρι η εξέγερση των έγχρωμων υπηκόων συνεχίζεται. Και δεύτερος νεκρός από σφαίρες των ερμαφρόδιτων γουρουνιών. Η αμερικάνικη ολιγαρχία φοβάται την πιθανότητα επέκτασης αυτής της εξέγερσης σε όλη την Αμερική. Έ! Και να την αποφύγουν τώρα τι θα κάνουν;  Αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει  μεγάλη εξέγερση μέσα στην καρδιά του παγκόσμιου ολιγαρχικού συστήματος. Εκεί έχουν αναπτυχθεί οι παραγωγικές δυνάμεις στο μεγαλύτερο βαθμό και εκεί  η ισχύς του  «νόμου της πτωτικής τάσης του ποσοστού κέρδους» δείχνει τα κοφτερά δόντια του στο σύστημα.
Αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει πολύ μεγάλη εξέγερση.  Όμως το ζητούμενο είναι να μετατραπεί σε επανάσταση. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται οργανωμένος αγώνας και το πρόταγμα του «ΟΛΗ Η ΕΝΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ».

* Στην  ανατολική Ουκρανία οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν παιδικό σταθμό.

* Στο Ιράκ και στη Συρία οι  ισλαμοναζιστές  σφάζουν  όλους εκείνους που δεν θέλουν να υποταχθούν στην απόλυτη ολιγαρχική εξουσία τους.

* Η Γάζα πάλι φλέγεται. Πάλι παιδάκια στο στόχαστρο των σιωνιστών. Η ολιγαρχική κυβέρνηση του Ισραήλ δεν χορταίνει να ρουφά αίμα.
Το ακόμα πιο δυσάρεστο θα είναι αν η δημοσκόπηση που έγινε στο Ισραήλ είναι αληθής. Σύμφωνα με αυτή το 92% των υπηκόων του Ισραήλ επικροτεί  αυτόν τον πόλεμο.

Θα μπορούσαμε να τους δικαιολογήσουμε αυτή την άποψη αφού η ολιγαρχική κυβερνητική προπαγάνδα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των ανθρωπόμορφων τεράτων.

Η  αυριανή επανάσταση θα πρέπει να εμπλουτίζεται θεωρητικά και γνωστικά από τα πραγματικά γεγονότα.
Στην προκειμένη περίπτωση ας υποθέσουμε  ότι  στο Ισραήλ υπήρχε η πραγματική δημοκρατία, δηλαδή όλη η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία να ανήκε στο λαό. Ας υποθέσουμε ακόμα ότι η ενημέρωση θα ήταν απόλυτα ισότιμη και παρά ταύτα η πλειοψηφία των Ισραηλιτών υπηκόων επιθυμούσε τον πόλεμο.
Τι είδους δημοκρατία θα ήταν αυτή;
Η θεωρητική και η πρακτική απάντηση βρίσκεται στο κείμενό μας με τίτλο: «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ».
Είναι απόλυτα απαραίτητος ο διαχωρισμός μεταξύ πλήρους δημοκρατίας και μερικής δημοκρατίας.

*Πολύ αίμα, φρίκη, βαρβαρότητα, εξαθλίωση. Τεράστιος και ασύλληπτος ο ανθρώπινος πόνος. Όσων η καρδιά σπαράζει μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, σηκώνουν τη σημαία της επανάστασης για την κοινωνική απελευθέρωση από τη μαύρη σκλαβιά της κάθε τοπικής και παγκόσμιας ολιγαρχίας. Σηκώνουν τη σημαία για την εγκαθίδρυση τοπικά και παγκόσμια της δημοκρατίας δηλαδή αγωνίζεται καθημερινά  για να περάσει όλη η ένοπλη εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία στους λαούς.


ΡΔ