bezedakos

bezedakos

8 Ιουλίου 2014

8/7/14 Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΘΩΑ ΟΥΡΗΣΗ




* Όταν περνώ απ΄ την πόρτα σου
βήχω και ξεροβήχω
και αν δεν έβγεις να σε δω
σου κατουρώ τον τοίχο.
Ο εγωπαθής αυτός τύπος προχωρούσε σε εκδίκηση  όταν η αγαπημένη του δεν του έδινε σημασία. Έπρεπε οπωσδήποτε να ενδίδει στις επιθυμίες του. Και όταν αυτή αρνιόταν, την τιμωρούσε με ένα κατούρημα.
Και όμως το κατούρημα σαν πράξη εκδίκησης, σαν αντικοινωνική πράξη πρόκληση ζημίας σε άλλους  είναι τόσο αθώο σε σχέση με τις εκδικήσεις των ολιγαρχικών,  σε σχέση με τις εκδικήσεις  των ανθρωποειδών αυτών.
Βρε Μαρίτσα, βρε Μαριγώ,
 δεν πληρώνεις (χαράτσι);
 Να και εγώ!
Σου κατάσχω το σπίτι.
Δεν με μοιάζει αν είσαι υποαπασχολούμενη και παίρνεις 300 ευρώ το μήνα μικτά, δεν με νοιάζει αν έχεις 4 παιδιά να θρέψεις, δεν με νοιάζει τίποτα. Εγώ θέλω να θρέψω (ανακεφαλαιοποιήσω) τους τραπεζίτες. Που θα τα βρω μωρή αν εσύ δεν κόψεις το λαιμό σου για να τα βρεις ;
Δεν κατάλαβα μωρή. Τώρα κάνεις και απεργία επειδή σου κατέβασα τον κατώτερο μισθό; Τώρα θα δεις. Θα βάλω την «δικαιοσύνη» (της οποίας θα αυξήσω τους μισθούς) για να σου βγάλει την απεργία παράνομη και καταχρηστική. Και μετά με τη βία μου θα σε επιστρατεύσω.
Και αν τσαμπουκαλεύεσαι και το παίζεις  κοινωνική αγωνίστρια δες τι σου ετοιμάζω!! Φυλακές τύπου Γ. Αργός  θάνατος μετά βασανιστηρίων.
Υπογραφή: Ολιγαρχικός Μπεσαλής.

* Το μάθατε; Ο ολιγαρχικός μηχανισμός της «δικαιοσύνης» έβγαλε παράνομο και καταχρηστικό το νομοσχέδιο της ολιγαρχικής κυβέρνησης για το χάρισμα της ενέργειας στους ηλίθιους – ιδιώτες.
Οσονούπω  θα διατάξει και την επιστράτευση του μπεσαλή Σαμαρά και των άλλων ολιγαρχικών και θα τους βάλει σε καταναγκαστική εργασία για να κολλήσουν και κανένα ένσημο.
Σαν να έχουν δίκιο οι εκάστοτε υπόδικοι εγκληματίες που λένε «εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη». Το λένε γιατί το πιστεύουν βάση αποδείξεων και όχι για γλείψιμο.

* «Ο λαός θέλει την ιδιωτικοποίηση της ενέργειας» λένε οι ολιγαρχικοί κυβερνώντες με αρχηγό τον μπεσαλή Σαμαρά.  « Ο λαός δεν θέλει την ιδιωτικοποίηση»  λένε οι ολιγαρχικοί αντιπολιτευόμενοι με μπροστάρη τον ιππέα του καλάμου.
Φαίνεται έτσι ότι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι εντελώς από διαφορετική πάστα. Μιλάνε στα πρωινάδικα και νομίζει κανείς ότι σκοτώνονται. Νομίζεις ότι τους χωρίζει άβυσσος ενώ σε λίγο καιρό θα συγκυβερνούν.
Και τι νόημα έχουν οι αντιπαραθέσεις  με μεσολαβητές τους πεογλύφτες του συστήματος (κάποιους δημοσιογράφους);  Τι νόημα έχει αφού στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλουν οι ελάχιστοι; Γιατί τόσο χάσιμο χρόνου από το λίγο και πεπερασμένο της ζωής; Είτε κάνει κανείς κριτική είτε δεν κάνει, είτε έχει απόλυτο δίκιο είτε δεν έχει, στο τέλος θα αποφασίσει και θα καθορίσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων μια δράκα διεστραμμένων.

* Γιατί όμως θα συγκυβερνήσουν;
Απλά γιατί συμφωνούν στο πιο σημαντικό από όλα
. Συμφωνούν στην υπέρτατη εγκληματικότητα.
α. Δεν θέλουν να εκφραστεί τώρα και να εκφράζεται διαρκώς ο λαός για κάθε θέμα για να ξέρουμε με ακρίβεια τι θέλει η πλειοψηφία του λαού και
 β. Δεν θέλουν να είναι εκτελεστικά όργανα της εκάστοτε θέλησης της πλειοψηφίας του λαού αλλά γουστάρουν να είναι εκτελεστές -  δολοφόνοι, επιβήτωρες  της θέλησης του. Είναι διεστραμμένοι, έχουν την ίδια εντελώς διαστροφή.
Τι πιο εύκολο πράγμα να γνωρίζουμε κάθε φορά ποια είναι η θέληση της πλειοψηφίας;
Θα μπορούσε κάλλιστα για κάθε θέμα να βγαίνει  από το λαό ένα Κληρωτό Νομοθετικό Σώμα (με προδιαγραφές επιστημονικής δημοσκόπησης) και κάτω από όρους ισοτιμίας (ισηγορίας κλπ) να ενημερώνεται και να αποφασίζει πλειοψηφικά.
Περισσότερες πληροφορίες στο κείμενο «ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ».
 Όμως για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα πρέπει οι λαοί να κάνουν τις επαναστάσεις τους για να κατακτήσουν πρωτίστως την ένοπλη εκτελεστική εξουσία.

* Ο Μπεσαλής Σαμαράς
.
Ό,τι λέει,  να ξέρετε ότι έγινε ή θα γίνει αυτόματα. Χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του  δεν είναι μόνο η ταύτιση λόγων και έργων αλλά ο αυτοματισμός αυτών.
Όμως οι πεογλύφτες του συστήματος δημοσιογράφοι έχουν καταπιεί το βίντεο εκείνο που δείχνει το Σαμαρά μετά την αποχώρησή του από τη ΝΔ.
Τότε που έλεγε ότι το κεφάλαιο ΝΔ έχει κλείσει οριστικά γι αυτόν και ότι δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ στη ΝΔ ακόμα και αν τον καλέσουν για αρχηγό τους !!!!!!!!!!!!!!

Πιο εύκολα είναι να βρεις καμήλα που να χωρά να περάσει από τρύπα βελόνας παρά να βρεις ολιγαρχικό που να έχει έστω και έναν κόκκο μπέσας.

* Οι ολιγαρχικοί συνδικαλιστές της «Δ»ΕΗ έκαναν μια απεργία. Ποιο το αποτέλεσμα;
Στο αμέσως προηγούμενο κείμενο (4/7/14) γράφω ότι καμιάς κινητοποίησης δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν τα άμεσα αιτήματα αν το κίνημα δεν απειλήσει το ολιγαρχικό σύστημα.

Αν πρώτα δεν το απειλεί βερμπαλιστικά (με τα λόγια) και ταυτόχρονα δεν ενδυναμώνει η οργάνωση του λαού γύρω από το στόχο της επίτευξης της απειλής.

Είμαστε σε ιδιαίτερες ιστορικές εποχές. Αν το κάθε άμεσο αίτημα δεν μπολιάζεται ταυτόχρονα από το έμμεσο αίτημα-σύνθημα «ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ» τότε δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση για να υποχωρήσει το σύστημα σε διεκδικήσεις των εργαζομένων.