bezedakos

bezedakos

25 Ιουλίου 2014

26/7/14 ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!!!





* Από τη δεύτερη κιόλας μέρα της εισβολής των Ισραηλινών τρομοκρατών στη Γάζα
, συναντήθηκαν εσπευσμένα οι ηγέτες της ρωμαιοκαθολικής και της ορθοδόξου εκκλησίας.
Μετά το πέρας της συναντήσεως τους εξεδόθη κοινό ανακοινωθέν το οποίον  καταδικάζει τους Ισραηλινούς ηγέτες-τρομοκράτες και  μεταξύ άλλων αναφέρει:
«… Εμείς οι άγιοι και αμόλυντοι ποιμένες, εμείς οι εκπρόσωποι του Θεού επί της Γης καλούμε εσάς τους Ισραηλινούς ηγέτας να παύσετε άμεσα τας δολοφονίας των πλασμάτων του  Υψίστου. Οι πράξεις σας είναι πράξεις διαβολικές. Χαίρει ο τρισκατάρατος τέκνα μας δια τας προσβολάς προς το πρόσωπον του Κυρίου ημών Ιησού.
 Γιατί έχεται διαλέξει το δρόμο της χειρότερης τρομοκρατίας;  Είθε εν τας καρδίας ημών έλθει και κωλοκαθήσει η Ειρήνη (όχι η γκομενάρα που κυκλοφοράει στη Σαντορίνη). Και αν δεν την αποποιηθείτε  θα αναγκαστούμε όπως αφορίσουμε υμάς και σας καταρασθώμεν αγρίως. Θα αναγκασθώμεν  να  είπομεν  το  διαβολικό «γ… της μάνας σας το μ.. κολώπαιδα, εγκληματίες, τρομοκράτες…»

* Ακόμα και στο επίπεδο της φαντασίας  κάτι το ελάχιστα θετικό θα προσέφεραν έστω και αν εκφράζονταν έτσι όπως πιο πάνω.
Όμως  που να βρουν χρόνο για τέτοια πράγματα. Τι τους νοιάζει αν οι Ισραηλινοί ολιγαρχικοί δολοφονούν κάθε μία ώρα και ένα παιδάκι;
Αυτοί βρίσκονται εν αγωνία για το πώς θα είναι η μόδα των χρυσοφόρων αμφίων τους  του χρόνου και για το πώς θα είναι το τελευταίο μοντέλο της μερσεντές το οποίο επιθυμούν διακαώς να αγοράσουν.
Ιδιαίτερα, οι καθολικοί ολιγαρχικοί ηγέτες έχουν να ασχοληθούν  αφενός  με τας παιδεραστίας των αγίων ρασοφόρων τους, (για τον αν θα πρέπει ή όχι να χρησιμοποιούν έλαιον  εις τας αγίας αυτάς πράξεις των όπως σε τέτοιες περιπτώσεις:  Ο Σωκράτης ο ολιγαρχικός, λαδάκι έβαζε και αυτός. Ήταν ο πρώτος εν Ελλάδι που τον άλειφε με λάδι) και αφετέρου με τη στήριξη των πανταχόθεν  αποβρασμάτων και των πιο αποτρόπαιων εγκληματικών  ολιγαρχικών εξουσιών του κόσμου.
Και κυρίως θα πρέπει να ασχοληθούν   με τον πλούτο του Θεού και για αυτό έχουν υπό την ιδιοκτησία τους την τράπεζα του Βατικανού και την «τράπεζα του αγίου πνεύματος». Τράπεζες που ασχολούνται με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με τα χρήματα εμπόρων ναρκωτικών και κάθε είδους ιδιωτών λωποδυτών.

Με το διάολο επί της Γης είναι. 
Είναι ένα  από τα μεγάλα στηρίγματα του παγκόσμιου ολιγαρχικού τρομοκρατικού συστήματος,  διαθέτοντας  «πνευματικό» όπιο εναντίων των λαϊκών επαναστάσεων.


* Το αίμα ρέει σαν ποτάμι  στη γη της Παλαιστίνης. Οι Ισραηλινοί σιωνιστές - εθνικιστές αποδεικνύονται πιο τέρατα και από τους χιτλερικούς.
Τι να πει κανείς για αυτά τα ασύλληπτου μεγέθους εγκλήματα; Τα βλέπει  κανείς στην τηλεόραση και ένα μεγάλο βάρος πλακώνει την καρδιά του. Κάθε μία ώρα δολοφονούν και ένα παιδάκι για να ικανοποιήσουν την αιμοδιψή διαστροφή τους. Έως πότε; Έως πότε οι εγκληματίες θα ορίζουν τη ζωή των άλλων ανθρώπων;  Έως πότε οι ολιγαρχικοί εγκληματίες θα κυριαρχούν πάνω στη Γη; Έως πότε η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία θα βρίσκεται στα χέρια μιας διεστραμμένης μειοψηφίας και όχι στα χέρια του λαού;
Οι κοινοβουλευτικοί ολιγαρχικοί δικτάτορες του Ισραήλ στηριζόμενοι κυρίως από την κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία των ΗΠΑ, σκοτώνουν αμάχους σαν να παίζουν  ένα παιχνίδι σε βίντεο γκέϊμ. Ψυχρά. Χωρίς καμιά συστολή. Δείγμα παντελούς έλλειψης ανθρωπιάς. Δείγμα απύθμενης διαστροφής.

* Αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα  στηρίζονται έμμεσα (προπαγανδιστικά) και από τις περισσότερες ολιγαρχικές δικτατορίες του κόσμου.
Για παράδειγμα, οι εδώ κυβερνητικοί τρομοκράτες δεν έχουν βγει να πουν ούτε το τετριμμένο τροπάριό τους,  «καταδικάζουμε τη βία από όπου και να προέρχεται». Αυτό το λένε μόνο όταν κάποιος εξαθλιωμένος από τα απάνθρωπα μέτρα τους,  πετάξει κανένα γιαούρτι στη μάπα τους.

* Τα πολυφονικά μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν την ισραηλινή προπαγάνδα στα σπίτια μας κατ εντολή των εδώ συμμάχων τους κυβερνητικών τρομοκρατών.
Προσπαθούν να περάσουν την άποψη ότι οι ισραηλινοί ολιγαρχικοί είναι σε άμυνα.
Πχ θλιβερή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχει το θράσος να ζητά από τον εκπρόσωπο των παλαιστινίων να καταδικάσει την εκτόξευση ρουκετών από τους παλαιστίνιους.
Τι να πει το κορίτσι που έχει πουλήσει την ψυχή της στο διάολο για έναν μισθό;
Ποιος είναι σε άμυνα; Ο κατακτητής  ή  ο αγωνιζόμενος κατά της ξένης κατοχής;
Και εδώ, κατά την περίοδο της κατοχής οι ναζιστές εκτελούσαν αμάχους με τη δικαιολογία ότι ήταν σε άμυνα!!! Έλεγαν ότι οι άμαχοι βοηθούσαν τους αντάρτες. Οι αγέρωχοι αντάρτες έστελναν στο διάολο τους στρατιώτες τους και άρα για να αμυνθούν  οι γερμανοί θα έπρεπε να σκοτώσουν αμάχους για να κόψουν τη βοήθεια προς τους αντάρτες.
Το ίδιο έλεγαν και οι τούρκοι πριν 200 χρόνια περίπου. Έλεγαν ότι το να σφάζουν γυναικόπαιδα ήταν πράξεις άμυνας.
Η έννοια της άμυνας είναι διττή. Αμύνεσαι για ένα δίκαιο πράγμα ή για ένα άδικο;
Όλοι λοιπόν οι ολιγαρχικοί κρύβουν τα εγκλήματά τους πίσω από τη χρήση γενικών εννοιών. Είναι μία από τις τακτικές τους.
Ξέρει κανείς έστω και ένα κάθαρμα της ιστορίας που να μην πρόβαλε κάποια δικαιολογία για να δικαιολογήσει τα εγκλήματά του; Ξέρει κανείς κανένα καθήκι που να μην πρόβαλε τη δικαιολογία της άμυνας;

* Μήπως άκουσε κανείς τους εδώ κυβερνητικούς τρομοκράτες να αποκαλέσουν τρομοκράτες τους ολιγαρχικούς τους Ισραήλ;
Μήπως όμως τους άκουσε να αποκαλούν τρομοκράτες τους φασίστες του Κιέβου που δολοφονούν γυναικόπαιδα στο Ντονμπάς στην Ανατολική Ουκρανία;  Μήπως το πρόβαλαν ποτέ στις ειδήσεις; Μήπως πρόβαλαν τις δολοφονίες που διαπράττουν οι φασίστες εναντίον εκείνων που αγωνίζονται για αυτοδιάθεση; (που δυστυχώς δεν προβάλουν ακόμα και το αίτημα της αυτο θέσμισης και της αυτονομίας για τους λαούς)

*Ποιους όμως αποκαλούν τρομοκράτες;  Κατά κανόνα,  όλους όσους αγωνίζονται εναντίον τους δηλαδή όλους όσους αγωνίζονται εναντίον της τρομοκρατίας.

*Οι καιροί μας καλούν. Πρέπει να προχωρήσουμε στη δημιουργία αντιολιγαρχικών μετώπων στη Χώρα μας και σε όλες τις Χώρες του κόσμου. Κεντρικός άξονας συσπείρωσης όλων των πραγματικά αντιολιγαρχικών δυνάμεων να είναι το "ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". Οι συλλογικότητες του μετώπου να διατηρούν την ιδιαιτερότητά τους, "την αυτονομία τους" ( στις όποιες τακτικές θεωρούν καλύτερες) και τώρα αλλά και μετά την απελευθέρωση να προτείνουν στο λαό πιο θεσμικό μέσο νομίζουν ότι επιτυγχάνει καλύτερα το σκοπό του «όλη η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική στο λαό».

* Απαντάμε στους αναγνώστες μας από ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία, Ελλάδα κλπ.
Βεβαίως και μπορείτε να αναρτάται και να μεταφράζετε τα κείμενά μας. Δεν χρειάζεται η άδειά μας. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αντιολιγαρχικών απόψεων.


ΡΔ