bezedakos

bezedakos

16 Ιουλίου 2014

16/7/14 ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ



* Δεκάδες και ίσως εκατοντάδες  τα άψυχα κορμιά μικρών παιδιών και αμάχων στην Παλαιστίνη δολοφονημένα από τους Ισραηλινούς ολιγαρχικούς τρομοκράτες.
Την ίδια στιγμή η Μέρκελ πανηγύριζε μέσα στην τρελή χαρά για τη νίκη της ομάδας της. Κυνικότητα.
Καμιά ηγεσία της παγκόσμιας ολιγαρχίας δεν καταδίκασε και δεν καταδικάζει αυτές τις δολοφονίες. Μα πώς να το κάνουν; Οι παγκόσμιοι τρομοκράτες να καταδικάσουν τους ομοίους τους  Ισραηλινούς τρομοκράτες τους οποίους έχουν για μακρύ χέρι τους στην Μέση Ανατολή;
Όλοι τους όμως έτρεξαν πρόσφατα  για να καταδικάσουν την αναίμακτη εξέγερση των κατοίκων της Οδησσού.  Όλοι τους έλεγαν ότι καταδικάζουν τη βία από όπου και να προέρχεται.  Διαρκή και ασταμάτητα ολιγαρχικά εγκληματικά παίγνια γαρ.

* Και οι δικοί μας ολιγαρχικοί τρομοκράτες; Να μωρέ, αυτούς που όταν γίνονται κάποιες καταλήψεις από τους φοιτητές ή όταν οι φοιτητές εμποδίζουν ένα πρύτανη να πάει στο γραφείο του, τους θυμάστε;
Φαίνεται ότι  σε αυτές τις περιπτώσεις  ευαισθητοποιείται  ο πρωκτός τους και βγαίνουν στα κανάλια ο ένας πίσω από τον άλλο (όπως στη μακριά γαϊδούρα) για να καταδικάσουν την «βία» - αντιβία  από όπου και να προέρχεται !!!
Τώρα ποιος ξέρει γιατί δεν βγαίνουν να καταδικάσουν τους ολιγαρχικούς Ισραηλινούς τρομοκράτες;
Μήπως όμως είμαστε άδικοι; Μήπως είναι ανάδρομος ο Ερμής και οι αστρολόγοι τους έχουν συμβουλέψει αυτή την περίοδο να κάνουν χοντρό τουμπεκί με ψιλοκομμένη ρίγανη;

* Έτσι είναι. Αποκαλύφθηκε ότι η Θάτσερ γνώριζε ότι κάποιοι υπουργοί της ήταν παιδεραστές και τους κάλυπτε:
Αυτό είναι που λένε «κόρακας  κόρακα μάτι δεν βγάζει». Γιατί να μην τους κάλυπτε;  Αν τους απέλυε μετά τι θα έκανε;  Να έμενε χωρίς υπουργούς;
Υπάρχει η περίπτωση να θέλει κάποιος την εξουσία του ολιγαρχικού υπουργού χωρίς να έχει κάποια σοβαρή διαστροφή (φανερή ή κρυφή); Ολιγαρχικός και καλός υπάρχει;

* Ο υπουργός (αρνητικής) διοικητικής μεταρρύθμισης ασχολείται με τις δουλειές των δημοτικών υπαλλήλων.
Όλο του το σόι έχει ξεσκιστεί στη δουλειά. Έχουν ιδρώσει οι άνθρωποι για το χαβιάρι τους.
Έτσι και ο Κ. Μητσοτάκης μας δουλεύει λέγοντας ότι θα εφαρμοστεί ο «νόμος» για τους υπαλλήλους. Φυσικά δεν πρόκειται για νόμο αλλά για ολιγαρχική διαταγή. Πως όμως να το πει διαταγή;  Αν πει την πραγματικότητα με το όνομά της τότε θα χάσει σίγουρα τη δουλειά του να μας δουλεύει και η άλλη όποια δουλειά, έξω,  είναι βαριά.

* Η τρόικα πιέζει  για τις αποκρατικοποιήσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσει η αποκρατικοποίηση της «ΔΕΗ».
Μα αν η  «ΔΕΗ» είναι δημόσια πως θα αποκρατικοποιηθεί; Μπορεί να αποκρατικοποιηθεί κάτι που είναι κρατικό!!! Αν είναι δημόσια ιδιοκτησία τότε θα έπρεπε να λένε ότι « η ΔΕΗ θα πρέπει να αποδημοσιοποιηθεί!!!».
Είπαμε. Στα ολιγαρχικά συστήματα δεν υπάρχει δημόσια ιδιοκτησία. Υπάρχει μόνο ιδιωτική και κρατική. Η τελευταία υπάρχει για να υπηρετεί την πρώτη, ανάλογα με τις συγκυρίες.
Ιδιοκτησία είναι η δυνατότητα ενός υποκειμένου να αποφασίζει  τη χρήση και τη διάθεση ενός αντικειμένου.
Αυτές οι εταιρίες δεν ήταν ποτέ δημόσιες γιατί ο Δήμος (οργανωμένος λαός) δεν είχε και δεν έχει την εξουσία να αποφασίζει τη χρήση και τη διάθεσή τους. Αυτή την εξουσία την έχει το κράτος και  ΚΡΑΤΟΣ  είναι εκείνος ο μηχανισμός δια μέσου του οποίου μια μειοψηφία επιβάλει τη θέλησή της πάνω στη πλειοψηφία του λαού.  (πότε με το μαστίγιο και πότε με το καρότο).

* Το κεντρικό καθήκον του κάθε ανθρωπιστή είναι ο αγώνας για να περάσει «ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ»

ΡΔ