bezedakos

bezedakos

30 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ





ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΓΜΑ – ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ (στο κατάλληλο μέγεθος) οι ολιγαρχικοί ξεσαλώνουν και κόβουν ακόμα και τις τελευταίες ανάσες των υπηκόων.
* Ο φασισμός, αυτή η ολιγαρχική μορφή οργάνωσης της κοινωνίας, πραγματοποιείτο από το ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ, από το κεντρικό ολιγαρχικό σύστημα όταν η καπιταλιστική οικονομία περνούσε κρίση. Σκοπός τους ήταν να "βγάλουν εκτός νόμου" τις διαμαρτυρίες των υπηκόων, ώστε το σύστημα να μην κινδυνέψει.
*Τι ήταν ο φασισμός; Ουσιαστικά ήταν το ίδιο με τον κοινοβουλευτισμό. Δηλαδή μια μειοψηφία αποφάσιζε και επέβαλε στην πλειοψηφία τον κάθε νόμο. Η διαφορά τους ήταν ότι ο κοινοβουλευτισμός άφηνε βαλβίδες εκτόνωσης και παραπλάνησης των υπηκόων. Δεν καταδίωκε τις διαμαρτυρίες τους και τις απόψεις τους. Τους άφηνε να φωνάζουν, να εκτονώνονται αλλά στο τέλος γινόταν εκείνο που ήθελε μια μειοψηφία.
* Οι Ιταλοί φασίστες, εξηγούσαν που και που στα έντυπά τους αλλά κυρίως το εξηγούσαν μεταξύ τους τι ακριβώς είναι φασισμός. "Η λέξη φασισμός βγαίνει από την ιταλική λέξη fascio που σημαίνει δεμάτι. Πχ δεμάτι με στάχυα. Τα στάχυα που θα είναι σφιχτοδεμένα θα είναι οι υπήκοοι. Και οι δεσμώτες τους θα είναι οι "ανώτεροι", οι φασίστες ή ο αρχηγός. Τα στάχυα δεν πρέπει να κινούνται, δεν πρέπει να διαμαρτύρονται. Αυτά δεν ξέρουν. Ξέρουν μόνο οι αρχηγοί. Απαγορεύεται η έκφραση των απόψεων των διαφορετικών από εκείνες της μειοψηφίας των αρχηγών των φασιστών. Καμιά βαλβίδα εκτόνωσης, απόλυτος έλεγχος.
* Όμως επειδή, όπως αποδείχτηκε τελικά, δεν είχαν να κάνουν με στάχυα αλλά με ανθρώπους, η αντίδραση των υπηκόων έπαιρνε υπόγειες διαδρομές που ήταν ανεξέλεγκτες από αυτούς και γίνονταν πολύ επικίνδυνες. Η παρανομία οδηγούσε αργά ή γρήγορα σε ένοπλη αντιπαράθεση σε διάφορες Χώρες. Το σύστημα έτσι ήταν λιγότερο ασφαλές.
* Οι "πεφωτισμένοι" ολιγαρχικοί το έβλεπαν ετούτο. Γι αυτούς καλύτερο σύστημα ελέγχου είναι η μη απαγόρευση της έκφρασης των υπηκόων. Καλύτερο σύστημα ελέγχου είναι η νομιμοποίηση ακόμα και των "εχθρών" ή εχθρών. Έτσι τους ελέγχεις, έτσι ξέρεις τις κινήσεις τους. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεις το ΙΔΙΟ αποτέλεσμα. Δηλαδή μια μειοψηφία θα φτιάχνει και θα επιβάλλει τον κάθε νόμο. "Άφησέ τους να φωνάζουν, να διαμαρτύρονται, να εκτονώνονται, να ελπίζουν, να ψηφίζουν ένα άλλο ολιγαρχικό υποκείμενο αλλά ο παρονομαστής θα παραμένει πάντα ο ίδιος" ΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΣΥΤΗΜΑ.
*ΤΩΡΑ, πάνε να επαναφέρουν το φασισμό σταδιακά λόγω τεράστιας κρίσης που είναι μπροστά μας. Όμως αγνοούν το φυσικό νόμο ΔΡΑΣΗΣ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
* Ματαιοπονούν και οι πρόσκαιρες επιτυχίες τους θα αποδειχθούν μπούμεραγκ για αυτούς.
*
ΟΛΟ το ζήτημα είναι στο να περάσει σε μεγάλο τμήμα των υπηκόων ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ- ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ
* Όταν θα γίνει αυτό, τότε η αντίστροφη μέτρηση για τους διεστραμμένους θα πάρει επιταχυνόμενες μορφές. Τότε θα αρχίζουν "να λένε το δεσπότη Παναγιώτη" ή να βλαστημούν την ώρα που γεννήθηκαν. Τότε οι υπήκοοι θα βρουν "νόμιμες" και "παράνομες" μορφές οργάνωσης και δράσης οι οποίες θα είναι ανεξέλεγκτες από το σύστημα. Τα χτυπήματα κατά του ολιγαρχισμού θα είναι ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ (με το "ΚΑΘΕ", ο νοών νοείτω)
*ΟΛΟ ΤΟ "ΚΛΕΙΔΙ" ,όμως είναι στην ταχύτητα κοινοποίησης και αποδοχής του ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ από ένα μεγάλο μέρος αρχικά και από την πλειοψηφία των υπηκόων.
*ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ
* Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ
*ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
(Συντριβή κάθε μορφής ολιγαρχίας όπως κοινοβουλευτισμό, φασισμό, κλπ)