bezedakos

bezedakos

2 Ιουνίου 2020

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ




*Κάποιος αθλητής, που βάζει για ΣΚΟΠΟ να συμμετέχει στο ΜΕΛΛΟΝ σε αγώνες και να ΝΙΚΗΣΕΙ, γυμναζόμενος στο τώρα, δρέπει κάποιους καρπούς και στο σήμερα (στην υγεία του) από τη συστηματική εκγύμνασή του για τους μελλοντικούς αγώνες. Ένας που ετοιμάζεται για διακοπές και ένα ωραίο ταξίδι που θα κάνει αύριο, χαίρεται, λαμβάνει θετικά συναισθήματα από το τώρα.

* Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΕΣΑ (στο κοινωνικό επίπεδο) απαιτείται Η ΣΩΣΤΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
* Η ΠΡΟΤΑΣΗ για τον 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ:
Δημιουργία ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ στο αύριο. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ και όσο το δυνατό μεγαλύτερο ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ αντίπαλο δέος. Αυτό ΜΟΝΟ μπορεί να λειτουργεί σαν πιστόλι στο κρόταφο οποιασδήποτε ολιγαρχικής εξουσίας. Μόνο αυτό θα τους προκαλεί το ΔΕΟΣ - ΦΟΒΟ ότι μπορεί κάποια στιγμή ο λαός να πατήσει τη σκανδάλη και να τους στείλει στο διάολο. Και έτσι ΜΟΝΟ θα τους αναγκάζει να ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ στο ΣΗΜΕΡΑ, σε διάφορα αιτήματα των υπηκόων και κατ αυτό τον τρόπο θα καλυτερεύει η ζωή των υπηκόων στο ΤΩΡΑ (ΣΧΕΤΙΚΑ, ως μη χείρον βέλτιστον).. Διαφορετικά δεν θα υποχωρεί στο σήμερα ποτέ και με τίποτα οποιοδήποτε ολιγαρχικό υποκείμενο και να ανεβοκατεβαίνει στην κορυφή του ολιγαρχικού συστήματος. Απλά θα έχουμε εναλλαγή από λάκκους με φίδια σε λάκκους με λιοντάρια.
* Η ΣΩΣΤΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ, το σωστό αντίπαλο δέος, το πραγματικό πιστόλι στον κρόταφο του συστήματος μπορεί να ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ εκείνο που απειλεί με ΘΑΝΑΤΟ με ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή, την εξουσία των λίγων επί των πολλών. Δηλαδή η απειλή για το οριστικό ΤΕΛΟΣ τους.
* ΠΕΡΙΕΚΤΙΑ το αντίπαλο δέος στον 21ο αιώνα μπορεί να είναι: "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" και προϋπόθεσή του είναι η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ "ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" δηλαδή η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑΣ.
ΥΓ. Η δημιουργία του αντίπαλου δέους, έστω και αν στην αρχή δεν ακολουθείτε από την πλειονότητα των υπηκόων, θα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΠΕΙΡΩΣ πιο πολλά οφέλη στο ΤΩΡΑ για τους υπηκόους, σε σχέση με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ολιγαρχικό υποκείμενο - κόμμα (που θεατρινίστικα θα αυτοπροβάλλεται ως λαοσωτήριον) και θα διαδεχθεί τα παρόντα στην κορυφή του ολιγαρχικού συστήματος. Επομένως, μετά την κριτική, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ είναι η δημιουργία του αντίπαλου ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ και ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ - ΑΠΕΙΛΗΣ στο ΤΩΡΑ.
* ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι εντελώς ψεύτικες ελπίδες και παρηγοριές στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.